Galaxy s 2 4.0.4'e yükseltmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sindiya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sindiya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler arkadaşlar. galaxy s 2 kullanıcısıyım. android sürümüm şu anda 4.0.3 ve ben bunu 4.0.4 e yükseltmek istiyorum. odinle yapabilirim yeterki yardım cı olun :) kies ten olmuyor.lütfen bu konuda yardımcı olun

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hocam benimde pek bilgim yok en iyisi youtube a yaz cikan videolari izle

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
internette bir sürü anlatım var bulabilirsin

sindiya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
değerli hocalarım programlar hepsi hazır ama izlediğim videolarda, yazılı anlatımlarda herkes kafasına göre yükleme yapmış :) benimki hangisi bilemedim :) cevaplar için teşekkürler bugün telefoncuya gidecem artık

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
değerli hocalarım programlar hepsi hazır ama izlediğim videolarda, yazılı anlatımlarda herkes kafasına göre yükleme yapmış :) benimki hangisi bilemedim :) cevaplar için teşekkürler bugün telefoncuya gidecem artık

En iyisi hocam bir teknik servise danış.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm, arkadaslar galaxy s2 almak istiyorum memnunmusunuz telefondan :)

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
slm, arkadaslar galaxy s2 almak istiyorum memnunmusunuz telefondan :)

benim yok fakat arkadaşımda gördüm gerçekten Telefon bu diyosun belkide ben 5800 kullana kullana öylede hissetmiş olabilirim fakat benim çok hoşuma gitti..

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
S II yi odin prgramı ile kolayca 4.0.4 e yükseltebilirisniz tabiki Türkiye için hazırlanmış sürüm çıkmadı diye biliyorum ama farklı ülkeler için çıkan romları kurabilirisniz iki arkadaşımın S II sine de Rusta sürümünü kurdum hiç bir prblem yok 2 haftaya kadar tahminimce 4.1.1 Jelly Bean sürümü yayınlanır diye tahmin ediyorum

S II JellyBean ile cidden çağ atlayacaktır ...