Galaxy Note,Galaxy S3, Galaxy Note 2 öneri !!

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya büyüklüğü sorun değil benim bahsetmek istediğim şey Galaxy Note 2'yi bekledim ama beklediğimiz gibi gelmedi sizce bu özelliklerle yine de beklemeye değer mi ya da Galaxy Note almakta birşey farkettirmeyecek mi?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
o kadar da beklenti içine girmemek lazım s3 ile farklı kulvarda olsalarda donanımsal olarak oldukça güçlü sayılabilecek bir cihaz kısmetse önümüzdeki ay bende almayı düşünüyorum :) kullanmadığım amiral diye tabir ettiğimiz telefon kalmadı gelin görün ki nedense notedeki rahatlığı hiçbir cihazda bulamadım :) ayrıca pil bu sefer gerçekten bekleneni verecek gibi en azında yoğun kullanımda bence 24 saati rahat çıkarması lazım :) yeni ekran teknolojisi yeni işlemci mimarisinin en azından bunu sağlayacağından yanayım :) ayrıca s3 ile arasında aham şaham bir boyut farkı yok :D youtubeden görebilirsiniz :)

[video=youtube;w6td3Qg58nc]http://www.youtube.com/watch?v=w6td3Qg58nc[/video]

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam sana kesinlikle katılıyorum yeni bir ürün yeni teknoloji üstün olması gayet normal ki bende başından beri Note 2'yi bekleme taraftarıydım ve ben bu konuyu açarken bahsetmiştim alacağım telefon benim ilk akıllı telefonum olacak o yüzden siz daha iyi bilirsiniz özelliklerini vb.ni benim diyeceğim şu bugün gün yüzüne çıkan Note 2'nin S3 ve Note'a göre çok çok üstün bir telefon olmadığı ve piyasaya çıktığı zaman en az 2000 tl civarı bir telefon olacağını da göz önünde bulundurursak S3 veya Note almak daha mantıklı değil mi ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
şimdi şöyle bir sorun var s3 ile note farklı cihazlar kullanım açısından :) s3 mobil telefon olarak özellikleri daha ağır basarken note tam bir multimedia deneyimi yaşatır hadi bu kısmı geçin note ile sürekli not tutan varsa resim ve video düzenliyorsanız işte o zaman farkı ortaya çıkıyor tabi bir web deneyimi var ki pc yi aratmıyor daha iyi :) çok fazla tanıdığım vardı benim gibi note alıp kalemi hiç kullanmayan hatta varlığından habersiz :D o yüzden size kalmış bir durum gerçi daha ön incelemeler çıkmadı konuşmak için erken sayılır. Şahsen sunum hiç hoşuma gitmedi. şayet bol bol film izleyip internette dolanıyorsanız oyun delisiyseniz ve boyutunu kafaya takmayacaksanız tercih sebebiniz olabilir :) tabi bir de pil olayı var :)

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim tercihimde Note'dan yana zaten Note veya Note 2'yi düşünüyorum boyutta benim için sorun değil kesinlikle ki ekranın büyük olması daha çok hoşuma gidiyor diyebilirim :), bir yanım Note 2'yi bekle biraz daha diyor diğer yanımda hemen yarın git Note al diyor o yüzden kararsızım :D tabi işin birazda maddi boyutu da var inkar etmemek gerek :/

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Galaxy note'2 nin ekran çözünrüğü galaxy note'a göre daha düşük. Galaxy note 1280x 800, Galaxy note 2 ise 1280x 720 px bildirmek istedim.

ambience

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note kullanan birisi olarak note 2 yi almayı düşünmüyorum. ram,işlemci,spen kısmında sensör,jb,batarya mevcut note göre göze çarpan artıları. Ram ve işlemci olarak bence note şu an yeterli benim işimi görüyor en azından, jb güncellemesinin note içinde geleceği söyleniyor, batarya olyını çözmek zaten kolay çinden getirilen 3 lü pil ve 1 adet harici şarz aleti ile çözülebiliyor hatta 3500 lük piller bile mevcut note için. Hoşuma giden tek olay spen yuvasında çıkınca otomatik açılan snot uygulaması. Görüntü olarak köşelerinin ovalliği birazcık daha fazla oval yani. tanıtımda gördüğüm kadarıyla sensör konumlar menü tuşları hoperlor tarzı arka kapaktaki dizilimler biribirine çok benziyor.

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note kullanan birisi olarak note 2 yi almayı düşünmüyorum. ram,işlemci,spen kısmında sensör,jb,batarya mevcut note göre göze çarpan artıları. Ram ve işlemci olarak bence note şu an yeterli benim işimi görüyor en azından, jb güncellemesinin note içinde geleceği söyleniyor, batarya olyını çözmek zaten kolay çinden getirilen 3 lü pil ve 1 adet harici şarz aleti ile çözülebiliyor hatta 3500 lük piller bile mevcut note için. Hoşuma giden tek olay spen yuvasında çıkınca otomatik açılan snot uygulaması. Görüntü olarak köşelerinin ovalliği birazcık daha fazla oval yani. tanıtımda gördüğüm kadarıyla sensör konumlar menü tuşları hoperlor tarzı arka kapaktaki dizilimler biribirine çok benziyor.

Şimdi ben hiç akıllı telefon kullanmayan birisi olarak bana Note kat kat iyi gelir zaten fakat bazı fikirleri siz gibi Note kullanan insanlardan duymak isterim çünkü aradaki durumu en iyi bilen sizlersiniz size de teşekkür ederim bilgilendirme için .

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Galaxy note'2 nin ekran çözünrüğü galaxy note'a göre daha düşük. Galaxy note 1280x 800, Galaxy note 2 ise 1280x 720 px bildirmek istedim.

Ama ekran pentile değil . Yani bu çok olumlu birşey. Bunedenden pek yansıtmayacak , düşüş olarak görülecek birşey değil.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61

Düşük değil note1 16:10 ekran kullanıyordu note2 16:9 ekran kullanıyor :) fark sadece bu. tabi yeni ekran teknolojisiyle geldiği için note2 nin ekranı çok daha başarılı olacaktır :)

çokrenkli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de S3 ile Note arasında uzun süre kararsız kalmıştım.Sonra interneti ve bilgisayarı telefondan fazla kullandığımı düşününce, mobil olduğumda beni daha fazla tatmin edeceğine inanarak her ikisini de bir teknoloji markette elime alıp inceledim.Büyüklüğün kesinlikle avantaj olacağına karar verip Galaxy Note almayı seçtim.

Tam da Note 2 nin yurtdışında satışa başlandığı gün yasal distribütör garantili Galaxy Note'u kdv dahil 1,349 TL dan sipariş ettim.Note 2 yi daha çok isterdim ama muhtemelen enaz 1 ay beklemem gerekecekti ve fiyatı da yaklaşık bunun iki katı olacaktı.

Tablet kullanmıyorum aracımda GPS de yok.Hepsini Galaxy Note ile halledebileceğimi düşünüyorum.Ne kadar çok cihaz varsa o kadar çok kalabalık oluyor.Kablolar, şarj cihazları,konnektörler adaptörler bir sürü ıvır zıvırdan seyahate çıktığınızda mutlaka unuttuğunuz birşeyler oluyor.

Zamanınız varsa ve ekonomik durum elveriyorsa Note 2 yi bekleyin.Yoksa S3 de harika cihaz ve dün Adana Media Mark da 1.499 TL dan kampanya başlamıştı.

Drtrzan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy note serisi cihazından telefondan başka şeyler bekleyenler için hazırlanmış bir ürün. öncelikle note alıp almama konusu ciddi olarak düşünülmeli note mu note 2 mi derseniz ben note 2 derim. Arada yaklaşık 700-800tl fark olacak ama note 2nin kullanım ömrü daha uzun. note 4.1 ile son güncellemesini alacak büyük ihtimal. 2 yıl sonra eskimiş bir cihaz olacak. note 2 daha yeni çıkıyor ve aldığında en az 3-4 yıl kullanabilirsin. ayrıca batarya performansı da artıyor. ben aradaki farka değecek bir alet olduğunu düşünüyorum note 2 nin ve bekleyenlerdenim.