• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Galatsaray mı Genclerbirligimi

Sizce turu kim atlar ?

• Kullanılan toplam oy
    421
Hakkımız 2 yıldır gasp ediliyor. Geçen seneki Bjk ve bu seneki Gs maçlarını herkes gördü. Ama sen görememişsin demek ki. Fenerbahçe'nin büyüklüğü kupalarla ölçülmez.ama sizler tesadüfi kupalarla büyük olduğunuzu zannediyorsunuz. Yetim paralarıyla kulüp yönetmek ve stad yapmak büyüklük mü?

Takım isimlerini doğru yazınız

Gençlerbirliği takımına tebrikler, finalde Kayserispor ile Çaykur Rizespor galibi ile karşılaşacaklar.

Link' Alıntı:
Gençlerbirliği takımına tebrikler, finalde Kayserispor ile Çaykur Rizespor galibi ile karşılaşacaklar.

Adamlar şampiyon olmayı o kadar kafaya takmışlar ki kupayı boşverdiler. Haksız elenmemize yazık. :(

mindiz' Alıntı:
Hakkımız 2 yıldır gasp ediliyor. Geçen seneki Bjk ve bu seneki Gs maçlarını herkes gördü. Ama sen görememişsin demek ki. Fenerbahçe'nin büyüklüğü kupalarla ölçülmez.ama sizler tesadüfi kupalarla büyük olduğunuzu zannediyorsunuz. Yetim paralarıyla kulüp yönetmek ve stad yapmak büyüklük mü?
Ne tesadüfü? Ne yetim parası? Gözünüz kör olmuş sizin

frei' Alıntı:
mindiz' Alıntı:
Ne tesadüfü? Ne yetim parası? Gözünüz kör olmuş sizin

Gözü kör olanlar gidip Chelsea takımını karşılayanlardır.

gsli dostlarımınızın dediği gibi adalet yerini buldu :}

erol_1982' Alıntı:
Onların canı cehenneme... Ama sırf onlar için GS taraftarına bunu yakıştıramazsın. Belki aynı şeyi 3-5 çapulcu fenerde de yapardı beşiktaşta da, ki yapıyor da zaten. Hepsinin canı cehenneme.

frei' Alıntı:
erol_1982' Alıntı:
Onların canı cehenneme... Ama sırf onlar için GS taraftarına bunu yakıştıramazsın. Belki aynı şeyi 3-5 çapulcu fenerde de yapardı beşiktaşta da, ki yapıyor da zaten. Hepsinin canı cehenneme.
+1 bunu yapan eziklerdir, ne gs taraftarı nede fb taraftarı olamaz ;)