- Konuyu başlatan
mustakilyazar
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 33
Hiçbir zaman Samsung Galaxy M31'in berbat bir telefon olduğunu söylemedim. Hata yaptığınızı düşünmüyorum. Bu cihazın rakiplerine göre artıları var sonuçta. Değiştirme imkanınız varsa Realme 7 düşünebilirsiniz.Niye moralim bozulsun. Siz değerli forum üyeleri fikirlerinizi paylaşıyorsunuz bunlar benim için değerli. Ama satın alırken temel kriterim cihaz için en fazla 2.800 TL ayırabilirdim. Buradaki arkadaşların yorumları 500-800 TL arası biraz daha ekleyerek daha iyi bir cihaz alma yönündeydi, hepininize teşekkür ediyorum. Ancak şu an bu mümkün değildi. Fakat 2800 TL (2.800 TL en üst sınır) civarı bu cihazdan daha iyi şu cihaz var onu almak gerekir diyen olursa cihazı yarın paketleyip HB ye gönderirim.
Hayırlı olsun tekrardanNiye moralim bozulsun. Siz değerli forum üyeleri fikirlerinizi paylaşıyorsunuz bunlar benim için değerli. Ama satın alırken temel kriterim cihaz için en fazla 2.800 TL ayırabilirdim. Buradaki arkadaşların yorumları 500-800 TL arası biraz daha ekleyerek daha iyi bir cihaz alma yönündeydi, hepininize teşekkür ediyorum. Ancak şu an bu mümkün değildi. Fakat 2800 TL (2.800 TL en üst sınır) civarı bu cihazdan daha iyi şu cihaz var onu almak gerekir diyen olursa cihazı yarın paketleyip HB ye gönderirim.
Hayırlı olsun.Az evvel HB den 2.799 TL ye Samsung M31 sipariş verdim. 23 Aralık teslim tarihi yazıyor. (Ekranında kırık bulunan ama çalışmasında hiç bir sorun olmayan Samsung Galaxy Note FE'yi de satacağım bilginiz olsun.) M31 Geldiğinde sizler için bir inceleme yaparım.
Redmi Note 9S'in ekran IPS LCD Realme 7 daha iyi bir cihaz.Realme 7 ve Redmi Note 9s iki tane tavsiye var. Bu ikisi arasında tercih yapmak gerekirse; Redmi 9S daha önde duruyor. İşlemci SP, 128 GB, Ekran Süper Amoled,
Realme 7 AMOLED miRedmi Note 9S'in ekran IPS LCD Realme 7 daha iyi bir cihaz.
Hayır, hemen ardından yazınca öyle anlaşılmış. ?Realme 7 AMOLED mi
Aynen hocam RN9S işlemcisi pil konusunda %40 daha tasarruflu ve güzel bir işlemciRealme 7 ve Redmi Note 9s iki tane tavsiye var. Bu ikisi arasında tercih yapmak gerekirse; Redmi 9S daha önde duruyor. İşlemci SP, 128 GB, Ekran Süper Amoled,
Redmi mi daha kaliteli yoksa poco mu genel anlamda?Xiaomi çatısı altında bir marka. Redmi gibi.
Poco daha güçlü, Redmi daha ekonomikRedmi mi daha kaliteli yoksa poco mu genel anlamda?
Kalite için bir şey diyemem ama bence Türkiye'de Xiaomi'den ayrı bir Poco Türkiye ekibinin olması, Poco Community'nin açılması gibi nedenlerden dolayı marka olarak Poco Redmi'den daha yukarıda konumlanıyor. Redmi üvey evlat. ?Redmi mi daha kaliteli yoksa poco mu genel anlamda?
Poco X3 tabii ki M31'den geri kalan tek yanı ekran paneli olacaktır ama gerçi IPS LCD olması bir eksi sayılmaz birbirlerine karşı üstün olduğu noktalar var.Şimdi REALME 7, POCO 3X, OPPO Reno 4 Lite, Note9S bunlardan birini sipariş edeceğim.
Realme 7 almanızı öneririm.GENÇLER (özellikle; @lordare ve @Cvnmrt, @alpotter, @Ozkank) sizin fikirlerinize bakarak HB de İPTAL TALEBİ OLUŞTURDUM. Şimdi REALME 7, POCO 3X, OPPO Reno 4 Lite, Note9S bunlardan birini sipariş edeceğim. Eğer; Ekran, Foto, İşlemci hızı, konularında M31 den aşağı veya aynı olursa yapacağımız şey hiç bir işe yaramaz. Bunu düşünerek lütfen tek bir cihaz üstünde konsensüs sağlayalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada M31 in foto kalitesini hiç beğenmedim. Pek çok ayar ve büyük foto çekilebiliyor. Ancak 3 yıl önce çıkmış olan NOTE FE nin foto kalitesi bence daha iyi
M31 ile Poco X3 kamera karşılaştırma videosu aradım ama bulamadım, zira youtube Poco X3 ile M31S kamera karşılaştırma videosuyla doluPOCO 3X de SP 732 cpu (2,3 ghz) varmış bu gayet güzel. 5160 Pil, 120 hz yenileme ve NFC var. Ana kamera 64 yazıyor ama bunun hakkını verebiliyor mu? Kamera, Pil ve İşlemci benim için önemli. (Oyun hiç oynamam) Sürekli foto/kamera kullanır ve eposta alır gönderirim.
Poco x3 batarya performansı iyi,kamera gündüz fena değil ama gece çekimleri iyi değil.Video tarafı arka kamera fena değil ama ön kamera ile video çekmek istediğinde yaşayacağın duygu pişmanlık olucak çünkü ön kamera video performansı stabilizasyon olarak çok kötü.Xiaominin yazılımına güvenmediğim için Realme 7 alırdım ama tercih senin.POCO 3X de SP 732 cpu (2,3 ghz) varmış bu gayet güzel. 5160 Pil, 120 hz yenileme ve NFC var. Ana kamera 64 yazıyor ama bunun hakkını verebiliyor mu? Kamera, Pil ve İşlemci benim için önemli. (Oyun hiç oynamam) Sürekli foto/kamera kullanır ve eposta alır gönderirim.
Megapiksel değerinin yüksek olması sadece fotoğrafı çektikten sonra yakınlaştırma konusunda bir avantaj sağlar.Ana kamera 64 yazıyor ama bunun hakkını verebiliyor mu?
Xiaomi telefonlarının gece çekim modları pek iyi değil, bunu açıkça belirtebilirim. Gece çekim modları ikindi vakti çekimlerinde iyi işler çıkarırken karanlıkta pek iş gördüğü söylenemez. Yine de gece çekimlerini Pro mod'da ISO'yu 200'e düşürüp süreyi de 10 saniye ve üzerine çıkarıp bir sabitleyici ile 10 saniyelik fotoğraf çekimi yapılırsa gerçekten net çekimler yapabiliyor.@Erenist2020 teşekkürler. Ön kamera ile kaç kez vidyo çekim yaptın de? hiç. Bundan sonra lazım olur mu bilmiyorum. Şu an 1. Sıra Poco, 2. Sıra Realme oldu benim gönlümde
Mesaj göründü mü arkadaşlarAlttaki PRO dediğiniz foto bana daha net, daha güzel geldi.
Bu arada @Sibraius @Civnnrt, @Erenist2020 sizler hangi marka/model kullanıyorsunuz. Varsa foto örneği verebilir misiniz.
256gb kadar hafıza kartı takılıyor. Sadece çift sim kart desteği yokPOCO X3 için bazı forumlarda SD Card takılamıyor gibi yorumlar okudum