(Evo)lution
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 5,639
S9 da bile olmuyorBizzat denedim öyle birşey olmuyor bende ...
S9 da bile olmuyorBizzat denedim öyle birşey olmuyor bende ...
Kulaklık gelmeyebilir dostum, 9000 adetle sınırlı stok, biz 15 gün önce aldık s10+, bakalım gelecek mi, ben de şu an s10 alma niyetindeyim ama buds gelmez diye kampanyalar bitsin diye bekliyorum, belki fiyat düşerCihaz kargoda teslimat bekleniyor 90 gün içerisinde hediye kablosuz kulaklık ve 30 gün içerisinde 600 TL hediye çeki de beklemedeyiz tabiki. (s10+)
Kulaklık gelmeyebilir dostum, 9000 adetle sınırlı stok, biz 15 gün önce aldık s10+, bakalım gelecek mi, ben de şu an s10 alma niyetindeyim ama buds gelmez diye kampanyalar bitsin diye bekliyorum, belki fiyat düşer
Smart swicth dediğiniz işe yaramıyor kimart güvenlik güncellemesini telefon üzerinden mi yapayım yoksa smart switch üzerinden mi ?
Normal. S9’da iris tarayıcı var. S10’da kaldırıldı bu.S9 da bile olmuyor
9000 adet illaki satılmıştır, s10e, s10, s10+ toplamı 9000 i bulmuştur bence9000 kulaklığın hemen biteceğini sanmıyorum. Ali Cengiz oyunu oynanırsa o ayrı tabii
S10 plus satın aldım 2 gün önce bilginiz varmı hediyesi buds ne zaman teslim edeceklerine dahil
Sivi denemedim fabrika cikisli koruyucuda sikintisi yok amaSıvı ekran koruyucular var ben şimdiki telefonuma kullandım gayet başarılı acaba s10+ da telefona sürünce parmak izi okumada zorlanır mı deneyeniniz var mı
S10’le gelen koruyucu kırılmaz cam değil plastik. O koruyucuyu çok şey çizebilir.Arkadaşlar s10plus da gelen cam koruyucu kaletesiz cikti dusurmedim carpmadima ragmen 2 cizik var koruyucuda kaliteli cam jelatini öneririsiniz
Hayırlı olsun hocamYazın beni de S10 ile kulübe.
Hayirli olsunYazın beni de S10 ile kulübe.
Samsug bayisine git, 100 liraya babam taktırdı, gayet iyi, sadece parmak izi kalıyoe birazArkadaşlar s10plus da gelen cam koruyucu kaletesiz cikti dusurmedim carpmadima ragmen 2 cizik var koruyucuda kaliteli cam jelatini öneririsiniz
Parmak izi kalmasi onemli drgil kamerayi nasil dolduruyor. Kalinligi sikinti yaratiyormu bide ekrani tamamen kapliyormuSamsug bayisine git, 100 liraya babam taktırdı, gayet iyi, sadece parmak izi kalıyoe biraz
Gece modu var kullaniyorum makro ne bilmiyorumS10 plus ta makro ve gece modu var mı
Gece modu var kullaniyorum makro ne bilmiyorum
baya iyi s10 pluus pili iphone x gunde 2 kere şarj ediyordum sımdı s10 plus sabah şarj dan çekiyorum gece 10 kadar gidiyor.Arkadaslar merhaba s9 kullaniyorum 1 yili gecti ancak aklim s10 lara kayıyor sarj durumlari nasil özellıkle s10 plus sarji iyi deniliyor ne diyorsunuz
bencede gecilmez. ama başka markalara geçiş yap derim mesela p20pro gibi .şahsenÖneriniz için teşekkür ederim
samsuns10 e mi acaba?Bugün itibariyle elime geçti. Ekran muzaam ötesi. Sorusu olan arkadaşlar olursa seve seve cevaplayabilirim.
ios den geç kardesım benceArkadaşlar iPhone X kullanıyoruz kamera açısından s10 plus almayı düşünüyorum aklımda deli sorular stabillik falan sizce iOS tan androide geçmelimiyim
Yüz tanıması iyi değil. Asıl odaklandıkları yer yeni ultrasonik parmak izi sensörü. Yüz taramayı açmadan önce güvenli olmadığı uyarısı veriliyor zaten.Yüz tanıma hızı ve yüz tanımanın kırılabilmesi şahsen beni almaktan vazgeçirdi... Belki bu sorunlar yazılım ile çözülür ama çözüldüğünü görmeden bulaşmam!
S9 p20 den daha iyi. P30 demek istedinizbencede gecilmez. ama başka markalara geçiş yap derim mesela p20pro gibi .şahsen