Galaxy ace açılmıyor, samsung yazısında kalıyor

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5830i Stock rom indir. Sonda odin indir bir de samsung driver indir.
Telefonun ses açma +ses kısma+telefonu kapatma tuşuna basılı tut. Bi ekran gelcek. Usb kabloyu tak bilgisayara bağla. Sonra ses açma tuşuna bas. Android simgeli bi ekran gelcek
Odin i aç. Pda kısmına stock rom klasorunun içindeki dosyayı seç. Phone kısmına modemi seç csc ye csc yi seç start de

Bunu yap. Her derde deva bu yontem. ( Tabi telefon garantide degilse yapin. Garanti varsa servise yolla)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb benım telfn s3mini amsung yazısında kalıyor lütfen yardımcı oolur musunz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefon Samsung galaxy ace gt-s5830i rom yüklerken samsung yazısı takılı kaldı yardım ede bilriseniz sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon samsung yazısında kaldı neyi nasıl indiriyoruz ya açılmıyoki indirek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sıkıntı benim basımdada var samsung yazısında donup kalıyor formatta olmuyor napmam gerekir bir yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy s3 telefonuma 4.3 rom yükledim ve telefonum suan samsung yazısında kaldı ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende aynı sorunu yaşadım şimdi samsung yazısı kaldı ekranda :(( lütfen yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefona rom attıktan sonra samsung yazısında takılı kaldı recovry moda da girmiyor ne yapmam gerek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lütfen biri baksın rootladım telefonu samsung yazısında kladı napacam bilmiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende samsung galaxy ace s5830i var telde oyun oynarken kendiliğinden kapatdı açtıgımdada samsung ace gt s5830i yazısı cıkıp cıkıp duruyor ne yapabilirim hyardım cı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum samsung yazısında kaldı burda okuduklarımı yapmaya çalışıyorum anca bir türlü usb görmüyor l
tütfen bilen arkadaş varsa yardımcı olsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy ace 2 81 60 model tel ekranında galaxy ace 2 yazısı takılı kaldı telim açılmıyor tam olarak ne yapmalıyım ?
Lütfen yardımcı olun. İlkkez bu problemle karşılaşıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung mobile yazısın da donup kalıyor3410w ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkdslar bna yrdm edn nolur nolur tel samsng yazsnda takılı kaldı üç tuşa aynı anda bastm öyle dedgnzden gelmyo

recep1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamin aleyküm arkadaşlar bende samsung galexy ace var ben reset attim bidaha hiç açilmadi ne yapmam lazim acil lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonum hiç açılmıyo galaxy gio little kernel hatası veriyor :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:cursing:arkadaşlar benim telefonumun markası samsung galaxy ace . Samsung galaxy ace diyo sonra samsun yazısı geliyo tekrardan samsung yazısı geliyo napabilirim lütfen yardım edin lütfen çok acil...:helpsmilie:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya bende galaxy s5570i var samsung yazısında kalıyo açılmıyoo :( usb de telefonumu okumuyo ne yapıcam yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefon açılmıyor diyorum şunu indir bunu da indir diyon. Dostum telefon açılmıııyooooor.

Stock rom indir.
Samsung driverindşr
Odin 3.7 indir.

Sonra telefonun güç tuşu (sağ taraftaki tuş) + ses açma + ses kısma tuşuna basılı tut. Sonra usb kablosunu tak. Sonra ses açma tuşuna bir kes daha tıkla. Odini aç. Pda ya basıp stock rom içindeki pda yı seç. Phone ye modemi csc ye csc yi seç. Starta bas

Senin telefon brick olmuştur.. Bu da brickin çözümü[/QUOTE]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende samsung galaxy mini 2 var samsung yazıaında kaldı ses açma orta ve güc tuşuna basıyorum ama açılmıyo şarzıda var acill yardım lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende s5 var core room atım telefon herseye durduruldu dedi kapatım tekrar actım samsung logosunda kalıyo ne yapmam gerek telefoncuya götütürdüm yazılım atılacak dedi spot urun olduğundan adama bsy demedm ama ben nasıl tekrar açarım telfona format atım ama hiç bi işe yaramadı anlayan biri varsa yardım etsin :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende s5 romu atarken oldu reboot yaptım samsung yazısında kaldı galaxy young :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonum acilmiyo samsung uazisinda kaliyo sonrada kendini yeniliyo
Format atmadan nasil acilir