Size tavsiyem lütfen öndeki jelatini yenisini alana kadar çıkarmayın.Cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Haftaiçi s10 alacağım bi aksilik olmazsa![]()
Size tavsiyem lütfen öndeki jelatini yenisini alana kadar çıkarmayın.Cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Haftaiçi s10 alacağım bi aksilik olmazsa![]()
Boşuna s10 "lite " olarak çıkmadı hocam illaki kamera lensleri s10 kadar kaliteli olmayacak plastik kasa olacak ekran kıvrımlı olmayacak gibi gibi... Benim demek istediğim bataryadan yana şüphe varsa s10 lite alınabilir o daha iyi pil ömrü sunacaktırS10 lite batarya, işlemci gibi noktalarda iyi olmasına iyide kamerası bir amiral gemisi kamerası değil.Teknosada S10 la fotoğraf çektim.Daha sonra çektiğim yeri S10 lite ile çektim.S10 bariz üstün.S10 lite da Snapdragon 855 olmasa emin ol kimse yüzüne bakmaz.
Ben 1 yıldır ekran koruyucusunu çıkarmadım, ekran koruyucusunda çok fazla çizik olmasına rağmen ?Size tavsiyem lütfen öndeki jelatini yenisini alana kadar çıkarmayın.
Vallahi ben hata ettim sonra gidip 60 lira kakalandımBen 1 yıldır ekran koruyucusunu çıkarmadım, ekran koruyucusunda çok fazla çizik olmasına rağmen ?
Orjinal Samsung un s10 için ekran koruyucusu vardı ama ön kameranın etrafını kapatmadığı için almadımVallahi ben hata ettim sonra gidip 60 lira kakalandım![]()
Teşekkür ederim tavsiyeniz içinSize tavsiyem lütfen öndeki jelatini yenisini alana kadar çıkarmayın.