Galaxy A8 hakkında tarafsız yorumlarınızı bekliyorum

Salvo34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba, bir süredir kendime telefon bakıyorum. Xiaomi mi5 alacaktım fakat Türkiye de malesef sadece 3 gb ram ve 32 gb hafızalı olanını uygun bir fiyata alabiliyoruz ve fiyat farkı ram ve hafıza arttıkça uçuyor, herneyse. Sonuç olarak güncelleme almadığı için ve ithalatçı garantili olduğu için almaktan vazgeçip galaxy A8 e karar verdim. Telefonda oyun oynamıyorum ve extreme performans beklemiyorum. Benim için önemli olan özellikler; şık kasa, kamera, ekran, arayüz akıcılığı, bataryanın normal bir kullanımda bir gün boyunca yeterli olması, kronik sorunlara sahip olmaması, android 6.0 güncellemesi alıp almayacağı. İnternette biraz araştırma yaptım fakat ülkemizde bildiğimiz gibi ios kullanan kişiler androidi, android kullanan kişiler ios u kötüler duruma geldiği için yorumlar arasında inanılmaz derecede çelişkiler vardı ve gerçekten kafam karıştı. Kullanan ve konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa, tarafsız tavsiyede bulunacak kişiler varsa yorumlarını bekliyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
A8 2016 note 4 den güçsüz grafik birimide note 3ünküyle aynı olan exynos5430 gibi karma bir işlemciyi kullanıyor bu işlemci aplhada da kullanıldı sanırım.A8 şuan 1500-1800 arası bir fiyatı var ve bana göre birazcık eskiyor A8(2016) çıkacak gibi duruyor ve note 5 kulllanılan işlemcinin birebir aynısı veya biraz frekans düşürülmüş hali kullanılacak 1700-1800 e çıkarsa ne ala ama ne zaman çıkar bilinmez.Şık tasarımı saymazsak A8 yerine Note 4 daha mantıklı seçim olur

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Lenovo Vibe P1 öneririm. Samsung f/p telefonları yapmıyor. P1'den A8'den alacağınızdan daha fazla performans alırsınız.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Lenovo Vibe P1 öneririm. Samsung f/p telefonları yapmıyor. P1'den A8'den alacağınızdan daha fazla performans alırsınız.
A8deki işlemci vibe p1dekinden daha güçlü touchwizde eskisi kadar ağır değil a8 daha performanslı çalışır donanım farkı az değil