Galaxy ace de Numaram engellendi

Optimus-

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Bilmiyorum konusu burası mı ama lütfen sorumu cevaplayın her yerde aradım bulamadım
bir arkadaşımın galaxy ace yani android işletim sistemli telefonu var ben de i4 var ikimiiznde operatörü avea beni engelledi mi bilmiyorum mesaj atınca gidiyor ama mesaj da engellemiş mi bilmiyorum arayınca da sadece bir kere çalıp meşgul oluyor bügun 4 kez aradım dört kez de sadece bir kez çalıp mesgule düşüyordu
1- telefonun kendisinde telefon veya mesaj engelleme var mı
2- androidde bunu yapacak program var mı
3- telefon veya mesajları engellenlediğini nasıl anlarım
4- sadece bir kere çalıp mesgule alıyorsa sürekli bu engellediğini gösterir mi bir arkdassa sordumgumda eger calıyorsa engellememistir kendisi kapatıryordur dedi sorularımı cevaplarsanız cok sevinirm

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
1-yeni telefonların çoğunda engelleme var, büyük ihtimal onda da vardır, ancak arama engellenir, mesaj engellenmez, mesaj gider.
2-programda vardır
3-başka numaradan ara
4-doğrudur, bi kere çalıp meşgule alırsa büyük ihtimal kendi yapar ama yine de belli olmaz günah almayalım (:

Optimus-

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
mesajın engellenemediği kesin mi bir de ben arkadasınkini engelledim o beni aradı ama hıc calmadan kapanıyordu yani her engelleme aynı sekilde mi oluyor aynı tepkiyi mi veriyor lütfen cevaplayın cok acil kafayı yiyecem nerdeyse...

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Mesaj enleyen görmedim varsa buyursun.

Evet herkesde aynen o şekilde oluyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cevay verın lütfen engellendim sanırım 2 kere çalıyor meşgule düşüyor sonra aradım bayagı çaldı aradagınız kişi telefona cevap veremıyor dedi