sen cihazı aldın mı bu arada
1 tane 0 eksik yazmış olmayasın 130tlya olurmu hiç
hayırlı olsun burlarda olsan çakardık modifiyeyi
Sağol telefonu 1 gün kullandım sadece sonra abimle ankaraya gönderdim kayıtlarını falan tamamlasın diye bi elime alayım göstercem ona modifiyeyi :mrgreen:
Ama şu an sorunsuz bi rom yok heralde değil mi? Bi de bu romlar türkçe oluyor mu?
Ben de daha yeni akşam aldım teli elime. İlk Android'li telefonum bu, kurcalamaya korkuyorum. Daha doğrusu kurcalıyorum ama öylesine. Nerelere gireyim, nerden ne çeşit içerik bulayım hiçbir fikrim yok. Ama öğreniriz elbet, siz aranızda bolca yazışın beyler link falan da atın arada çekinmeyin lutfen..
Hocam google playden indirdiğin uygulamalar telefondan silsen bile google play'in geçmişinden silinemiyor, ben bi hata yaptım aman sen yapma
Bunun tam olarak nasıl bir zararı var kullanıcıya? Yani şu an silinse ne silinmese ne diye düşünüyorum ben şahsen.
sen oynamıyon zaten onlar ayarlıyor zaten yeterince stabil olduğu için sistem pek güncelleme almıyor ama güncelleme bölümü de aktif onu da belirteyim
Ücretsiz uygulamalar kısmında bi kaç yüklenmemesi gereken hatunlu uygulama var da, ben yükledim hemen sildim ama geçmişimden silinmiyor
Yükleyeceğinden değil de işte söylüyorum hocam başkasının işine yarar belki