Galaxy Note,Galaxy S3, Galaxy Note 2 öneri !!

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar bir süredir forumu takip ediyorum çok araştırma yaptım fakat bir kaç konuda kafam karışık sizlerden yardımlarınızı bekliyorum. Sorum şu olacak önümüzdeki ay içerisinde yeni telefon almayı düşünüyorum (ayrıca ilk defa akıllı telefon deneyimim olacak belirtmek isterim) çoğu siteye baktım karşılaştırmalara baktım keza bu foruma daha çok baktım ama karar veremedim okuduğum kadarıyla Galaxy S3 gayet iyi bir telefon hakkını yememek lazım Note'da S2'ye benzer bir telefon dediklerini okumuştum ben ikisi arasında kararsız kaldım bana deneyimlerinizi aktarırsanız karar vermem daha kolay olacaktır. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum bu iki cihazın yerine ağustosun 29unda Galaxy Note2 tanıtılacakmış acaba onu beklesem mi ? Şimdiden çok teşekkür ederim.

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim fiyat olarak bir fikrin var mı acaba ?

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
*Sağol arkadaşım ama mesela nedenini de yazabilirseniz daha iyi olur benim için mesela neden Note değilde S3'ü tercih etmeliyim

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Note 2 diiyorumS3'ün forumda da gördüğün gibi çok sorunu çıktı maalesef.

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunları okudum evet ama teknolojik cihazlar hiçbir zaman kusursuz olamazlar hakkını da yemeyelim ama S3'ün. Benim aklıma şu da takılıyor Note 2 diyorsunuz fakat o da yeni çıkacak yeni çıkan telefonlarda sıkıntı oluyor mu yani mesela aynı S3 gibi sıkıntı çıkarır mı ? Eğer yanlış bir şey yazarsam affedin çünkü akıllı telefonlar hakkında aşırı bir bilgim yok ve alacağım telefon ilk akıllı telefonum olacak inşallah.

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note2 Tahminen 2000 2500 arası olabilir.

S3'te tavsiye ederim.

Hatta o yukarıda bahsettiklerin hepsi gayet güzel telefonlar.

Yani Note alsam sonradan neden Note 2 almadım diye pişman olmam değil mi ? Çünkü S3'den ziyade Note düşünüyorum ama hayırlısı tabi .

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Donanım olarak note 2 çok daha iyi olacaktır ancak 5.5 '' ekran bir telefon için çok büyük diye düşünüyorum.
Galaxy s3 bence boyut olarak ideal. performans olarakta piyasadaki en iyi telefon..
jelly bean güncellemesi ile dahada iyi olacaktır.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yani Note alsam sonradan neden Note 2 almadım diye pişman olmam değil mi ? Çünkü S3'den ziyade Note düşünüyorum ama hayırlısı tabi .
Kardeşim senin için en hayırlısı en son çıkan telefon olacaktır. Mesela ben ilk önce Galaxy S II alacaktım ama biraz sabredip Galaxy S III aldım gayet memnunum. Şimdi içimde bir kurtçuk var keşke biraz daha bekleyip Note 2 alsaydım diyorum şuan. Yani Galaxy S III alacaksın Note 2 çıkacak büyük ihtimal 2 GB RAM'ı olacak sonra üzüleceksin. Note 2'nin ekranı daha büyük olacak kamerası büyük ihtimal özel lens 12 MP olacak. Yani Note 2 alırsan için rahat eder. Hem Note 2 JB (Celiboncuk) ile gelecek diyorlar. Hem daha stabil hem daha büyük hem daha hızlı hem daha fazla RAM'i var. İşte böyle sabredebilirsen Note 2'nin seni daha çok sevindireceğine inanıyorum.

İyi Günler !!!

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani tablet olarakta kullanmayı planladığım için Note biraz daha sıcak geliyor tabi ama Note2'yi beklemeye değer mi onu bilmiyorum yani süper bir şekilde sizler kadar bilgim yok beni idare edecek internetime rahatça girebileceğim arada çok sık olmadığı sürece oyun oynayabileceğim kamerası da beni tatmin edecek bir cihaz benim istediğim birde en önemlisi şarjı en kötü 2günü çıkarsın benim için kafi . Sanırım çok şey istiyorum :) bunları bana yetirecek bir cihazsa hiç Note2'yi beklemeden Note alırım .

Kardeşim senin için en hayırlısı en son çıkan telefon olacaktır. Mesela ben ilk önce Galaxy S II alacaktım ama biraz sabredip Galaxy S III aldım gayet memnunum. Şimdi içimde bir kurtçuk var keşke biraz daha bekleyip Note 2 alsaydım diyorum şuan. Yani Galaxy S III alacaksın Note 2 çıkacak büyük ihtimal 2 GB RAM'ı olacak sonra üzüleceksin. Note 2'nin ekranı daha büyük olacak kamerası büyük ihtimal özel lens 12 MP olacak. Yani Note 2 alırsan için rahat eder. Hem Note 2 JB (Celiboncuk) ile gelecek diyorlar. Hem daha stabil hem daha büyük hem daha hızlı hem daha fazla RAM'i var. İşte böyle sabredebilirsen Note 2'nin seni daha çok sevindireceğine inanıyorum.

İyi Günler !!!

Düşüncelerin için teşekkür ederim benimde aklımdan o geçiyor zaten.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Note diyorsanız o zaman Note2'yi bekleyin derim.

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet Note2'yi beklemek en iyisi peki Türkiye'ye satışı ne zamana olur yani 29 ağustosta tanıtılacakmış fakat Türkiye'de ortalama satışa sunulması ne kadar zaman alır bir fikri olan var mı ?

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani yaklaşık 3ay beklememiz gerekiyor

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
yani yaklaşık 3ay beklememiz gerekiyor
Doğrudur Galaxy S III ortalama 1 ayda çıkmıştı 15 günde de Türkiye'ye geldi. Buda büyük ihtimal Eylülün 25'i ile Ekimin 5'i arasında çıkacağını düşünüyorum. Bence beklemeye değer.

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence de beklemeye değer bir cihaz olacağı kesin bakalım birazcık daha sabredelim :)

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3'ün kötü olmadığı hatta lider olduğu aşikar zaten ama kişisel tercih olarak Note'u beklemek bana mantıklı geliyor yoksa zaten S3 bana göre de en iyi telefon

S3'ün kötü olmadığı hatta lider olduğu aşikar zaten ama kişisel tercih olarak Note'u beklemek bana mantıklı geliyor yoksa zaten S3 bana göre de en iyi telefon

Lider'den kastım Samsung kategorisinde sakın iphone kullananlar alınmasın yani :)

AttCaKSaW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Samsung S3 tamamnen sahtekar çalıcı iPhonun sirisini çaldı özentilik yaptı dfakat iPhone gibi yapamadı S Voice rezalet zaten.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Adamın apple hisseleri düşmüş sanki. canı yanmış resmen :D:D
Allah akıl fikir versin ne diyim :)

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben okadar teknik bilgiye sahip değilim arkadaşlar ama samsungun hakkını yememek lazım iphone farklı klasman samsung farklı klasman yani tüketici açısından

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Samsung S3 tamamnen sahtekar çalıcı iPhonun sirisini çaldı özentilik yaptı dfakat iPhone gibi yapamadı S Voice rezalet zaten.

Tecrubelerinizi video olarak atarsaniz sevinirim..

Cikmamis bir telefon icin birsey soylemek dogrumudur bilmem ama S3 cok guzel ve soylenildigi kadar hatasi olan bir telefon degil..
Note ozel kullanicisi olan bir cihaz eger onlardan biriyseniz elinize aldiginizda bir rahatlik bir guven verecektir size ayrica ne alirsaniz alin garantili cihaz alin ... Samsung cihazinin arkasinda duran bir firma hep gelismeye acik olacak S3 olur bence...

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note bana daha yakın gelen bir cihaz biraz önce de bahsettiğim gibi tablet havasını verdiği için hoşuma gidiyor biraz kişisel tercih zaten bakalım Note2 nasıl gelir neler olur beklemek en iyisi şuan fakat bir yanımda gidip Note al diyor ama bilemiyorum :)

araba5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 2 çok büyük ebatlarda o yüzden tavsiye etmem ki bana s3 bile büyük geliyor.Ben s3 derim hatta one x ide tavsiye ederim

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi Galaxy Note almak daha mantıklı değil mi sizce ?