Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar teknosada indirim fiyatı şuan 800tl teknosa her zamanki gibi ama media markta felan ne kadardır en ucuz satan yerler hakında bilginiz varmı piyasası ne bu cihazın
Media Markt demişken , herkez bilir ama ben yinede bilmeyen arkadaşlar için yazayım .. Bir teknolojik ürünü en ucuz fiyata almak için ;
1-) Piyasanın en uygun fiyatı araştırılır (kurumsal şirketlerde yani teknosa,bimeks,gold vs)
2-) Media markt a gidilir ve fiyatına bakılır eger fiyat sizin arastırmanızdaki en ucuz fiyattan pahalı ise görevliye şu magazada şu fiyat denir
3-) Sonra görevli dediğiniz magazayı arastırır eger dogruysa fiyat farkının 2 katı kadar ındırımle o urune sahıp olmus olursunuz
Örneğin ; A URUNUNUN PİYASADAKİ EN UCUZ FİYATI 1000 TL , MEDİA MARKTTA 1200 TL BUNDAN DOLAYI MEDIA MARK ARADAKI FARKIN 2 KATI KADAR INDIRIM YAPMALI YANİ FARK 200TL 200X2=400TL
BU URUNU MEDA MARKTTAN 800TLYE ALACAKSINIZ DEMEKTIR.
Ben teknolojik ürünlerimi bu şekilde alıyorum , teorık olarak bu şekilde ürünü yarı fıyatına hatta dah ucuza alabilriz ( dedim gibi yalnıca teori ben daha yarı fıyatına bır urun almadım )