Galaxy Note 4 için Lollipop Güncellemesi Çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sammobile de var oradan indir kur Hız baya artmış sessiz geri gelmiş iyi olmuş.

Bende 5.0.1 polonya vardı ota ile güncelledim ...
Az önce samsung servisten çıktım kulaklık değişimi için cihaz ı inceleyeceklerdi büyük ihtimal 5.0.1 vardı kulaklık ellerinde olmayınca salı günü gelecek isterseniz bırakın dedi 4.4.4 kurulu olsa bırakacaktım salı gününe 4.4.4 é çevirecegim için güncellemeye pek gerek te tok zaten geri döneceğim 4.4.4 é bir günlük te olsa :)

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Bana ulaşan birsey yok sanırım.
f3a5d25024145c080338de8658192fc9.jpg
Bende OTA ' dan güncelledim Polonya romunu. 222,83 MB lik bir güncelleme . Cihaz zaten başarılı idi gayet iyi oldu.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Aynen 5.0.1 ile ios tan aldığım hissiyati almaya başladım
Evet İphone 6 dan şarj sıkıntısı yüzündne vazgeçip Note 4 e geçtim. İyi de oldu :mrgreen: Bence polonya romunda ki bu son güncelleme Lolipopta ki hataları düzelttiğinin göstergesi , yakında diğer Exynoslu model kullanan ülkelere dağıtımı başlar.Bu arada 4.4.4 te boşta ram kullanımı 1.70-1.98 arası gezerken 5.0.1 de 1.32-1.50 arası geziyor.Gayet stabil çalışıyor nazar değmesin :thumbup:

artinda

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben de Polonya romunu kullanıyorum ve yeni bir güncelleme bana da geldi.

gkMyyR.png

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Bir kaç ülke için daha 5.0.1 resmi olarak yayınlandı... Artık türkiye için resmi olarak yayınlanır az kaldı sanırım ...

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Note 3 e artık ne zaman geliyor güncelleme bilgi var mı?

Raistlin Majere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben nerdeyse ilk çıktığından beri Polonya romunu kullanıyorum ota dan hiç güncelleme gelmedi odin dışında bir yöntem var mı güncelleme alabilmem
için?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kameranın slow motion özelliği uçtu gitti... update'ten sonra

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bana hala güncelleme gelmedi neden ve ne yapsam gelir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telefonuma Nisan ayında güncelleme geldi. Güncellemeden sonra şöyle bir sorun meydana geldi. Güncellemeden önce kalemle bir ekran görüntüsünü kesip paylaşabiliyordum. Güncellemeden sonra görüntüyü kesip gönderemiyorum. Çünkü paylaş ikonuna bastığımda "bu eylemi gerçekleştirecek uygulama bulunamadı" yazısı çıkıyor. Uzaktan destek ekibi, sorunun yazılımsal olduğunu, bilgilerimi yedekleyip fabrika ayarlarına dönmemi önerdi. Yaptım ancak bir işe yaramadı.