Galaxy note 5 e kurulan yeni yazılım sonrası

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Arkadaşlar yeni sürümü yükledim ancak bir şey oluştu. Telefon kilit ekranını şekil çizme olarak ayarlamama rağmen ilk önce kaydırma kiliti geliyor sonra şekil çizme ekranı geliyor bu bana çok tuhaf geliyor.Bu durumla karşılaşan ve çözüme ulaştıran var mı?

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Bu durum normal midir ? Ben sadece şekil çizme kilit ekranının olması istiyorum sizlerde durum nasıl yoksa bu yazılımın bir özelliğimidir ? Deneyenler buraya yazabilir mi?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Sanirim yeni yazilimla gelen bir sorun. Bir sonraki guncelleme de sorunu cozeceklerdir. Eger sifirlamadiysaniz bir deneyin. Note 5 kullananlar kulubunde bu durumla alakali problem yasayan arkadaslar vardi. Oraya da bir goz atmanizda fayda var.

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Cihazı mı sıfırlamamı istiyorsunuz ? Bu mantıklı gelmedi bana diğer kullananlarda aynı olayla karşılaştığına göre yeni yazılımla alakalı olmalı.Birde siz hangi modeli kullanıyorsunuz sayın bb90

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Cihazı mı sıfırlamamı istiyorsunuz ? Bu mantıklı gelmedi bana diğer kullananlarda aynı olayla karşılaştığına göre yeni yazılımla alakalı olmalı.Birde siz hangi modeli kullanıyorsunuz sayın bb90

Genelde servisin ve diğer kullanıcıların önerdiği yol yeni yazılım kurulduktan sonra cihazın sıfırlanması yönündedir. Eski romun kalıntılarının temizlenmesi açısından. Cihazda oluşan bir takım hatalardan bu şekilde kurtulmak mümkündür. Sizin yaşadığınız gibi bende daha önce kullandığım cihazlar da bu gibi problemler yaşadım ve sorunumu bu şekilde çözdüm ya da romu yeniden kurarak. Yeniden kurmak isterseniz de Samsung un resmi uygulaması olan Smart Switch üzerinden yapabilirsiniz. Garanti dışı kalma gibi bir şey söz konusu değildir. Ben şuan Note 4 kullanıyorum. Ama sorununuzu yaşayan arkadaşları Note 5 kullananlar kulübünde okuduğumu hatırlıyorum. Yine o arkadaşlardan bilgi alıp sorununuzu çözebilirsiniz diye düşünüyorum. Benim anladığım kadarıyla kalıcı bir durum. Ancak yeni bir güncelleme ile çözülebilecek gibi.