Galatasaraylı Ünlüler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
[SDNTV3]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v2685/209/58/1093822239510_52463.mp4[/SDNTV3]

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Vay İskerderde bizdenmiş :D Orhan , Müslüm , Ferdi üçlüsü yeter zaten baskasına gerek yok :D Kaan Kural'ında Galatasaray'lı oldugunu bilmiyodum şimdi daha cok sevmeye basladım

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
1-2 isim dışında %99 gerçektir bunlar. :D

Necati Şaşmaz küçükken Beşiktaş'a ilgim vardı ama sonra bıraktım demişti. :D

En babalar bizimmiş zaten. :D Müthiş üçlü Orhan, Müslüm, Ferdi. :D

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
genelde hepsi dogru bence.hazırlayan arkadaşlara teşekkürler güzel olmuş.helede en baba sanaçılarımız..:)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Aydın doğanla mehmet ali birand beni çok şaşırttı ben onları fenerli biliyodum :S

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ooo İbrahim Erkalada Galatasaraylıymış Hemşerim Ya....Tek Büyük Galatasaray

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Aydın doğanla mehmet ali birand beni çok şaşırttı ben onları fenerli biliyodum :S

Aydın Doğan'ı bilmem ama Birand Galatasaray'lı,
Ben de Galatasaray belgesellerinde (Yüz Yıllık Sevda, Unutulmaz Maçlar) öğrendim :laugh:

668zr8.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Mehmet Ali Birand Galatasaray Lisesi mezunu zaten. O'nun Galatasaraylı olduğunu önceden de biliyordum.

Ama babalar süper ya. :D

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bana faydası olmayan kilisenin papazını (ne yapacağım gayet bellidir,ama burda yazılmaz) ne saçma bir konu bu böyle ya.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Faydası olan birileri bulunur sen merak etme.

Hayret bir şey ya.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Faydası olan birileri bulunur sen merak etme.

Hayret bir şey ya.

açtığın konudan herkes memnun olacak diye bir şey yok. öyle olsaydı buna forum denmezdi zaten... eleştirilere gelemiyorsan paylaşım yapmayacaksın. ben sana sensin hayret bir şey desem olurmu? lütfen terbiye sınırlarını bozmadan yorumda bulun; o zaman başımın üstünde yerin var...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Eleştirilere açığız her zaman. Herkes de beğenmek zorunda değil tabiki. Ama madem saçma, madem seni ilgilendirmiyor içinde tut bari. ;)

Terbiyeyi kimseden öğrenecek değilim, gayet de saygılıyımdır...

Fazla da uzatmayalım bunu. Tartışmaya gerek yok...

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bana faydası olmayan kilisenin papazını (ne yapacağım gayet bellidir,ama burda yazılmaz) ne saçma bir konu bu böyle ya.
Özgürlüğün başkalarının özgürlüğünü kısıtladığın yerde biter.Nasıl sen bir konuyu beğenmiyorsan,bir başkası da senin yorumunu beğenmeyebilir.Seninle aynı görüşü paylaşmayanlara terbiyesiz diyemezsin :wink:

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
eskiden o centilmenliğin bol olduğu yabancı bir maçta herkesin bizi temsil eden takımı desteklediği zamanlarda sanatçıların takımı olmaz diye bir tabir vardı hey gidi günler

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Özgürlüğün başkalarının özgürlüğünü kısıtladığın yerde biter.Nasıl sen bir konuyu beğenmiyorsan,bir başkası da senin yorumunu beğenmeyebilir.Seninle aynı görüşü paylaşmayanlara terbiyesiz diyemezsin :wink:

hoppala sende nerden çıktın şimdi. adam tartışmayı uzatmayalım dedi diye uzatmadım...

ben kimseye terbiyesiz demedim. kimsenin özgürlüğünüde kısıtlamadım sadece saçma bulduğumu belirttim. aksine bana karşı hayret bir şey ya gibi bi tepkiyle karşılaştım. lütfen sadece renktaşsınız diye bilmeden atlamayın. yanılgıya düşmeyin ortamıda daha fazla germeyin...

say55

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bizim admin TRoy u yazmamışlar.birde kendimi en ünsüzler kategoreisinde göremedim..

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hoppala sende nerden çıktın şimdi. adam tartışmayı uzatmayalım dedi diye uzatmadım...

ben kimseye terbiyesiz demedim. kimsenin özgürlüğünüde kısıtlamadım sadece saçma bulduğumu belirttim. aksine bana karşı hayret bir şey ya gibi bi tepkiyle karşılaştım. lütfen sadece renktaşsınız diye bilmeden atlamayın. yanılgıya düşmeyin ortamıda daha fazla germeyin...
Senin açtığın bir konuya Ali ya da başkası ne saçma konu dese,ona da aynı cevabı verirdim.Aynı takımı tutuyorum diye kimseyi körü körüne savunmam.Ayrıca üslubun hiç hoş değil."Hoppala,sen nerden çıktın?Bilip bilmeden atlamayın" bu sözleri sana iade ediyorum.

leylak

Doçent
Reaksiyon puanı
4
cok güzel olmus
sag ol Alia ábim :D
biz neymisiz böle ya..

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Abi siz birde facebooktaki galatasaray grubuna bakın:DEn babalar bizde valla kıskananlar çatlasın.(ben kıskanmıyorum kimseyi ve bu arada kimse alınmasın kıskananlar dedim)