Galaxy Note 4 için Lollipop Güncellemesi Çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bende söyle rahatla ya yazdım. Millet benden önce bilmiş :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende custom rom var suan direk samsung linkten indirip kurabilirmiyim yoksa önce polonya 4.4.4 sürümünü kurup sonramı 5.0 kurmam gerek

ventura800

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bende custom rom var suan direk samsung linkten indirip kurabilirmiyim yoksa önce polonya 4.4.4 sürümünü kurup sonramı 5.0 kurmam gerek...telefonum sm n910c

eksamin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sonunda yükledim antutu yapıp paylaşacağım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada 32 bit :(((((

hsunay33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Screenshot_2015_02_12_22_00_14.jpg
[/URL][/IMG]
Screenshot_2015_02_12_21_59_46.jpg
[/URL][/IMG]
Screenshot_2015_02_13_17_36_31.jpg
[/URL][/IMG]

arkadaşlar rom gayet stabil.odin ile yüklemek çok da basit. hiç bilmeyen birisi bile rahatlıkla yükleyebilir. Evet 32 bit ama kit kat dan baya iyi çalışıyor özellikle kendi üzerinde gelen tarayıcı inanılmaz seri tepki veriyor ve chrome dan daha iyi çalışıyor bu sefer , görsel arayüzüde oldukça iyi olmuş. Ayrıca antutu puanıda daha yüksek. bu cihazdan 40 bin civarlarında puan almayı başaran arkadaşlar ya bir şeyi yanlış yapıyorlar yada başka amaçları var bilmiyorum ama 2 sefer denedim 54 bin ve 53 bin çıktı. daha öncede yazmıştım cihazı odinden çıkarıp hemen antutu denemeyin. google senkronizasyonu ve cihazın rom yüklerken ısınmasından dolayı o anda düşük performans gösterebilir acele etmeyin. antutu puanını cihaz dinlendikten sonra test edin.şarjınıda dünden beri deniyorum ki zaten note 4 şarjı iyi giden bir telefon ama 5.0.1 fark edilemeyecek derecede az da olsa 4.4.4 den daha iyi gidiyor. ufak bir eksiği var telefonu tamamen sessize alamıyorsunuz titreşimde kalıyor ama onunda çözümü var titreşim yoğunluğunu en düşük seviyeye getirirseniz sorun çözülüyor. foruma üye olmadan attığımız mesajlar hem onaya düştüğü için geç görüyoruz hemde resim yükleyemiyoruz. screenshot lar ve izlenimlerimi paylaşabilmek için üye oldum ve kesinlikle 5.0.1 tavsiye ediyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Art mimarisinde değil bu lollipop.. Fazla bi fark yok 4.4.4 ile

hsunay33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende şarj gayet güzel gidiyor.36 saati rahat rahat geçiyor. 48 saat sınırında . Wifi sürekli açık , Ekran Parlaklığı Otomatik +10 , GPS , NFC , Bluetooth Kapalı, Şebeke 3G/2G Otomatik , Operatör Vodafone , Klavye titreşimleri kapalı , S-Healt Kapalı (şarjı çok etkiliyor ) 2 E-Mail hesabı tanımlı ve Senkronizasyon açık. Clash of Clans oynuyorum ayrıca ve sürekli Whatsapp kullanıyorum. Kamerayı kullanıyorum. 17 şubat saat 15:00 civarı şarjdan çıkardım , 19 şubat saat 13:00 civarı yüzde 5 e indi ve şarja taktım.Herhangi bir güç tasarruf modu kullanmıyorum.

j487AD.png
[/URL][/IMG]
nARqN5.png
[/URL][/IMG]
q4bXNB.png
[/URL][/IMG]

hsunay33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 3 içinde aynı rom'un Rusya yazılımı var. Hatta Note 4 den daha önce yayınlandı o rom. sammobile da bulabilirsiniz.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
yav bi benim mi şarjdan dolayı sıkıntım var , 3g ile 2 dk faceye giriyorum hop %100 olan şarj 2 dk da %97 . Bekleme sırasında sıkıntı yok ama 3g açık iken toplamda 2 saat gidecek gibi duruyor batarya. G2 den sonra hayal kırıklığına uğrayacak gibiyim !!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
linke bana uygun olan güncellestirmeyi suan indiriyorum ama nasil kurucam yardimci olabilecek olan var mi ?

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Glabal dağıtım ne zaman? Türkiye için tam tarih var mı?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
yav bi benim mi şarjdan dolayı sıkıntım var , 3g ile 2 dk faceye giriyorum hop %100 olan şarj 2 dk da %97 . Bekleme sırasında sıkıntı yok ama 3g açık iken toplamda 2 saat gidecek gibi duruyor batarya. G2 den sonra hayal kırıklığına uğrayacak gibiyim !!!!
Şöyle anlatayım, bende sarjdan çekiyorum 1 saat kadar bir şey yapmasamda cebimde azalıyor. Fakat günün tamamına bakmak lazım, ilk zamanlar hızlı biter iken, sonradan yavaşlıyor. Şarj yüzde sine çok takılmayın genel olarak değerlendirin....

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Allahim sana sukurler olsun bize bu gunleride gosterdin hiç gelmeyecek gibiydi...

Bizim model n910cq ve sammobile de yok niye?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Allahim sana sukurler olsun bize bu gunleride gosterdin hiç gelmeyecek gibiydi...

Bizim model n910cq ve sammobile de yok niye?
Zaten polonya için olanı var hocam. Daha TR için yayımlanmadı... Sammobile den Polonya için olanı indirip kurun isterseniz ....

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
CQ yok

Fakat Kies 3 kurtarma modunda gerekli bilgileri girince yazılımı indirip yüklüyormuş CQ olarak ...

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Nasıl? Ben İOS kullanıcısıyım ve telefon annemin. Ayrıntılı şekilde anlatirmidin
Kies 3 olarak google aratıp yazılımı indirip bilgisayara kurun. Samsung un İTunes gibi...

Daha sonra cihazı pc ye bağlayıp driver kurulmasını bekleyin.

Kies 3 çalıştırılır ve üst menüler den üretici yazılımını tekrar yükle seçilerek işlemin tamamlanması gerekir.

Gayet basit bunu yapar iken cihaz seri no vb isteye bilir. Cihaz dan ayarlar sistem kısmından ulaşmak mümkündür ...

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Kies 3 olarak google aratıp yazılımı indirip bilgisayara kurun. Samsung un İTunes gibi...

Daha sonra cihazı pc ye bağlayıp driver kurulmasını bekleyin.

Kies 3 çalıştırılır ve üst menüler den üretici yazılımını tekrar yükle seçilerek işlemin tamamlanması gerekir.

Gayet basit bunu yapar iken cihaz seri no vb isteye bilir. Cihaz dan ayarlar sistem kısmından ulaşmak mümkündür ...

Yine 4.4.4. Yuklemez mi?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
5.0.1 den 4 4.4 dönülür mü denemedim deneyen biri cevaplar ise sizin için daha kesin bir bilgi olur

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bak şimdi eskiden yüksek sürümden eskiye düşürdüğün de imei problemi oluyordu. Bunda olur olmaz ben sana birsey söyleyemem ...
Ben öyle bir problem yaşamadım kullandıgım telefonlarda. galaxy note 1 kullanırken bayağı oldu 4.1.2 çıkmıştı, 4.1.2 kurmultum telefon kasıyor du sonra tekrar 2.3.6 ya dönmüştüm imei duruyordu sıkıntı çıkmıyordu. İmei problemi sonradan atılan imei li cihazlarda yaşanabiliyor.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Yok note serisinde Knox yazılımından sonra bu Problem boy göstermeye başladı. Genede emin değilim genelde sürüm yükseltirim düşürmem...
Yanlış bilgi vermek istemem daha fazla tecrübe sahibi birisi cevaplar ise net olur ...

Bu arada [MENTION=413044]gokhan.utar.[/MENTION] sen 5.0.1 polonya yazılımını yüklemek için odin kullanacaksın. Bunun nasıl yapıldığı forumda mevcut. Fakat bu işlemi yaptıktan sonra Kies 3 ile orjinal yazılıma geri dönülür mü hiç bir fikrim yok.

Sanırım cevabını almışsındır. .. [emoji1]

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Arkadaşlar Polonya içün olan 5.0.1 yeniden güncellendi. 222.87 mb bir dosya otada mevcut. Gözle görülen iyileşme söz konusu cihaz git gide başarılı oluyor. En güzel haber sessiz modu geri gelmiş ☺

ankasd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sonunda ya.. link varmı ? nasıl güncelleniyor

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar Polonya içün olan 5.0.1 yeniden güncellendi. 222.87 mb bir dosya otada mevcut. Gözle görülen iyileşme söz konusu cihaz git gide başarılı oluyor. En güzel haber sessiz modu geri gelmiş ☺
Bana ulaşan birsey yok sanırım.
f3a5d25024145c080338de8658192fc9.jpg

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Sammobile de var oradan indir kur Hız baya artmış sessiz geri gelmiş iyi olmuş.

Bende 5.0.1 polonya vardı ota ile güncelledim ...