Galaxy A70 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xCode
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
İlla samsung demiyorsaniz redmi note 8 pro alın. Ben a70 aldım. Arka kamera biraz üzüyor evet de bence xiaomi ya da realme fln alın. Ama genel olarak ben memnunum telefonumdan

xCode

Asistan
Reaksiyon puanı
39
başka yorumu olan?

Timurid

Profesör
Reaksiyon puanı
833
başka yorumu olan?
a 70 kötü bir telefon değil ama bu fiyata daha iyileri var ben sana mi 9t al derim note 8 proda güzel ama ekran ıps lcd o yuzden mı 9t illada samsung diyorsan al 200 tl koyup a71 al derim

CengizhanTr2007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Merhaba, bütçem 3bin tl. SDN'nin 2000 ile 3000 TL ARASI EN İYİ TELEFONLAR - Mart 2020 videosunu izledim ve A70'i almaya karar verdim. Sizce iyi bir tercih mi?
Ben şu an redmi note8pro kullanıyorum ve gerçekten memnunum LCD ekran olmasına rağmen çok fazla rahatsız etmiyor kamera olarak vs A70den daha iyi bence.Ayrıca redmi note8pro da sıvı soğutma olduğu için daha az ısınır ve oyunlarda daha yüksek performans verir alırken bunu bilin.Ama amoled ekran istiyorsanız mi9t bakın redmi note8pro ile mi9t kamerası arasında çok az farklar var bence alacaksanız Xiaomi daha iyi bir tercih olur.Ayrıca redmi note8pro da full şarj ile güç tasarrufu modunda 14saat kullanım alıyorum buna pubg oynama dahil güç tasarrufu modunda bile en yüksek ayarlarda kasma donma olmadan pubg açıyor

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150
A70 biraz eskide kaldı gibi sanki ama güzel telefon O fiyat aralığında Mi9T olabilir, Huawei P Smart Pro olabilir.

Reaksiyon puanı
10,550
Kişisel düşünceme ve çevresindekilere göre yorum yapıyorum o yüzden hemen cephe almayın ama xiaomi telefon alan 2 tanıdığım ahize sorunu yaşadı 2 yıl kullanımdan sonra. Sadece samsung marka telefonlar kullandım şimdiye kadar. Yere düşürüp camını kırıyorum. Sebebi de sakatlık ve koruyucu kullanmamak ? o yüzden telefon alırken teorik bilgi ve yeni satin alanların deneyimi önemli de olsa kullanım için düşündüğünüz süreye karar verip markaların kronik sorunlarına göre tercih yapabilirsiniz. Şahsen ben olsam o herzamanki gibi butcemin yettiği en iyi samsungu alirdim ?

gorilofficial

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Bence samsung olmayan herhangi bir telefonu alabilirsin bu bütçeyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kişisel düşünceme ve çevresindekilere göre yorum yapıyorum o yüzden hemen cephe almayın ama xiaomi telefon alan 2 tanıdığım ahize sorunu yaşadı 2 yıl kullanımdan sonra. Sadece samsung marka telefonlar kullandım şimdiye kadar. Yere düşürüp camını kırıyorum. Sebebi de sakatlık ve koruyucu kullanmamak ? o yüzden telefon alırken teorik bilgi ve yeni satin alanların deneyimi önemli de olsa kullanım için düşündüğünüz süreye karar verip markaların kronik sorunlarına göre tercih yapabilirsiniz. Şahsen ben olsam a70 alırdım
hediye olarak almıştım 2 yıldır kullanıyoruz hiç bir sıkıntısı yok biraz şans işi xiaomi ama şuan daha profesyoneller

Reaksiyon puanı
10,550
Bence samsung olmayan herhangi bir telefonu alabilirsin bu bütçeyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hediye olarak almıştım 2 yıldır kullanıyoruz hiç bir sıkıntısı yok biraz şans işi xiaomi ama şuan daha profesyoneller
Evet bence de piyasaya göre sunduğu özellikler gayet güzel ancak arkadaş benim gibi aldığında 5 yıl kullanırım diyen biriyse diye sizin gibi uzun sure kullananların deneyimini öğrenmeli. :) özellikle xiaominin hafızası cezbediyor beni ? oyun fotoğraf pek ilgi alanıma girmiyorda ?