harun272
Asistan
S10 serisi batarya perfomansi kotu demişsin bende s10 plus kullaniyorum ve yoğun kullanmama ragmen aksam evde 30 civarında pilim kaliyor ki bu harika deger iphone x gibi cihazla gun icinde 2 kere sarja takiyordum s10 plusla hic sarja takmadan aksami goruyorum
Bosta cihaz su gibi sarj iciyor diyorsun Huawei durum nasil bilmiyorum ama haklısın cihaz bosta iyi sarj harciyor gece sarj koymadan biraktigim zaman 7ile8 saat civarinda bosta kaliyor cihaz ve 10 ila 15 gibi pili gidiyor. Bu gercekten kotu
İPHONE XS MAX KULLANIYORUM DAHA ÖNCE X VARDI NOTE 9 VARDI eşimde şuan x var sabah söküyor aktif kullanır iş için akşam ben takıyorum 15 20 lerde gün içinde 2 kere şarj etmeniz hemen hemen imkansız özellikle android cihaza kısayasla bence yanlışınız var iphone yanında kesinlikle birde android kullanırım note 9 kullanıyordum X ile beraber note 9 şarj süresi çok çok düşük aslında pil kapasitesi için almıştım ama memnun kalmadım sattım şuan s10 plus almayı düşünüyorum 6,300 lere kadar geriledi bu durum beni beklemeye aldı her hafta 100 tl gerileyen cihaz note 10 beklicem sanırım