Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Bende söyle rahatla ya yazdım. Millet benden önce bilmiş 
http://shiftdelete.net/galaxy-note-3-icin-lollipop-kurulum-rehberi-57902linke bana uygun olan güncellestirmeyi suan indiriyorum ama nasil kurucam yardimci olabilecek olan var mi ?
Şöyle anlatayım, bende sarjdan çekiyorum 1 saat kadar bir şey yapmasamda cebimde azalıyor. Fakat günün tamamına bakmak lazım, ilk zamanlar hızlı biter iken, sonradan yavaşlıyor. Şarj yüzde sine çok takılmayın genel olarak değerlendirin....yav bi benim mi şarjdan dolayı sıkıntım var , 3g ile 2 dk faceye giriyorum hop %100 olan şarj 2 dk da %97 . Bekleme sırasında sıkıntı yok ama 3g açık iken toplamda 2 saat gidecek gibi duruyor batarya. G2 den sonra hayal kırıklığına uğrayacak gibiyim !!!!
Zaten polonya için olanı var hocam. Daha TR için yayımlanmadı... Sammobile den Polonya için olanı indirip kurun isterseniz ....Allahim sana sukurler olsun bize bu gunleride gosterdin hiç gelmeyecek gibiydi...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bizim model n910cq ve sammobile de yok niye?
Zaten polonya için olanı var hocam. Daha TR için yayımlanmadı... Sammobile den Polonya için olanı indirip kurun isterseniz ....
CQ yok
Fakat Kies 3 kurtarma modunda gerekli bilgileri girince yazılımı indirip yüklüyormuş CQ olarak ...
Kies 3 olarak google aratıp yazılımı indirip bilgisayara kurun. Samsung un İTunes gibi...Nasıl? Ben İOS kullanıcısıyım ve telefon annemin. Ayrıntılı şekilde anlatirmidin
Kies 3 olarak google aratıp yazılımı indirip bilgisayara kurun. Samsung un İTunes gibi...
Daha sonra cihazı pc ye bağlayıp driver kurulmasını bekleyin.
Kies 3 çalıştırılır ve üst menüler den üretici yazılımını tekrar yükle seçilerek işlemin tamamlanması gerekir.
Gayet basit bunu yapar iken cihaz seri no vb isteye bilir. Cihaz dan ayarlar sistem kısmından ulaşmak mümkündür ...
5.0.1 den 4 4.4 dönülür mü denemedim deneyen biri cevaplar ise sizin için daha kesin bir bilgi olur
5.0.1 den 4 4.4 dönülür mü denemedim deneyen biri cevaplar ise sizin için daha kesin bir bilgi olur
Bak şimdi eskiden yüksek sürümden eskiye düşürdüğün de imei problemi oluyordu. Bunda olur olmaz ben sana birsey söyleyemem ...Abi ben 5.0.1 yukleyecem anladın?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Abi ben 5.0.1 yukleyecem anladın?
Ben öyle bir problem yaşamadım kullandıgım telefonlarda. galaxy note 1 kullanırken bayağı oldu 4.1.2 çıkmıştı, 4.1.2 kurmultum telefon kasıyor du sonra tekrar 2.3.6 ya dönmüştüm imei duruyordu sıkıntı çıkmıyordu. İmei problemi sonradan atılan imei li cihazlarda yaşanabiliyor.Bak şimdi eskiden yüksek sürümden eskiye düşürdüğün de imei problemi oluyordu. Bunda olur olmaz ben sana birsey söyleyemem ...
Bana ulaşan birsey yok sanırım.Arkadaşlar Polonya içün olan 5.0.1 yeniden güncellendi. 222.87 mb bir dosya otada mevcut. Gözle görülen iyileşme söz konusu cihaz git gide başarılı oluyor. En güzel haber sessiz modu geri gelmiş ☺