- Reaksiyon puanı
- 530
[SDNTV3]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v2685/209/58/1093822239510_52463.mp4[/SDNTV3]
Sence yardım için yanlış bi konu değil miarkadaşalr elediğim yazı içn yazılarınızı bekliyorum....![]()
+1 :yes::yes:En babalar bizimmiş zaten.Müthiş üçlü Orhan, Müslüm, Ferdi.
![]()
Aydın doğanla mehmet ali birand beni çok şaşırttı ben onları fenerli biliyodum :S
Faydası olan birileri bulunur sen merak etme.
Hayret bir şey ya.
Özgürlüğün başkalarının özgürlüğünü kısıtladığın yerde biter.Nasıl sen bir konuyu beğenmiyorsan,bir başkası da senin yorumunu beğenmeyebilir.Seninle aynı görüşü paylaşmayanlara terbiyesiz diyemezsinBana faydası olmayan kilisenin papazını (ne yapacağım gayet bellidir,ama burda yazılmaz) ne saçma bir konu bu böyle ya.
Özgürlüğün başkalarının özgürlüğünü kısıtladığın yerde biter.Nasıl sen bir konuyu beğenmiyorsan,bir başkası da senin yorumunu beğenmeyebilir.Seninle aynı görüşü paylaşmayanlara terbiyesiz diyemezsin![]()
Senin açtığın bir konuya Ali ya da başkası ne saçma konu dese,ona da aynı cevabı verirdim.Aynı takımı tutuyorum diye kimseyi körü körüne savunmam.Ayrıca üslubun hiç hoş değil."Hoppala,sen nerden çıktın?Bilip bilmeden atlamayın" bu sözleri sana iade ediyorum.hoppala sende nerden çıktın şimdi. adam tartışmayı uzatmayalım dedi diye uzatmadım...
ben kimseye terbiyesiz demedim. kimsenin özgürlüğünüde kısıtlamadım sadece saçma bulduğumu belirttim. aksine bana karşı hayret bir şey ya gibi bi tepkiyle karşılaştım. lütfen sadece renktaşsınız diye bilmeden atlamayın. yanılgıya düşmeyin ortamıda daha fazla germeyin...
Sen de sağol leylakım.cok güzel olmus
sag ol Alia ábim
biz neymisiz böle ya..