Galaxy player 5

canahmet34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar foruma baktım ama daha önce bu konu açılmamış diye gördüm samsungun yeni orta segment telefonunu size tanıtmak istiyorum...

Teknik özellikler:

Ekran: 5.0" büyüklüğünde 800X480 WVGA LCD ekrana sahip
İşletim sistemi:Android 2.3.5 gingerbread ile geliyor ancak yükseltilmesi muhtemel çünkü custom rom atmak içince yeterli hafızaya sahip
Hafıza:8gb dahili hafıza 32gb a kadar yükseltilebilir harici micro sd card slotu
Kamera:Kamera beklentileri karşılayacak kadar iyi değil malesef 3.2 mp bir çözünürlük sunuyor.Ön kamera bulunmuyor.
Ram:Sitede belirtilmiyor fakat 1gb olacağı söyleniyor.
İşlemci:Malesef bilgiler arasında bu da yok fakat 1 Ghz ve çift çekirdekli bir işlemci kullanıldığı söylentiler arasında.

İşlemci ve ram denildiği gibiyse inç olarak büyük fakat çözünürlük olarak düşük ekran göz ardı edilirse ve kamera da göz ardı edilirse alınabilcek bir telefon.

Kimler almalı?

Tabiki isteyen herkes alabilir ancak öncelikle telefonuyla fazla fotoğraf çekmeyen note serisi hayranı olan büyük ekran seven kullancılar için güzel bir telefon.

Neden mi çünkü abd satış fiyatı sadece 220 $ Türkiye'de galaxy wonder la eş bir fiyattan gideceğini tahmin ediyorum.

Açıkçası uygun fiyatlı iş görecek bir telefon olarak karşımıza çıkan samsung galaxy player 5.0 ı en azından mağazalarda denemek de fayda var..

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
1-Galaxy player 5 yillar once piyasaya cikti
2-Telefon degil. Sim kart desteklemiyor.
3-Bimekste 500 tl civarinda satisi gerceklesiyor. Samsungun ipod touch i denebilir.

m.youtube.com/watch?gl=TR&hl=tr&client=mv-google&v=4T-zazpaY_A

Inceleme videosu burada tarih 2011 in aralik ayini gosteriyor