Galaxy S3 deneyimim..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Czmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende bir kaç gün önce S 3 aldım ama chaza şifreleme yapamıyorum. ayarlar güvenlik cihaz şifrelemeden giriyorum fakat uton aktif değil. yardımcı olabilirmisiniz..

Lost Soul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bir kaç gün önce S 3 aldım ama chaza şifreleme yapamıyorum. ayarlar güvenlik cihaz şifrelemeden giriyorum fakat uton aktif değil. yardımcı olabilirmisiniz..
Evet aynı sorun bende de var şarjın full olması gerekiyor olabilir belki. %92 de şarjım. Şimdi 100 edip öyle deneyeceğim.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şu ses gitmeme sorununun güncelleme ile bir alakası yok. Telefonda sensörler var. Konuşma esnasında telefonu tam ağzınıza tutmazsanız sesiniz gitmiyor. Ufacık kaydırsanız bile gitmez.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam ilk deneyiminiz mi acaba? benim daha galaxy s3 ile bi deneyimim olmadı. memnun kaldınız mı. mesajınızda "extra sexi" diyip türkçeyi katlederek memnun kaldığınızı anlatmışsınız galiba. bir tane de ben alıcam eve bundan.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy s3 de konuşmalar ile ilgili sorunlar varmıdır veya birisi sizi arayınca telefon çalmaması gibi sorunar yaşanıyormu ?

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
galaxy s3 de konuşmalar ile ilgili sorunlar varmıdır veya birisi sizi arayınca telefon çalmaması gibi sorunar yaşanıyormu ?
son guncellemeyle telefonda hiçbir sorun kalmamıştır diyebilirim. guvenle kullanılabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cihaz şifreleme ile ilgili. öncelikle methodlardan şifre methoduna girip "6 haneli, içinde en az 1 numara içeren" bir şifre oluşturuyorsunuz. Cihazınızı şarja takıp %80'i geçmesini bekliyorsunuz. Şarjdan çıkarmıyorsunuz. Buton açılacaktır. Yaklaşık yarım saat sürdü hızlı modda benimki.

Lost Soul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün gece nasıl yapıldığını buldum paylaşayım dedim ama cevap yazılmış zaten. :) Teşekkürler cevaplar için.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet. bende var. biri arayınca baazen telefon çalmıyor. bilen arkadaşlar yardım lütfen !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba bende bugün bir galaxy s3 aldım i9300 gt modeli telefonumda cihazı şifrele yeri sönük görünüyor şifreleyemiyorum bataryam full ve kabloya takılı olduğu halde lütfen yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
biride o şifreyi nereden oluşturucaz anlatmamış. bizim halkımız anlatma özürlü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ÇÖZDÜM. cihazı şifrelemek için, öncelikle ekran kilidi ayarlarından (pin,model,yüz tanıma, şifre) gibi özelliklerinden şifreyi seçip, 1 tanesi numara olmak üzere 6 karakterli şifre belirliyorsunuz. ekran her kilitlendiğinde bu şifreyi girmeden açamıyorsunuz yalnız. ondan sonra cihaz şifrelemeye girip, sarj %80 in üzerinde ve prize takılıyken cihazı şifreleyebiliyorsunuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayarlardan "kilit ekranı" seçeneğini seç. Sonra "şifre" yönetemi ile ekran kilitlemeyi ayarla (alfanümerik klavye ile şifre yazılıyor) Sonra cihazı şarja tak (mecbur) Ayarlardan "güvenlik" seçeneği altında "cihaz şifrele"nin aktif olduğunu göreceksin. Ama yapmanı tavsiye etmem. Telefonun çalışmasına bir etkisi yok (Yavaşlatmıyor) ama alfanümerik şifreyi yazarak ekran kilidini açmak sıkıcı-zor-gıcık.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaslar samsung s3 mini aldım. telefonu kullanmaya başladığımdan beri şebeke gidip geliyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz acil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayarlardan "kilit ekranı" seçeneğini seç. Sonra "şifre" yönetemi ile ekran kilitlemeyi ayarla (alfanümerik klavye ile şifre yazılıyor) Sonra cihazı şarja tak (mecbur) Ayarlardan "güvenlik" seçeneği altında "cihaz şifrele"nin aktif olduğunu göreceksin. Ama yapmanı tavsiye etmem. Telefonun çalışmasına bir etkisi yok (Yavaşlatmıyor) ama alfanümerik şifreyi yazarak ekran kilidini açmak sıkıcı-zor-gıcık.

cihaz şifrelemeyi bir misafir üye anlatmış zaten böyle fakat bazı cihazı şifreleyip şifreyi kaldıramayan şanssız kullanıcılar var onlar içinde şunu söyleyeyim cihazı şifreledikten sonra aynı cihazı şifreleye giriyorsunuz şifreyi giriyorsunuz ardından altta cihazı çöz diyor ona dokunduğunuz an telefon kapanıyor ve cihaz şifresi çözülmeye başlıyor samsung onu yazarken hata yapmış ufak bir eksiklik yani cihazı çöz yerine cihazı şifrele diye devam ediyor o buton sadece şifreyi girdikten sonra cihazı çöz yazısı çıkıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum s3 4 haneli numaralaramesaj gönderemiyorum nasıl düzeltebilirim