Galaxy A8 mi yoksa iPhone 5s mi?

Samsung Galaxy A8 mi yoksa iPhone 5s mi?

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

Sevimli Ayıcık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bir türlü karar veremiyorum. Aslında Güvenli ve stabil olduğu için iPhone 5s almak istiyorum. Ama boyu küçük diye içime pek sinmiyor. iPhone 5s kullanan kişiler memnun mu acaba?
Samsung Galaxy A8 almak istememin sebebi özellikleri ve boyu.
Siz bana hangisini önerirsiniz?
Bütçem 1000₺-1500₺ arası. Başka telefonlarda önerebilirsiniz.
Teşekkürler.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
O fiyata ben lg g4 alırdım. Ama illa o ikisinden birisi olacaksa ip5s

Sevimli Ayıcık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Mesajlarınız için teşekkür ederim. Herkesinkini değerlendireceğim.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar bir türlü karar veremiyorum. Aslında Güvenli ve stabil olduğu için iPhone 5s almak istiyorum. Ama boyu küçük diye içime pek sinmiyor. iPhone 5s kullanan kişiler memnun mu acaba?
Samsung Galaxy A8 almak istememin sebebi özellikleri ve boyu.
Siz bana hangisini önerirsiniz?
Bütçem 1000₺-1500₺ arası. Başka telefonlarda önerebilirsiniz.
Teşekkürler.
ikisinden biriyse galaxy a8 alırdım açıkcası...

Sevimli Ayıcık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İnternetten bir sürü yorum okudum. Ve çoğunluk Samsung'un çok kasıldığını, sürekli donduğunu söylüyor. Tabi bu yeni nesil Samsunglar içinde geçerli midir bilemem.. Kendimi riske atmak istemiyorum. Bu yüzden alınca 5-6 yıl gidecek kaliteli bir telefon almak istiyorum. Bu yüzden iPhone 5s alacağım. Çok araştırdım ve alanlar memnun. Boyun küçük olması çokta farketmiyormuş. Zaten zamanlada alıyormuşsun. Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim. :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
* Boyuttan dolayı kesinlikle A8. Ufacık ekranda yazı okumak, bir yere tıklamaya çalışmak zulüm.
* Seni hiçbir telefon 5-6 yıl götürmez. En basiti batarya ölür ve piyasada taze batarya bulmak zor olur. O bile olmasa bellekler zamanla eskidiğinden telefon yavaşlar.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
5 6 yıl mı yok 3310 gibi 15 yıl gitsin pc mi alıyorsun mübarek 2 yıl sorunsuz götürsün 3 yıla zorlasın öp başına koy.
5 6 10 15 yıl giden telefonlar eskide kaldı al bi nokia 5320 sıfır 10 yıl kullan :D

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Bu fiyata ithalatçı garantili s6 alınabilir.İki cihazdan da iyidir.A8 asla almayın.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
İnternetten bir sürü yorum okudum. Ve çoğunluk Samsung'un çok kasıldığını, sürekli donduğunu söylüyor. Tabi bu yeni nesil Samsunglar içinde geçerli midir bilemem.. Kendimi riske atmak istemiyorum. Bu yüzden alınca 5-6 yıl gidecek kaliteli bir telefon almak istiyorum. Bu yüzden iPhone 5s alacağım. Çok araştırdım ve alanlar memnun. Boyun küçük olması çokta farketmiyormuş. Zaten zamanlada alıyormuşsun. Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim. :)
Güzel bir seçim.;)