Galaxy S3 Ekran Rengi Sorunu

TheAnonymous

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Negatif renkler widgetı eklemiş olabilirsin onu kaldır düzelir ;)

yunusemre_oz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba hocam telefonun home tuşuna 5 defa ard arda aralıksız bas düzelir

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu yarışı ben kazancam bekleyin video lu anlatım hazırlıyom :D
bu kadar kolay bi olay için amma uğraşıldı ya :D

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=273012]mennes[/MENTION] tamamen açıklık kazansın istedim :)

yunusemre_oz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaa ne ugraşıyorsunuz home tuşuna 5 kez ard arda basın olay tamam

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Yahu ayarlar erisebilirlik altında kocaman negatif renk seçeneği var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy s3üm bi süre kullanmadım yaklasık 2 saat falan sonra kilit tusuna bastım ekran yesil renk olmustu hatta menüye girdiğimde flaanda yesil renkti heryer sonra düzeldi neden olmus olabilir sizce

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok teşekkür ederim benim ufaklık karıştırmış kafayı yıyecektım nerdeyse ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba benim s3 ekranı çok net olurken parlak ve akunamıcak sekılde gözükyr yazılar falan okunuyr ama gözü çok rahatsız ediyor arada bir ekran kendiliğinden kararıyr yanı normalde gözüken net görüntü şimdi parlak ve net deıl yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:confused1:lütfen banda yardımcı olurmusunuz benim ekranı bulanık göüküyor bunu nasıl yapabilrim lütfen yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar volar vlr-t703 tablette ekranım negatif gözüküyor ne yapabilir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abi benim es3 var ama yemyeşil düzetemiyorum nasıl düzetiriz

mustafa5133

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim telefona da bi çare bulsak :/ telefon düştü ve ekran bildiginiz mutasyona ugradı görev çubuğu bazen mor oluyor telefon ekranı yeşile dönük cok farkli bisey oldu yardım edin .s

S

smyyll

SDN Okuru
Atkadaskar benm telefinum rengi gidip gelio soeun neyden olabikit acaba bozuluyor gibi ama sebeb. ? Bilen varsa sevinirm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yahu telefonum s3 hiçbir şey yapmadım, tuvalete gittim geldim ekran yeşil olmuş. Restartladım. Sorun yine düzelmedi. Bu arada sorun negatif renklerde de değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Galaxy s4 var bende . Ve telefonumun rengi birden bire negatif renklere donustu. Hicbirsekilde duzeltemedim . Belki bende wigetler da vardir diye dusundum . Negatif renklere baktim ama yok. Ne yapabilirim fikriniz var mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya abi benim telin ekran kırmızı oldu
htc desire hd a9191
lutfen yardım edin
:):):)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar. Benim Galaxy S3 (GT-I 9300) te renk sayısı az yani bilgisayarda xp de nasıl 16 - 32 bit seçeneği varsa benim telefon da 16 bite dönmüş...

Şifreyi unuttum diye telefonuma Galaxy S4'ün android 4.3.1 yazılımını yükledim, acaba driver ları yüklemeye gerek var mı? Eğer yoksa nasıl renk sayılarını çoğaltabilirim????

ya da düzeltmek için eski haline mi getireyim, yoksa android 5.0.1 mi yükleyeyim?

Mesela film ya da program açarken bunun farkına vardım. Bu olay herhalde kimsenin başına gelmemiş, Çünkü; Hiç bir yerde bunun çaresi yok

Lütfen yardım mesajlarınızı gmail hesabıma ( fare937@gmail.com ) yollayabilirsiniz

belki bu linki kaybederim diye yazdım yalnız gmail adresim biraz saçma gelecek

başkasına hesap açarken benim hesaba işlemiş :biggrin:

Cevaplarınızı beklerim... Şimdiden teşekkürler...

Zınar Irven

A

Asilkral

SDN Okuru
Telefonum not 3 ekranı kahverengi ve pembe oluyor lütfen yardım edin

D

diek çelıkkıran

SDN Okuru
oncelıkle slm benim note 3 ekranı negatif ekran oldu düzeltemiyorum bana yardımcı olun

K

kbrdmn

SDN Okuru
Meraba , bnim telefonum samsung s3 birdenbire telefonumun rengi degisti once pembe sonra mor ve simdi de siyaha donuyor lutfen bana yardimci olun simdide bu renkler tum ekrana dagiliyor ne yapabilirim ?? :(

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Meraba , bnim telefonum samsung s3 birdenbire telefonumun rengi degisti once pembe sonra mor ve simdi de siyaha donuyor lutfen bana yardimci olun simdide bu renkler tum ekrana dagiliyor ne yapabilirim ?? :(

Ekran ölüyor dostum gecmis olsun soguk bir su ic samsunga tovbe et