Galaxy ace açılmıyor, samsung yazısında kalıyor

fabergee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elimde bir galaxy ace var bir arkadaşım verdi kore malı diye fakat telefonu fabrika ayarlarına çekince samsung yazısı falan gitmiyor ve çince olmuyor.Her şey ice gibi root attım normal aceye root atma programı ile bir sıkıntı çıkmadı rom yüklemeye girişeyim dedim daha önce ki telefonlarıma falan normal yüklüyordum internetten bakarak recovery moda girmeye çalıştım o şekil de girmedi sonra kendim denerken güç tuşu ve orta tuş ile recoveryye girip normal ace cmw si kurdum daha sonra da rom yükledim şimdi telefon galaxy ace yazısında kalıyor ve sol üstte küçük bir mavi üçgen var telefonu nasıl kurtarabilirim.

fabergee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu odine gösteremiyorum daha doğrusu pc tanımadı aygıt düzgün çalışmıyor olabilir diyor.CMW ekranında altta sürekli error yazıyor error/maunt and stroge error/wipe dalvik cache bu yazılara benzer yazılar var sürekli başka rom kuramıyorum stock rom kuramıyorum.Başka rom kurmaya çalıştığım zaman normal yüklüyor ama telefon açılmıyor yardım edin lütfen.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Tele yanlis rom yuklemissin. Eger telin kore mali oldugundan eminsen internetten islemcine uygun romu bulup flash tool ile tele yuklemen gerekiyor. Pc ye gecince sana yardim ederim ayni sıkıntıyı bnde yasadim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

telefonla ilgili bilgi verirsen yardımcı olabilirim

fabergee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kore malı olup olmadığından nasıl emin olabilirim telefon samsung olarak açılıyor batarya arkasında samsung yazıyor.Bataryası orjinal değil sadece o da bana geldiğin de öyleydi.

fabergee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
su4ypu5a.jpg
telefon revovery moda girince böyle hata veriyor cmw yüklüyorum normal yüklüyor menü değişiyor çıkıp girince eski halinde açılıyor

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
İnternetten arastirdim. Galaxy ace nin oore malini bulamadim. Peki ace nin stock romunu flash tool ile flashlamayi deneyin size bi link vericem ordan indirirsiniz

fabergee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Normal Acemiş telefon ilk Stock roma flashladım daha sonrada cm9 roma kurdum şimdi normal çalışıyor gerek kalmadı teşekkürler

fabergee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Normal Acemiş telefon ilk Stock romu flashladım daha sonrada cm9 romu kurdum şimdi normal çalışıyor gerek kalmadı teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benımde samsung galaxy ace 5830 var samsung yazısından sonra tekrar donuor tekrara samsung yazısı geliyor bılgın varsa lütfen yardımcı olurmusun

fabergee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Stock rom yükledim Odinle düzeldi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefon s3 mini. açılırken ekran samsung yazısında kaldı bidaha da iflah olmadı hala o halde. telefonu açamıyorum naptıysam işe yaramadı düzelmedi bi yardım edin lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonum galaxy ace, i falan yok düz 5830. telefonum yaklaşık 1 saattir samsung yazısında takılı kalıyordu. ses kapama-power-menü tuşlarına aynı anda bastım hemen her yerde yazdığı üzere; şimdi ise ekranın ortasında sarı renk "downloading..." yazıyor bir 10 dakikadır.şimdi ne yapmam gerekiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya telefonum samsung y pro suanda recowery modda napmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnde aynı sorunu yaşıyorum odin kurdum fakat usb okumuyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung USB Driveri yükle 32 bit win7 pc bul(şart) o zaman odin görür tekrar orjinal romu yükle

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam aynı sıkıntı bende de var yanlıs room yuklemısım sımdı ne yapmam gerekıyor galaxy ace 2 8160

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonun samsung :D yazısında takılı kaldı napmam lazım

cihaz.servisim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba tekrar yazılım yüklemeniz lazım,

- - - Mesaj Güncellendi - - -

detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar özelden ulaşabilirler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim telefonum açilamio samsung yazısı geliyor kalıyo daha napabilirm nolrsnz yardmm

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu galaxy ace 5830i ise

Stock rom indir.
Samsung driverindşr
Odin 3.7 indir.

Sonra telefonun güç tuşu (sağ taraftaki tuş) + ses açma + ses kısma tuşuna basılı tut. Sonra usb kablosunu tak. Sonra ses açma tuşuna bir kes daha tıkla. Odini aç. Pda ya basıp stock rom içindeki pda yı seç. Phone ye modemi csc ye csc yi seç. Starta bas

Senin telefon brick olmuştur.. Bu da brickin çözümü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telde 5830i samsung yazısından snra direk android system recovery girio ordan fortma atmaya kalıkıyorm ama orda takılıo

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Format atarsan telefondaki verileri temizler. İlk haline döndürmez. Telefona rom yüklerken mi oldu bu sorun?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yardımcı olur musun kardeş benim note 2 var samsung yazısında kalıyor yeni gelen rom u yüklemeye çalıştım şimdi açılmıyor nerden ne ayar yapabilirim bu arada pc görmüyor.. :(
acil yardım lütfen..
saygılar...

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Odinle stock rom atman lazım. İlk telefonunun sürümünün stock romunu indir. Sonra ıdine bağlıcaksın ama bende note 2 yok tam bilmiyorum

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5830i Stock rom indir. Sonda odin indir bir de samsung driver indir.
Telefonun ses açma +ses kısma+telefonu kapatma tuşuna basılı tut. Bi ekran gelcek. Usb kabloyu tak bilgisayara bağla. Sonra ses açma tuşuna bas. Android simgeli bi ekran gelcek
Odin i aç. Pda kısmına stock rom klasorunun içindeki dosyayı seç. Phone kısmına modemi seç csc ye csc yi seç start de

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 için de
Stock rom indir.
Samsung driverindşr
Odin 3.7 indir. kullanabiliyor muyuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba s5 aynı şekilde samsun yazısında dondu ne yapmalıyım?? acil ihtiyacım var telefona

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Googleye s5 odin stock rom kurma yazarsaniz cikar. S5 de de ayni sekilde olmasi lazim ama dosyalar ffarkli

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Googleye s5 odin stock rom kurma yazarsaniz cikar. S5 de de ayni sekilde olmasi lazim ama dosyalar ffarkli

Cihaz çakma imei'ye sahipse imei uçar.

Ayrıca KNOX saçmalığı var.

KNOX silinmiş mi bilmiyoruz cihazdan.

KNOX yoksa arkadaşın dediğini yapmak mantıklı.

Ama KNOX varsa Recovery menüsüne alıp wipe'ları yapmanı tavsiye ederim.

Rom kurarken vs. mi oldu yoksa kendi kendine mi oldu?