Galaxy s2 ye samsung application marketten oyun kuruyorum 1 gun sonra yok oluyorlar?

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Galaxy s2 ye samsung application marketten oyun kuruyorum 1 gun sonra yok oluyorlar?

Samsung applications a girip ucretsiz oyunlari indirip kuruyorum. Applications altinda gozukuyorlar ve oynuyorum. Ertesi gun baktigimda oyunlar kayip oluyor bir sekilde yok oluyorlar hemde hepsi.

Lutfen yardim edin 200- 300 mb lik oyun indiriyorum her seferinde bir - iki gun sonra ucuyorlar.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bu problemi yasayan hic yok sanirim :)

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
oyunlar trial mi??

Full oyunlar ve ucretsiz oyunlar, Samsung app dan indirdigim hersey 24 saat icinde kayip oluyor. bir turlu anlam veremedim cozemedim de. olmazsa yarin servisine goturecegim.

flowers38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyunlar.jpg

Oyunlar Wifi Üzerinden Kurulur Apk dir Hepsi fulldür kurulumdan sonra internet olmadanda oynanabilir sadece real racing 2 yi indirdikten sonra wifi kapalı açın ilk açılışta sonra açabilirsiniz wifiyi hiçbir sorun olmayacaktır.

oyunlar seçilmiştir daha istek olursa dahada ekleyecegim
(Root Gerektirmez) Galaxy s2 root suzda mükemmel bi telefondur bence root etmeyin

İndirme Linki

sc20120216011119.jpg

Alternatif Link

sc20120216011129.jpg

Buda benim Seçtigim oyunlar ama kardeş senin root olayına katılmıyorum rootlu telefon garanti dışına cıkar ve fabrika ayarı dönünce sorunlar verebilme ihtimalı var ben asla telefonuma root kullanmam genede herkesin kendi düşüncesi vede kardeş şöle bi durum var ne kadar çok oyun yüklersen o kadar çok şarj yiyo ve pil daha çabuk bitiyo ben sadece görüntü kalitesi iyi olan ve oynagıdım oyunları yüklüyorum saygılar FiravuN

--- Mesaj Güncellendi ---

bu oyun ları kur yükle asla kaybolmaz ben 3 aydır duruyo full telefonu formatlamadıgım sürece asla silinmez xD