Merhaba arkadaşlar. 4.1.2 güncellemesinden sonra klavyede öngörücü yazı sorunu oluştu. Belki vardır aranızda aynı sorunu yaşayan. Sorunum şu: Mesaj yazarken mesela örneğin önceden(4.1.2 güncellemesi yapmadan önce) "merhava" yazdıktan sonra boşluğa bastığımda öngörücü yazı onu "merhaba olarak değiştirirdi fakat şimdi(4.1.2 yaptıktan sonra) bu özellik gitti. Şimdi "merhava" yazdığımda "merhava" olarak kalıyor. Onu "merhaba olarak değiştirmiyor. Benim değiştirmem için klavye ile yazı sayfası arasındaki bulunan kelimelerden seçmemi bekliyor. Eskiden canavar gibi yazardım mesajlarımı şimdi çok yavaş yazıyorum.
#SwiftKlavye ve TouchPal uygulamalarını denedim fakat hoşuma gitmedi. Türkçe klavye kullanıyorum, "ğ,ş,ü,i,ç,ö" gibi harfleri ekliyor klavyeye. Bu da tuşların küçülmesini sağlıyor. Kullanışlı olmuyor anlayacağınız.
Bir çözüm yolu varsa yardımcı olun lütfen.
#SwiftKlavye ve TouchPal uygulamalarını denedim fakat hoşuma gitmedi. Türkçe klavye kullanıyorum, "ğ,ş,ü,i,ç,ö" gibi harfleri ekliyor klavyeye. Bu da tuşların küçülmesini sağlıyor. Kullanışlı olmuyor anlayacağınız.
Bir çözüm yolu varsa yardımcı olun lütfen.