Galaxy S3 4.1.2 Guncelleme

Oguzhan494

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslr Bisi Soracagim S3 4.1.2 guncellemesi Ne Zman Gelicek Bilgisi Olan Warmi

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Dostum guncellemeler dagitilmaya basladi ulkeler icin.. suan sadece almanya , ingiltere , rusya , polonya ve israil olmakla beraber vodafone romlarida dagitilmaya baslandi..sen hangi ulkenin romunu kullanmaktasin?

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
evet benim bildigim kadarıyla 12 ocak okudum The daily technology dergisi var . %100 dogrumu orasını nerden biliyim ben? ama %80 dir.

bide bişi sorcam konu nasıl açıyoruz ya bilen varmı ?

muhammetkoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biraz sabredin büyük ihtimal ocağın ilk ya da 2.haftası gelir.

ilgili bölümlerin konu başlıklarının üstünde ve altında , yeni konu aç butonu bulunur .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kies kullanrak 4.1.2 kurabilirsin, otamatikman güncelleme uyarısı vericektir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu sabah itibari ile 4.1.2 güncellemesi geldi ve yükledim.
lakin bakıyorum telefonda hiçbir değişiklik yok.
anlayamadım.

Oguzhan494

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana henu guncelleme gelmedi kiesle nasi guncellicem bna bilgo verirmisinoz androidtte yeniyimde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hayır türküye romu daha dağıtılmadı arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4.1.2'yi Türkiye'de kiesle kuranlar var güncelleme gelmiş sanırım 10 günden fazla olmuş

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Turkiye icin 4.1.2 gelmedi hala ben suudi arabistandan almistim cihazi 4.1.1 turkiyeye once gelmişti ben de turkiyeyi bekliyordum bizden sonra suudi arabistan a gelir diye ama bugun suudi arabistan a geldi ve guncelledim turkiye de guncelleyenler de benim gibi yurt disi cihazlardir. Bu adresten hangi ulkelere güncelleme geldigine bakabilir ve takip edebilirsiniz arkadaslar http://www.sammobile.com/2012/12/05/galaxy-s-iii-receives-android-4-1-2-jelly-bean-update-lots-of-new-features/