Galaxy S3 4.1.2 Sonrası Klavye Öngörücü Yazı Sorunu

hknbayrak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. 4.1.2 güncellemesinden sonra klavyede öngörücü yazı sorunu oluştu. Belki vardır aranızda aynı sorunu yaşayan. Sorunum şu: Mesaj yazarken mesela örneğin önceden(4.1.2 güncellemesi yapmadan önce) "merhava" yazdıktan sonra boşluğa bastığımda öngörücü yazı onu "merhaba olarak değiştirirdi fakat şimdi(4.1.2 yaptıktan sonra) bu özellik gitti. Şimdi "merhava" yazdığımda "merhava" olarak kalıyor. Onu "merhaba olarak değiştirmiyor. Benim değiştirmem için klavye ile yazı sayfası arasındaki bulunan kelimelerden seçmemi bekliyor. Eskiden canavar gibi yazardım mesajlarımı şimdi çok yavaş yazıyorum.

#SwiftKlavye ve TouchPal uygulamalarını denedim fakat hoşuma gitmedi. Türkçe klavye kullanıyorum, "ğ,ş,ü,i,ç,ö" gibi harfleri ekliyor klavyeye. Bu da tuşların küçülmesini sağlıyor. Kullanışlı olmuyor anlayacağınız.

Bir çözüm yolu varsa yardımcı olun lütfen.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
[MENTION=333790]hknbayrak[/MENTION] Ayarlar -> Dil ve Giriş kısmında klavye ayarları olması lazım baktın mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Evet, öyle bir ayar sekmesi var fakat ordaki ayarlarda bu konu ile ilgili bir ayar bulunmuyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Evet böyle bir ayar sekmesi var fakat orada bu sorun ile ilgili herhangi bir ayar yok.

hknbayrak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet böyle bir sekme var fakat orda bu sorun ile ilgili bir ayar sekmesi yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde rehber kısmında isimleri kaydederken ki öngöücü yazı kayboldu seçeneği seçsemde açılmıyor öngörücü bunun nedeni ne olabilir*

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu yeniden başlattıktan sonra çok güzel çalışan mesaj öngürücü yazı özelliği kayboldu. ne bir güncelleme yaptım ne de baska birşey.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bozuldu yaa ne güzel tek tekti şimdi abc,def oldu yaa çok kötüüü :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar klavyemdeki mikrofon simgesi kayboldu ve sesle mesaj yazamıyorum yardım edebilecek varmı acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung klavye ayarlarından öngörücü yazıyı açmamış olabilirsiniz oraya bir bakın klavyedeki ayarlar simgesine basınca direk çıkar zaten karşınıza

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler benim telefonda klavye yazarken kaybolup duruo sebebi ne olabilir ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a öncelikle bende tam tersi var bende merhava yazıyorum boşluk tuşuna basınca merhaba olarak düzeltiyor lütfen bunu nasıl iptal ederiz