Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
açıkçası normalde pahalı bir ürün olan s2'ye uygun bir fiyat biçmişler ancak garanti biraz kafamı karıştırdı. bence riske girmeye gerek yok vatan bilgisayar, teknosa vs. sık sık indirim yapıyor bu aralar. o indirimlerden bir tanesini yakalarsan üç beş kuruş fazlasına içinin rahat edeceği bir ürün almak daha iyi olur bence.
Galaxy s2 alınmaz şu dönemde.Sakın öyle bir hata yapayım deme.Biraz daha bekle galaxy s 2 HD LTE ya da S3 al.Motorola Droid Razr' da alınabilir.S2 almak için çok geç kaldın.Yeni modelleri beklemenı öneririm.
S2 HD veya S3 çıktıgında en fazla 1800 lira civarı piyasaya giriş yapar.S2'nin mevcut fiyatıda zaten 1699 lira şuanda.Yeni modeller çıktıgında S2 1699 dan 1400 ya da daha altı bir fiyata düşecek.Bu nedenle şuanda S2 ye vereceğin parayı bir kaç ay sonra S3 için verip daha iyisini alabilirsin.Ya da yine S2 alırsın ama 400 lira ucuza alırsın.
bi arkdas bana Cin den getirdi 350(875 civari) garantisi de var!, abimde tr den almis bi kac ay önce 1400 civari valla yazik verdiginiz fiyatlara.. 500 lira fark..
arkdaslar suanda ben almanyadayim getirtme imkanim suanda yok! üniversitede degisim programi ile gelen arkdaslar sag olsun dünyanin her biryerinden aradigimi buluyorum.
ama suanda yapim asamasinda olan bi projemiz var, en kisa zamanda türkce destek de saglayacak. ama buraya simdiden aradiginiz ürünleri ekleyebilirsiniz ben sahsen amerikadan kendime bi kac parca esya getirtdim, kargo ve gümrük problemi aradan kalkiyor..https://bringwasmit.de/?locale=en suanda sadece almanca ve ingilizce destek veriyoruz.., cogu kismi türkceye cevirdim ama yinede vakit egerekiyor.. Bu platform sayesinde umuyorum aradigniz herseyi yurtdisindan rahatlikla getirttirebilirsiniz..
arkadaşlar bende bi r şey sorayım bi arkadaşıma gayri resmi yollardan getirmesini rica etsem ben bu telefonu daha sonra pasaporta işletebiliyomuyum acaba