Galaxy Note 2

+bahadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir tanıdığımız var yurt dışından pasaportuna kayıtlı note 2 almış orjinal bana 850 TL ye verebileceğini söyledi yalnız garanti sıkıntılı o konuda ise yardımcı olabileceğini söyledi ne diyorsunuz alayimmi

+bahadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Arkadaşım emin misin garanti sıkıntılı imiş tanıdığımızın garanti konusunda söylediği şu : donanım ile ilgili bir sorun olursa biz hallederiz ama sen düşürürsen yada suyla temas ettirirsen ona biz müdahale edemeyiz çok sıkıntılı bir durum ya

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
kardeş donanım yada yazılım ile bi sıkıntı oldugunda değiştirirlerse bence iyi al zaten normal garantide öyle sen düşürüp kırarsan normal garantide karşılamıyor para istiyor.

+bahadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cihaz 1 ay kullanılmış ve dubai den pasaporta kayıtlı olarak getirilmiş ben galiba LG L7-2 alıcam

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Al tabi alınmaz mı telefona olağanüstü bir şey yapmazsan telefonda sıkıntı olmaz

frostfear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
alacaksan dikkatli kullanmalısın , ben geçen gün note2mi banktan düşürdüm ve ekranın köşesi çizildi sonra talihsizlik bir daha düşürdüm ekranda kocaman bir çatlak oluştu , dikkatli kullanamam diyorsan note2 almamalısın, düşürdüğünde ekranını yaptırmak da pahalı olabilir

+bahadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet kardesim ben o riske giremem almamaya karar verdim.

arshiles12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 1 hafta önce note 2 aldım ve çok memnunum en ufak bir kasması dahi yok bütün uygulamaları sorunsuz bir şekilde açıyor ekran boyutuna ise kullandıkça alışıyorsunuz ve diğer telefonlar çoook küçük gözüküyo :D ve bu fiyata alınabilecek en iyi telefon bence note 2 hatta fiyatınında üstünde performans sergiliyor :)