Galaxy Note II 12 MP Kameraya ve Çok Özel Bir Ekrana Sahip Olacak!

artinda

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güney Kore’deki bir gazeteye (http://news.mk.co.kr) göre; Samsung Galaxy Note II’yi bu sene içerisinde duyuracak. Gazetede bunun dışında cihazın çok daha can alıcı noktalarına da değinilmiş.

Samsung’un geliştirdiği 12 MP yeni nesil Full HD 1080p çözünürlükte 60kare/saniye hızında video kaydına imkan sunan ve şuanki kullanılan sensör ve lenslere göre çok daha yüksek performans sağlayan yeni nesil kamera sensörünü ve kamera lensi kullanılacağı belirtiliyor. Samsung Galaxy S3′te kullanılması beklenen bu kamera sensörünün daha sonraki cihazlara ertelenme sebebinin Galaxy S3′ün yeterli gücü sağlayamaması gösterilmişti.

Samsung yeni kamera lensini ve sensörünü Exynos 5 Dual serisi işlemci ile kullanacağını belirtmişti. Yine gazeteye göre Galaxy Note II’de 4 çekirdekli bir işlemci kullanacağı belirtiliyor. Eğer ki söylenildiği gibi kamera yeni nesil 12MP olacaksa Samsung Galaxy Note II’de Exynos 5450 kullanılabilir.

Samsung Exynos 5450 4 çekirdekli A15 tasarımını temel alıyor ve Samsung’un kendi güncellemeleri ve değişikliklerine sahip en güçlü mobil çözüm olma özelliğini taşıyor. 5.3″ esnek LED ekran (Super AMOLED ?) kullanılacağı belirtilen cihazda bilinen en son Android sürümü olan Jelly Bean kullanılacağı ifade ediliyor.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Özellikleri genel itibariyle güzel imkanım olursa çıktığında alıcam... Super amoled ekran kullanırsa daha iyi olur ama o soru işaretide..

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Yeni sensörlü 12 MP kamera şimdi beni paradoksa düşürdü :S S3 alacaktım ben ya

eairmak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
4.8 de zaten büyük ha 4.8 ha 5.3 yada 5.5 artık kaç olursa farketmez ikiside tablet gibi diyenler için cezbedici olabilir

artinda

Asistan
Reaksiyon puanı
1
vm9qE.jpg