Galaxy s3 almayı düşünüyorum ...

FurkanYaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok henüz almadım :) 2-3 hafta veya en geç 1 ay içerisinde yurt dışından bir tanıdığım vasıtasıyla alacağım :) (Sorduğum sorularda hemen alacağım gibi görüntü olmuş sanırım :D) Son günlere sıkışıtırıp kendimi gereksiz yerek sıkmamak için sadece bir araştırma yapmak istedim :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
hayırlı olsun :D burlarda olsan çakardık modifiyeyi :D

Sağol :D telefonu 1 gün kullandım sadece sonra abimle ankaraya gönderdim kayıtlarını falan tamamlasın diye bi elime alayım göstercem ona modifiyeyi :mrgreen:

Ama şu an sorunsuz bi rom yok heralde değil mi? Bi de bu romlar türkçe oluyor mu? :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Sağol :D telefonu 1 gün kullandım sadece sonra abimle ankaraya gönderdim kayıtlarını falan tamamlasın diye bi elime alayım göstercem ona modifiyeyi :mrgreen:

Ama şu an sorunsuz bi rom yok heralde değil mi? Bi de bu romlar türkçe oluyor mu? :D

valla ben şuanda romaur romunu kullanıyorum üzerine siyahkernel kurdum bir kere bile donma veyahut hata söz konusu olmadı :D bu kernelin en güzel yanı ntfs desteği sağlaması o zaman benim gibi yüksek kapasiteli hdd ni cihaza bağlayabilirsin :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Dediğin terimleri sonra sonra anlamaya başlayacağım inşallah :D

Rom yükledikten sonra android güncellemesi yapılabiliyo mu?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bende son sürüm yüklü olduğu için daha güncelleme durumu almadım :D zaten en ufak bir sorunum yok :D az önce ps3 kolunu bağladım misal max payne oynadım :D harika bir olay tavsiye ederim :)

Rom: İşletim sistemi yani android in kendisi
Kernel: İşletim sisteminin kalbi donanımsal bilgileride içerir o yüzden genelde buraya müdehale edilir :) en basitinden nfts desteğinin eklenmesi ya da işlemci voltaj ya da çalışma frekansına müdehale edebiliyorsun :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Yani anladığım kadarıyla önce güncellemeler çıkıyor, sonra bu güncel sürüm temel alınarak bi custom rom geliştiriliyor. Custom Rom üzerinden güncelleme yapılamıyor. Doğru mu? :)

Voltajla falan oynayıp yakmayalım aleti hocam :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ben de daha yeni akşam aldım teli elime. İlk Android'li telefonum bu, kurcalamaya korkuyorum. Daha doğrusu kurcalıyorum ama öylesine. Nerelere gireyim, nerden ne çeşit içerik bulayım hiçbir fikrim yok. :blush: Ama öğreniriz elbet, siz aranızda bolca yazışın beyler link falan da atın arada çekinmeyin lutfen.. :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ben de daha yeni akşam aldım teli elime. İlk Android'li telefonum bu, kurcalamaya korkuyorum. Daha doğrusu kurcalıyorum ama öylesine. Nerelere gireyim, nerden ne çeşit içerik bulayım hiçbir fikrim yok. :blush: Ama öğreniriz elbet, siz aranızda bolca yazışın beyler link falan da atın arada çekinmeyin lutfen.. :D

Hocam google playden indirdiğin uygulamalar telefondan silsen bile google play'in geçmişinden silinemiyor, ben bi hata yaptım aman sen yapma :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Hocam google playden indirdiğin uygulamalar telefondan silsen bile google play'in geçmişinden silinemiyor, ben bi hata yaptım aman sen yapma :D

Bunun tam olarak nasıl bir zararı var kullanıcıya? Yani şu an silinse ne silinmese ne diye düşünüyorum ben şahsen. :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
sen oynamıyon zaten onlar ayarlıyor zaten yeterince stabil olduğu için sistem pek güncelleme almıyor :) ama güncelleme bölümü de aktif onu da belirteyim :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bunun tam olarak nasıl bir zararı var kullanıcıya? Yani şu an silinse ne silinmese ne diye düşünüyorum ben şahsen. :D

Ücretsiz uygulamalar kısmında bi kaç yüklenmemesi gereken hatunlu uygulama var da, ben yükledim hemen sildim ama geçmişimden silinmiyor :D:D

Yükleyeceğinden değil de işte söylüyorum hocam başkasının işine yarar belki :D

sen oynamıyon zaten onlar ayarlıyor zaten yeterince stabil olduğu için sistem pek güncelleme almıyor :) ama güncelleme bölümü de aktif onu da belirteyim :)

Tamam hocam, seninle çok konuşacağız gibi yakınlarda :D

Bak mesela rom atma olayı, iki yolu mu var CWM veya Odin?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
CWM root atınca yükleniyordu sanırım.
Tabi CWM'den yapmak için hafıza kartı lazım, neyse bizim 5320ninkini ona veririz :D

Sağol hocam bilgiler için :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ücretsiz uygulamalar kısmında bi kaç yüklenmemesi gereken hatunlu uygulama var da, ben yükledim hemen sildim ama geçmişimden silinmiyor :D:D

Yükleyeceğinden değil de işte söylüyorum hocam başkasının işine yarar belki :D

Ciddi bir şey sandım. Geçmişim pek o kadar temiz değil hocam, ücretsiz hatun uygulaması iyiymiş aslında, saatte uygun yatmadan bir bakayım ben o zaman.. :D iyi geceler diliyorum. :tongue:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
cwm için root a gerek yok :) rom yüklemek için de hafıza kartına gerek yok tabikötü bir durumla karşılaşırsanız ne olur ne olmaz en az 1 gb lık bi hafıza kartını bulundurmanızda fayda var :D

StrPhone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdii uzun bir yorum olacak uzun zamandır androidle iosu kıyaslayacak bahane arıyordum :) ama bu sefer telefonlar üzeridnen özet geçelim isterseniz;
galaxy s3 ün üstünlükleri
1-performans
2-ekran boyutu
3-sağlamlık
4dokunmatik hassaslık
5-sensörler
6-daha iyi kamera
7-flash player
8- java
9-bleş navigasyon
10-çıkarılabilir pil
11-usb kablo ile şarj
12-nfc
13-microsd
iphone 4-s in üstünlükleri
-1 daha çok piksel yoğlunluğu
-2 daha küçük
-3 direk güncelleme
-4 daha fazla uygulama
-5 az bir miktar daha hızlı indirme

s3 öneririm

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Paran varsa s3 kardeşim İphone sadece adı var ve hava olarak godoman telefonudur Samsung galaxy s3 çok zarif ve iphone gibi değil fena yani hem hızı felan 10 numara arkadaşımda var kullandım ciddi ciddi iphone 4s e 1000 basar

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
değerini çok çabuk kaybedecek bir telefon s3.
apple ürünleri öyle mi 3gs bile hala benim diyor :D