Galaxy Ace S5830i Wifi Sorunu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar benim Galaxy ace s5830i model telefonum var.Şifresz bi rağa bağlan diyorum,bağlanmadan bağlantı kesildi diyip duruyor yardımcı olursanız sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benım telefonum wifi açıyorum görmüyor nedense yardımcı olacak varsa lütfen :(:thumbdown:

hayatixxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung galaxy ace 5830 model telefonda wifi sorunu yaşayan arkadaşlar sırasıyla aşağıdaki işlemleri yapın
*#*#526#*#* cep telefonunda işlem bitene kadar bekleyin
modeminizin arayüzünde wps özelliği varsa devre dışı bırakın
sorun yine devam ederse modemi fabrika ayarlarına alın yeniden kurulumunu yapın ve wps özelliğini kapatın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yahu bune telefonu fabrika ayarlarından sıfırladım simdi wifi şifre felan dogru girdiğim halde driver i geri yuklediğim halde devre dşı dıyor bunasıl bişi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle bende, bir samsung galaxy ace kullanıcısıyım. Gerçekten çok zahmet isteyen bir telefon. Bu durumda yapmanız gereken telefona reset atmak ama sorun telefonunzda olmayabilir. Sorun bağlandığnız modem'de yada kablosuz ağındadır. Bana sorarsanız bendede aynı hatayı veriyordu ve ben sorunu reset atarak halletim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaşlar bende samsung ace mini 2 s6500 var telefonu wifiye baglanınca telefon kasıyor nete giremiyor bazen düzeliyor herşey çok güzel oluyor ama net kapanıp açılınca tekrar kötü hala dönüp kasıyor sebebi nedir ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Telefonumun Markası Galaxy s4 Telefondan Çok güzel wi-fi giriyordum. Ama bi baktım bi gün Telefon wifi ve bluetooth gırmıo sımgesıne tıklıyorum ışık yanıyo sonuyo yanıo kapanıo Bi el atın tel. artık işe yaramıo.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benım telefonumda samsun galaxsı ace kendı evım harıcınde tum yerlerde wıfı ye bağlana bılıyorum evde sureklı bağlantı hatırlandı kesıldı dıyodu dedıgınız gıbı 526 lı seyı yazdım daha sonra telefonum taranıyor dıyo ve agı bulamıyor kaldım böyle allah rızası ıcın yardım edın bu telefonu aldığıma bın kere pısmanım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
internete giriyordu ama artık girmiyor lütfen yardım edin :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
düne kadar wife ile bağlanıyordu fakat şimdi olmuyor wifi açık olduğu halde bağlantıda hata veriyor paket verisini kullandaki tik de açık değil ne yapmalıyım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benin telefondada aynı problem vardı kablosuz ağa bağlanmıyordu bağlantı kesildi devre dışı diyordu telefonu tam duvara çekip kıracaktım sinirden son bir kez türk telekomu arayayım belki çözerler diye allahtan aramışım modemin içine girip bişeler yaptılar ağ ismini ve şifresini değiştirdiler problem çözüldü şimdi takır takır bağlanıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede wifiye giriyorum evdeki wifiyi buluyor şifreyi giriyorum bagnanılıyor diyor sonra baglantı kesildi diyor sonrada devre dışı yazıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede wifiye giriyorum evdeki wifiyi buluyor şifreyi giriyorum bagnanılıyor diyor sonra baglantı kesildi diyor sonrada devre dışı yazıyo

servis sağlayıcınızı arayın hallediyorlar bende de aynı sorun vardı müşteri hizmetleri çözdü problemi telefonla alakalı değil modemle ilgili bir konu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş bende aynısını yaşadım işte o zmaan internet ayarlarına gircen wpa2 yazıyo orda ayarlardan bunu degistircen oldu dene gör ...:thumbup:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
wifi tuşuna basıyorum açık yazıyor açılmıyor ve daha sonra hata oluştu diyor neden ne yapmam gerekıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3-Kendine şifre belirle.. o şifreyi 2 kere filan yazıyosun msn alırkenki gibi doğru olduğunu onayla..
4-karşımıza çıkan seçeneklerden en üsttekini yani ''Kurulum Sihirbazına Girin'' i seçin
5- iki adım ileri gittikten sonra karşımıza WPA/WPA2 çıkıcak onu WEP yapın...
6-ilerleyin uygula diyin.. EĞER İLK DEFASINDA KABLOSUZ BAĞLANMAZDA MODEMDE İNTERNET KIRMIZI YANARSA KORKMAYIN... MODEMİ KAPATIP AÇIN...

NOT: internetinizin ttnet olması gerekiyo tabi bu işlemleri yapmak için...
Modemde farkediyomu bilmiyorum ama benmki ZyXEL di oldu... HADİ KOLAY GELSİN AYRICA WEP İSTEMEYENLERDE WFA(TKİP) WFA(AES) GİBİ GUVENLİK ONLEMLERİNİ DENEYE BİLİRLER )))))))))))))))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim galaxy ace telefonum var wifiye bağlanmadan once full çekıyor bağlan dediğimde ise bir noktaya düşüyor ve bağlanmıyor lutfen yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler galaxi ace aldım bugün wifiyi acmaya calıstıgımda error yazıyodu şimdi verdiginiz kodu tusladım drivre giriş yapıyo hala 10 dakka oldu hala baglancak :S tüh

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Wifi falan açık çekiyorda ama telefon internete girmiyor işin garibi whatsappa girebiliyorum ama görüntü ve ses kayıtlarını almıyordu şimdi whatsappta gitti telefonu kırıcam en sonunda lütfen biri yardım etsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefondan değıl sanımca benim telfondada aynısı olyor evde fakat başka yerden baglanıyorum