Galaxy Note 3 için Lollipop Kurulum Rehberi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Galaxy Note 3 için Lollipop Kurulum Rehberi!

Samsung'un Rusya'daki N900 kod adlı Exynos işlemcili Galaxy Note 3 modeline Android 5.0 Lollipop vermesiyle, biz de bu ROM'u nasıl kuracağınızı anlatan bir rehber hazırladık.

Samsung Galaxy Note 3 modeline Andorid 5.0 Lolipop'u yüklediniz mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
türkiye'deki bir kullanıcı olarak bu romu 3 haftadır kullanıyorum.

* Pil süresi 48 saatten fazla gidiyor. Şarj sorunu bence ortadan kalktı.
* facebook çalışmıyor.
* telefon görüşmesi esnasında ekran kararıp dokunmatik kilitlenmiyor, kualğın dokunduğu yerler aktif oluyor titreşim açılıp kapanıyor vs. .vs.. görüşme bititğinde çok farklı bir menüde bulabiliyorsunuz kendinizi.
* Pencereli aktif kapak görevini yerine getirmiyor. Kapağı kapatınca tuş kilidi devreye giriyor ama mini pencere ekranı çalışmıyor. Kapağı açtığınızda ise ekran, 2 saniye bekletiyor daha sonra açılıyor.

Şu ana kadar test ettiklerim bunlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad:abi attım ilk dosyada odin fail verdi tel acılmaz oldu basıyorum samsung yazısı geliyor titriyor iki uc defa sonra bayaa titreyip kapanıyor acılmıyo sarja takıyorum ilk 5.0 lolipop un şarj işareti cıkıyor sonra 4.4.2 nin şarj işareti çıkıyor anlamadım YARDIM!!!!:mad::mad::hammer::blushing:

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
:mad:abi attım ilk dosyada odin fail verdi tel acılmaz oldu basıyorum samsung yazısı geliyor titriyor iki uc defa sonra bayaa titreyip kapanıyor acılmıyo sarja takıyorum ilk 5.0 lolipop un şarj işareti cıkıyor sonra 4.4.2 nin şarj işareti çıkıyor anlamadım YARDIM!!!!:mad::mad::hammer::blushing:
Wipe işlemleri yapmayı denermisin

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Kullandiginiz telefonda sorun yoksa bos yere güncellemeyin. Sorunsuz calisacaginin bir garantisi yok.

Biraz beklemekte fayda var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben yükledim sadece gelen aramlarda küçük bir kutucu çıkarak kişi saklama diye bir şey çıkıyor onu nasıl halledebilirim geri kalan kısım da problem yok ram biraz fazla kullanıyor ama şarz epey uzun gidiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yüklemek isten herkes rahatlıkla yükleyebilir rom harıka dard format yapacağınız için öncelikle batarya konusu sizi tatmin etmeyebilir ama benden size tavsiye çünkü kendim de öyle yaptım internetten batarya kalibrasyonunu araırıp yapmanız hiç bir işlem rot gerekmez ürünün garanti konusunda bir eksisi olmuyor rot olmadığı sürece lolipop romunu yükledikten sonra cihazımı servise götürdüm garanri kapsamında işlerim halledildi.... garanti konusuna gelince ben bugün cihazı şarj aleti yüzünden servise gönderdim arkasında ki barkotu okuttular hiç bir sıkıntı yaşamadım 0 yeni bir şarj ateli verdiler tabi bu şarj aleti olduğu için bana sıkınt yartmamış olabilirler.... :mrgreen: samsunglu günler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam ben yükledim şimdi kendi orjinal sürümüne nasıl getireceğim peki yardım :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardes aynı problem bende de oldu ama cihazı recovery mode al cihazını resetle sonra hiç bi problem kalmıyor aktıf olarak kullana bılırsın 5.0'ı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki lolipopu yükleyince ultragüç modu aktif oluyormu ?

Black Wolf

Doçent
Reaksiyon puanı
8
peki lollipop yükleyince kişisel bilgilerimiz siliniyor mu? (rehber)