• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Galaxy S3 4.1.2 Guncelleme

Oguzhan494

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslr Bisi Soracagim S3 4.1.2 guncellemesi Ne Zman Gelicek Bilgisi Olan Warmi

Dostum guncellemeler dagitilmaya basladi ulkeler icin.. suan sadece almanya , ingiltere , rusya , polonya ve israil olmakla beraber vodafone romlarida dagitilmaya baslandi..sen hangi ulkenin romunu kullanmaktasin?

evet benim bildigim kadarıyla 12 ocak okudum The daily technology dergisi var . %100 dogrumu orasını nerden biliyim ben? ama %80 dir.

bide bişi sorcam konu nasıl açıyoruz ya bilen varmı ?

biraz sabredin büyük ihtimal ocağın ilk ya da 2.haftası gelir.

ilgili bölümlerin konu başlıklarının üstünde ve altında , yeni konu aç butonu bulunur .

kies kullanrak 4.1.2 kurabilirsin, otamatikman güncelleme uyarısı vericektir

bu sabah itibari ile 4.1.2 güncellemesi geldi ve yükledim.
lakin bakıyorum telefonda hiçbir değişiklik yok.
anlayamadım.

Bana henu guncelleme gelmedi kiesle nasi guncellicem bna bilgo verirmisinoz androidtte yeniyimde

4.1.2'yi Türkiye'de kiesle kuranlar var güncelleme gelmiş sanırım 10 günden fazla olmuş

Turkiye icin 4.1.2 gelmedi hala ben suudi arabistandan almistim cihazi 4.1.1 turkiyeye once gelmişti ben de turkiyeyi bekliyordum bizden sonra suudi arabistan a gelir diye ama bugun suudi arabistan a geldi ve guncelledim turkiye de guncelleyenler de benim gibi yurt disi cihazlardir. Bu adresten hangi ulkelere güncelleme geldigine bakabilir ve takip edebilirsiniz arkadaslar http://www.sammobile.com/2012/12/05/galaxy-s-iii-receives-android-4-1-2-jelly-bean-update-lots-of-new-features/