Galaxy s3 bir kaç sorunum var

OzerTaskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu bir yıl önce bayiden aldım. İki ay önce 4.2.2 ROM u yükledim yükledikten bir ay sonra telefon şarj olmuyordu ve kapandı aldığım yere götürdüm bataryayı şokladı uygulamalar bataryayı kitlemiş açıldığında format at güncellemeleri yükle olacak dedi. Yaptım eve gittim kapalıyken şarj olmuyor ve pc den şarj olmasına rağmen pc teli görmüyor birkaç pc de denedim aynı sorunla karşılaştım. Ve son iki haftadır telefon kapanıp ilk başlangıç ekranı geliyor sonra yine kapanıyor devamlı böyle yapıyordu format attım düzeldi iki gün sonra yine aynı problemi yaşadım şuan yine format attım(factory reset) yarın garantiye vermeyi düşünüyorum sizce serviste yapabilirler mi? Bu arada GENPA garantisi var.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Orjinal romu yuklediniz değil mi ?
Ayrıca bayaryayi neden soklamis onu anlamadım.
Garanti halleder

OzerTaskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orjinal Rom u yükleyemedim pc görmüyor teli
Uygulamalar kitlemiş bataryayı şarj olmuyordu

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Bataryayi niye şoklamişlar bende anlamadim hiç ugraşma ver garantiye hatta garantiye üstüne basa basa söyle değişim istiyorum de biraz sert çik sifir s3 gelsin tamir edilmiş cihaz istemiyorum de garantiye çünkü garanti tatli dilden anlamiyor biraz sert çikarsan değiştirolar yoksa ya yazilim yada tamir edip gönderiolar belli bir süre sonra ayni hatalar oluyor.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Arkadaşlar belki mesajın yeri doğru konu altında değil ama danışmak istiyorum iphone 4s yerine glxy s3 almayı düşünüyorum acaba tavsiye edermisiniz bir kaç arkadaşımda var ama bazı arızaların çıktığını söylediler acaba alırsam yanlışmı yapmış olurum

OzerTaskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sabah verdim eğer geldiğinde yine öyle sorunlarla karşılaşırsam dediğinizi yapıcam ama yeni telefon yollarlar mı?

finisterre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sat gitsin arkadasim. s3 u biraktim nokia(eski) kullaniyorum 5 gun sarj basagrisi yok hayat guzel. smartphone istiyorsan eger HTC One veya iphone 5s ile degerlerlendir sansini.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Aldığın yerin böyle telefona müdahale etmesi doğru değil teknik servise göndermesi gerekir hem bunu açıldığında format at ne demek dalga mı geçiyor, geri götür olmadı telefon de teknik servise yollayın de yada oturduğun ilde teknik servisi varsa kendin götür anlat telefonun sorununu böyle saçma cevap mı olur uygulamalar bataryayı kitlemiş resmen dalga geçmiş başından savmak için.

OzerTaskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün gönderceklerdi servise en az 20 en fazla 1 ay içinde gelir dediler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
resmen bende savudum samsung s3den benim tlfda cekmiyo bezaen arama yapmıyo bıkdım s3den