Samsung Galaxy S2 Açılmıyor

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Merhabalar dün gece jean belly romunu yükledim. Hiç bir sorunu yoktu.Herşeyihttps://www.youtube.com/watch?v=sOHZgg1xIZY
buradaki gibi yaptım telefon açıldı kullandım . Telefonu bugün bir defa kapattım ve tekrar açmaya çalıştığımda açılmadı. Samsung Galaxy S2 yazan ekrandan ötesine geçmedi. Ne yaptıysam geçiremedim açılmıyor telefon şimdi odin den stock romunu yükleyim dedim dowload modda açtım yükledin odin teli yeniden başlattı yine aynı ekranda kaldı. Ses açma tuşuna basıp açtığımda recovery modunada girmiyor dowload moduna girdi yükledim ama aynı sorun var hala nedeni ne olabilir nasıl çözebilirim ?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ses açma + Power + Home tuşlarına telefon açılana kadar basılı tutman gerekiyor. Recovery den wipe data/ wipe cache yapacaksın. Bende de S2 vardı, her türlü yardım ederim.

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Denedim hocam onu basılı tutuyorum Galaxy S2 yazısı bir gidiyor tekrar geliyor elim bu arada basılı tabi sonra 15 sn kadar yine gidiyor siyah ekran oluyor recovery e geçemiyorum. Ama Ses kapama tuşu ile hemen dowload moduna geçiyorum

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] nin dediğini yap. wipe data/cache telefonu fabrika verilerine döndürecektir.

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Recovery Moduna geçebilsem yapacağımda oraya geçemiyorum ki

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Denedim hocam onu basılı tutuyorum Galaxy S2 yazısı bir gidiyor tekrar geliyor elim bu arada basılı tabi sonra 15 sn kadar yine gidiyor siyah ekran oluyor recovery e geçemiyorum. Ama Ses kapama tuşu ile hemen dowload moduna geçiyorum
O yazı sürekli gidip gelsin sen hiç bırakma .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sonradan imei atılmış cihaz mı ?

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
yok hayır türkiye kayıtlı imei..ben ekran gidince bırakıyordum hiç çekmeyince oldu geçebildim recovery ye çok teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benzer problem şu anda bende var, malesef 2 kere ekran gidip geliyor ısrarla devam ettiriyorum ama recovery moda geçmiyor, alternatif başka yol var mıdır?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
recovery e memogoren in tavsiyesini yaparak da olsa geçemiyorum.. alternatif yol var mıdır?

ugurbora

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bende galaxy s2 var,galiba biseyler sildim , simdi recovery modda aciyorum yine ayni yere dönuyor, vipe data yapiyorum yine kapanip aciliyor yine aynni yerdeyim . yesil logo geliyor.. ne yapsam olmuyor. teli pc ye baglayamiyorum dolaysiyla acilmadigi icin yardim ci olursaniz sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad::mad::mad::mad:bu dediklerini yapıyorum ama o yazıdan öteye gitmiyor nolcak ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadalar slm bende samsung s2 i9100 tlf açılış logosunda samsung s2 i9100 yazısından sonra orange diye bir yazı çıkıyo ondan sonra samsung logosuna geçiyor bu orange yazısını kaldırmam için ne yapmama gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

R

rece.gul

SDN Okuru
bende format attıktan sonra açılıyo fakat gmail açtığımda donuyoo vee oyle kalıyoo lütfen yardımcı olurmusun

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
telefonu - ses + güç + home. yapın download moduna geçerse stock romu indirip kurun daha sonra cwm recovery kurup full wipe yapın.

I

ilyasTR

SDN Okuru
herkese merhaba arladaşlar . şimdi telefon galaxy s2 ama ben kullanmıyorum babam kullanıyordu.cihaz aylar önce bir defa root gördü ama geri unroot yaptm.babam çok titiz kullanır telefonu sadece facebook a girer . geçen iştegeldi telefonu cebinden çıkardı açılmıyor. şarja falan taktık cihaz samsung s2 yazısı gelince bikaç saniye bekliyor sonrayeniden başlıyor , tekrar s2 yazısı geliyor. babam tanıdığı bir telefoncuya verdi adam rom attım olmadı demiş geri vermiş. açıkçası ben o adama pek güvenmiyorum. lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

S

s2 lütfennn

SDN Okuru
cihazı ayarlardan sıfırladım ve galaxy s II yazısında kalıyor ve format moduna girmiyor download modundan da yeniden başlatıyorum olmuyor lütfen yardım edin

Ronin10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arakadaslar s2de usb jig denen yontem var onuda deneyebilirsiniz. Ister ucretli alabilir ister evde kendinizde yapabiliriniz. Bu sekilde telefon download moda girecek sonrasinda yazilimi bastan yuklemeniz gerek kolay gelsin. Ihtiyaci olan olabilir diye paylasmak istedim.