S
SDN Okuru
SDN Okuru
bende bir kaç gün önce S 3 aldım ama chaza şifreleme yapamıyorum. ayarlar güvenlik cihaz şifrelemeden giriyorum fakat uton aktif değil. yardımcı olabilirmisiniz..
Evet aynı sorun bende de var şarjın full olması gerekiyor olabilir belki. %92 de şarjım. Şimdi 100 edip öyle deneyeceğim.bende bir kaç gün önce S 3 aldım ama chaza şifreleme yapamıyorum. ayarlar güvenlik cihaz şifrelemeden giriyorum fakat uton aktif değil. yardımcı olabilirmisiniz..
Malesef yine aktif olmadıEvet aynı sorun bende de var şarjın full olması gerekiyor olabilir belki. %92 de şarjım. Şimdi 100 edip öyle deneyeceğim.
sev onu öp ,okşa, özür dile![]()
son guncellemeyle telefonda hiçbir sorun kalmamıştır diyebilirim. guvenle kullanılabilirgalaxy s3 de konuşmalar ile ilgili sorunlar varmıdır veya birisi sizi arayınca telefon çalmaması gibi sorunar yaşanıyormu ?
[MENTION=47620]spybot[/MENTION] usta yazma şu S3 konularına 5800 diye yaramı deşip durma5800 hergün düşüyor nerdeyse ama sorun yok![]()
Ayarlardan "kilit ekranı" seçeneğini seç. Sonra "şifre" yönetemi ile ekran kilitlemeyi ayarla (alfanümerik klavye ile şifre yazılıyor) Sonra cihazı şarja tak (mecbur) Ayarlardan "güvenlik" seçeneği altında "cihaz şifrele"nin aktif olduğunu göreceksin. Ama yapmanı tavsiye etmem. Telefonun çalışmasına bir etkisi yok (Yavaşlatmıyor) ama alfanümerik şifreyi yazarak ekran kilidini açmak sıkıcı-zor-gıcık.