Galaxy s2 Açılmıyor

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Selam Arkdaslar Ben telefonum S2 i9100 Sdn neden İCS 4 indirmistim yükledim bana Ama İ9100'G ' ye Yükleemeye calistim FAİL dedi Cihaz Acılmıyor Acılınca Telefonla Pc baglantısı gibi bir baglantısı cıkıyor napmam lazım Bilen Varsa Yardım etsin Lütfen Acil

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Şimdi benim anladığım ICS yi SDN den mi indirdin? Nereden nasıl?

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
sdn neden indirdim 5 tane s2 ye yaptim oldu i9100Gye olmadi cihaz odin modunda odine baglıyken yüklüyordu fail dedi hani bi çözüm varmı acaba geri dönüşüm olarak birine sordum rootumu bootumu ne gitmiş dedi cihazın içi sökülmesi lazım oyle yukenır dedı bende parça çala bilirler diye korkyorum

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Türkçe biliyorsan lütfen noktalama işareti kullan. Dediğinden hiçbir şey anlamadım.

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kardeş S2 ile i9100G aynı deil romları birbirine uymaz o yüzden hata alıyosun

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Türkçe biliyorsan lütfen noktalama işareti kullan. Dediğinden hiçbir şey anlamadım.

ya i9100G ye anlıycan kardesim İ9100 Yükledim cihaz çöktü acılmıyor acma tusuna basıyom Bi telefon Bide bilgisayar baglantısı cıkıyor acılmıyorr

a2332

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşim sakin olurmusun korkcak bişey yok yawaş yawaş tane tane anlat sanirsam s2 4.0.4 yeni cikani 9100g yüklemeye calişmissin ondanda hata vermiş

a2332

Asistan
Reaksiyon puanı
0
acilmaz hocam senin yaptiğin şuanlik eşşeğe taşiyacaği yükün 2 katini yüklemek gibi ss cekebiliyorsan cek yardimci olalim brick olmamiştir inş eski sürümün neydi söle on indir tekrar yüklemeye caliş dowland moda al

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Selam Arkdaslar Ben telefonum S2 i9100 Sdn neden İCS 4 indirmistim yükledim bana Ama İ9100'G ' ye Yükleemeye calistim FAİL dedi Cihaz Acılmıyor Acılınca Telefonla Pc baglantısı gibi bir baglantısı cıkıyor napmam lazım Bilen Varsa Yardım etsin Lütfen Acil

Sitede linki verilen I9100 için sen ise I9100G'ye yüklemeye çalışmışsın. Her ne kadar isimleri benzesede bu ikisi tamamen faklı model cihazlardır haliyle sorunlar oluşacaktır. Yapman gereken cihazı kiese bağlamak ve araçlar > acil durum üretici yazılımını kur seçeneğine tıklamak.

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
odin modu hiç açılmıyor hiç birşey yapamıyorsun vee açma tuşuna bas bi ekran cıkıyor orada telefonla bilgisayar baglantısı işareti çıkıyor

a2332

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefon tamamen kapalıyken, ses kısma + güç + home tuşlarına aynı anda basıp bekleyince download moda geçiyorsa güncel firmware i indirip aynı şekilde kurun düzelir... eğer download moda geçmiyorsa. telefonun arka kapağını çıkartın sim kart yuvasının orada yuvarlak bir buton olacak reset ayarında ona basılı tutun cihaz açılması gerek hocam

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Telefon kaplıyken ses açma + home + güç tuşlarına basılı tutarak açmayı dene. Logoyu görünce tuşları bırak.

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
o yuvayı göremedim aradik bir sürü abi

a2332

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim sen bana resmini cek ona göre yardim edelim yenisin galiba bu konularda yanliş bişey yaptirmayalim

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Telefon kaplıyken ses açma + home + güç tuşlarına basılı tutarak açmayı dene. Logoyu görünce tuşları bırak.

dedigini yapıyorum direk telefon ve bilgisayar baglantısı cıkıyor

resim bu

a2332

Asistan
Reaksiyon puanı
0
brick olmuş hocam verdiğim linktekileri uygula olursa sanslisin olmasa teknik servise götürmen gerek

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
linktekini uygulamana gerek yok bataryayı çıkar beş on dakka bekle tak download modda açılır artık telefon half brick olmuş dowload modda açtıktan sonra odinle telefonuna uyumlu romu yükle

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sana USB JIG lazım. Kendin de yapabilirsin.

Türkçe anlatımı burada;
http://www.youtube.com/watch?v=XMkA8qe9BXY

Aynı senin telefon gibi S2 ve ekranda aynı resimden var.
bir söz var ya sen buralarda harcanıyorsun diye vallahi sözün geçerliliği sizin için söylenmiş telif hakkı isteyin :)
s2 kullanıcısı değilim ama videoyu indirdim böyle skıntılı bir cihaz ile karşılaşırsam yardımcı olmaya çalışırım

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
odinde pit dosyasını da flashladıysan geçmiş olsun.

Reaksiyon puanı
2,148
bir söz var ya sen buralarda harcanıyorsun diye vallahi sözün geçerliliği sizin için söylenmiş telif hakkı isteyin :)
s2 kullanıcısı değilim ama videoyu indirdim böyle skıntılı bir cihaz ile karşılaşırsam yardımcı olmaya çalışırım

Bişey yaptığım yok gördüğümü paylaştım sadece :)

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
bende 9100g model s2 var ve aynı sorun bende de var lakin ben odini direk açıp downloading modu olmadan pda sürümü olan I9100GXXLB1 2.3.6 Fransa Resmi Kies Sürümü (Mart 2012) adlı sürümü yüklemeye çalıştım ve yükleme ilerlerken factorys.img yazdıktan sonra fail verdi sürüm olarak daha eski bir sürüm mü kurmalıyım yardımcı olabilirmisiniz...

Reaksiyon puanı
2,148
Anladığım kadarıyla hard brick olmuş telefonları düzeltiyorsunuz ama bu telefon gördüğüm kadarıyla soft brick olmuş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba benim telefonum da dün gece itibariyle mort olmuş durumda gece herhangi bir problem yoktu sabah kalktım tel kapalı açmaya çalışıyorum açılmıyorum şarj bitti sandım şarj aletini takıyorum batarya şarj olmuyo diye hata veriyo ne yapıcam garantisiz ürün yurt dışından almıştım.

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Geçen Galaxy ace bi güncelleme yaptık kitlendi.Hard format tarzında birşey yaptık düzelti

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba benim telefonum da dün gece itibariyle mort olmuş durumda gece herhangi bir problem yoktu sabah kalktım tel kapalı açmaya çalışıyorum açılmıyorum şarj bitti sandım şarj aletini takıyorum batarya şarj olmuyo diye hata veriyo ne yapıcam garantisiz ürün yurt dışından almıştım.

oturduğun şehir nemlidir ondan kaynaklanır o sorun bataryayı çıkar bataryanın metal tırnakları wardır onları yala yada parlatıcıyla temizle ama yalamak en iyisi kesin çözüm bizim evde 3 telefon aynı sorunla karşılaşmıştı nemden kaynaklanıyor. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar, benim tlf da yurtdışından alındı, S2. siyah kernel yüklü. bugün yazılım güncellemesi yaptım, indirdi kurmak için kapandı bir daha açılmıyor. daha doğrusu açınca ilk S2 yazan ekran geliyor sonra bir daha açılmıyor. İşin en kötü tarafı benim home tuşum su kaçtığı için çalışmıyor. var mı yapabileceğim birşey, servise götürmek dışında?