frei
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Hakkınız olarak da alamıyorsunuz, olmayarak da.. Alamıyorsunuz yani.mindiz dedi ki:Hakkımız olmadan alacaksak 26 yıl değil 260 yıl almayalım.
Hakkınız olarak da alamıyorsunuz, olmayarak da.. Alamıyorsunuz yani.mindiz dedi ki:Hakkımız olmadan alacaksak 26 yıl değil 260 yıl almayalım.
mindiz dedi ki:Hakkımız olmadan alacaksak 26 yıl değil 260 yıl almayalım.
Link dedi ki:Gençlerbirliği takımına tebrikler, finalde Kayserispor ile Çaykur Rizespor galibi ile karşılaşacaklar.
şampiyon da olamayacaklar bence biz olucazkullanıcı dedi ki:Adamlar şampiyon olmayı o kadar kafaya takmışlar ki kupayı boşverdiler. Haksız elenmemize yazık.![]()
Ne tesadüfü? Ne yetim parası? Gözünüz kör olmuş sizinmindiz dedi ki:Hakkımız 2 yıldır gasp ediliyor. Geçen seneki Bjk ve bu seneki Gs maçlarını herkes gördü. Ama sen görememişsin demek ki. Fenerbahçe'nin büyüklüğü kupalarla ölçülmez.ama sizler tesadüfi kupalarla büyük olduğunuzu zannediyorsunuz. Yetim paralarıyla kulüp yönetmek ve stad yapmak büyüklük mü?
frei dedi ki:Ne tesadüfü? Ne yetim parası? Gözünüz kör olmuş sizinmindiz dedi ki:Hakkımız 2 yıldır gasp ediliyor. Geçen seneki Bjk ve bu seneki Gs maçlarını herkes gördü. Ama sen görememişsin demek ki. Fenerbahçe'nin büyüklüğü kupalarla ölçülmez.ama sizler tesadüfi kupalarla büyük olduğunuzu zannediyorsunuz. Yetim paralarıyla kulüp yönetmek ve stad yapmak büyüklük mü?
Onların canı cehenneme... Ama sırf onlar için GS taraftarına bunu yakıştıramazsın. Belki aynı şeyi 3-5 çapulcu fenerde de yapardı beşiktaşta da, ki yapıyor da zaten. Hepsinin canı cehenneme.erol_1982 dedi ki:Gözü kör olanlar gidip Chelsea takımını karşılayanlardır.
+1 bunu yapan eziklerdir, ne gs taraftarı nede fb taraftarı olamazfrei dedi ki:Onların canı cehenneme... Ama sırf onlar için GS taraftarına bunu yakıştıramazsın. Belki aynı şeyi 3-5 çapulcu fenerde de yapardı beşiktaşta da, ki yapıyor da zaten. Hepsinin canı cehenneme.erol_1982 dedi ki:Gözü kör olanlar gidip Chelsea takımını karşılayanlardır.