Galatasaray'ın yeni başkanı kim olacak?

Galatasaray'ın yeni başkanı kim olmalı?


  • Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Galatasaray 25 Ekim 2014 Cumartesi günü yapılacak Olağanüstü Seçim Genel Kurulunda yeni başkanını seçecek. Başkanlık için iki aday yarışıyor: Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat

galatasaray-da-baskan-adaylarinin-listeleri-aciklandi-4839019.Jpeg



ALP YALMAN: "Futbol şubesiyle bizzat ilgileneceğim"

Galatasaray'da 25 Ekim'deki seçim öncesi başkan adayı Alp Yalman, "Eğer ben aday olmasaydım kulüp yönetimsiz kalacaktı" dedi. Üyelere seslenen Yalman, hedeflerini ve projelerini anlattı.

Galatasaray Kulübü'nün 25 Ekim Cumartesi günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında başkanlığa aday olan Alp Yalman, kongre üyelerine yemek verdi.

Galatasaray Kalamış Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyonda üyelerle bir araya gelen Yalman, aday olma nedeni, kulübün içinde bulunduğu mali durum ve projeleri hakkında bilgiler sundu.

Seçilmesi halinde futbol şubesiyle birebir ilgileneceğini dile getiren Yalman, "Seçilmem halinde yanıma alacağım arkadaşlarımla futbol şubesiyle birebir ilgileneceğim.

Galatasaray'ın amatör branşlarında ise küçülme gibi bir şey söz konusu değil. Galatasaray, daha rasyonel, ekonomik ve gerektiği kadar harcama yapacak. İnsanın hesabını kitabını bilmesi ve ona göre davranması, küçülmek değil aslında büyümektir" değerlendirmesinde bulundu.

"Derbide alınan sonuçtan memnunum"

Alp Yalman, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında dün oynanan ve Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğüyle tamamlanan Fenerbahçe derbisinde alınan sonuçtan memnun olduğunu söyledi.

Derbi maçın centilmenlik havasında geçtiğini aktaran Yalman, "Bir Galatasaraylı olarak derbide alınan sonuçtan çok memnunum. Beni asıl memnun eden, derbinin kazasız belasız, küfürsüz, iki kulübün de büyük isimlerine yakışır bir atmosferde oynanması oldu" şeklinde konuştu.

"Galatasaray Genel Kurulu ne yapacağını gayet iyi bilir" diyen sarı-kırmızılı kulübün başkan adayı, "Genel kurulun sağduyusu, Galatasaray için en hayırlı olan şeyi her zaman yapar" diyerek sözlerini tamamladı.

KAYNAK


DUYGUN YARSUVAT:: 'Galatasaray'ın sorunlarını halletmek için buradayız'

Galatasaray Kulübü'nün 25 Ekim Cumartesi günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında başkanlığa aday olan isimlerden Duygun Yarsuvat, kongre üyelerine yemek verdi.

Galatasaray Kalamış Tesisleri'nde gerçekleştirilen yemek organizasyonunda üyelerle bir araya gelen Yarsuvat, yönetim kurulu aday listesinde bulunan isimleri de tanıttı.

Katılımcılara hitap eden Yarsuvat, sarı-kırmızılı kulüpte yönetim boşluğu oluştuğunu, kurallara uygun davranmama durumunun yerleşir olduğunu savunarak, "Başkanımız istifa etti ve bu kez seçime girmeyeceğini duyurdu. Tek aday çıktı. Tek adaylı seçimin Galatasaray'ın ilkelerine aykırı olduğunu düşünerek seçime girme kararı verdik" dedi.

Son dönemde hukuk normlarına uygun davranılmayarak, olağanüstü seçimler yapılmaya başlandığını dile getiren Yarsuvat, şunları kaydetti:

"Tüzüğümüz, seçimlerin 3 yılda bir mayıs ayının ikinci yarısında yapılmasını öngörür. Vefat, hastalık gibi olağanüstü hallerde kulübün başsız kalmaması için olağanüstü genel kurul yapılması gerekir. Seçimlerin mayıs ayında yapılması lazım. Aksi durumlarda ise kaosa sebebiyet verirsiniz. Mayıs ayında seçim yapılması hakkı, olağanüstü genel kurullarla üyelerimizin elinden alınmıştır. Biz bunu düzeltmek için karşınızdayız. Baskın seçimlerden bıktık. Başkan Ünal Aysal, seçime girip girmeyeceğini, istifasından bir hafta sonra açıklamıştır. Hiçbir arkadaşın hazırlıklı olmadığı bir döneme denk gelmiştir. Kim göreve gelirse gelsin, önümüzdeki mayıs ayında seçimi tekrar yapmak zorundadır. Galatasaray topluluğu, özgürlüğe inanan bir topluluktur. İlkeleri vardır. Tek aday ile seçim yapılması, seçim değildir. O, tayin olur ve bu da Galatasaray gibi hürriyetçi bir topluma yakışmaz."

- "Galatasaray'ın sorunlarını halletmek için buradayız"

Sarı-kırmızılı kulübün bir kaos içinde olduğunu savunan Yarsuvat, "Sevgi ve kardeşliği yeniden yaşatmak istedik. Kimseyle kavgamız yok. Galatasaray'ın sorunlarını halletmek için buradayız. Kısa vadede ve uzun vadede halledilecek sorunlarımız vardır" ifadelerini kullandı.

Kısa dönemde özellikle içinde bulunulan mali sıkıntıların ortadan kaldırılabilmesi için çalışacaklarını vurgulayan Yarsuvat, şöyle devam etti:

"En büyük korkumuz olan UEFA Finansal Fair Play kurallarına uyum sağlamak için çaba sarf edeceğiz. Bu bir tehlike olarak karşımızdadır. Bazı kardeş kulüplerin yaşadığı gibi Avrupa'dan uzaklaşmak istemiyoruz. Gelirlerin uzun süre temlik edildiğini görüyoruz. Şu anda yeni bir gelir mevcut değildir. Yeni kaynaklar bulup, bu kısa sürede Galatasaray'ı bir ölçüde düzlüğe çıkartmayı amaçlıyoruz. Yine bu kısa dönemde hukuki görünümü düzeltmek istiyoruz. Galatasaray herkesle davalıktır. Bu durumu, anlaşarak çözmeye çaba göstereceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Türk Telekom Arena'nın üst hakkının, açılır-kapanır çatı sisteminin yapılmaması nedeniyle hala alınamadığına dikkati çeken Yarsuvat, konuyu Gençlik ve Spor Bakanlığı ile müzakere ederek çözeceklerine inandıklarını anlatırken, Galatasaray Adası'nın da yeniden üyelerin hizmetine açılacağını dile getirerek, "Bir sporcunun transferinden az bedelle kiraya verilmesi utanç kaynağıdır. Yıllık 380 bin dolar kirası var. Aylık 30 bin dolar civarı. Biz bir futbolcunun maç başı ücreti olarak bu rakamları ödüyoruz" diye konuştu.

Yarsuvat, göreve gelmeleri halinde kulüpte tasarruf tedbirleri alacaklarını aktarıp, "Çalışan adedinde indirim yapmayı ve en azından ücretlerde indirim yapmayı planlıyoruz. Şu anda 636 kişi çalışıyor ve aylık masraf sadece maaş olarak 5 milyon liradır" derken, Türk Telekom Arena'yı yılın 365 günü kullanılacak ve gelir sağlayacak şekilde aktif hale getirmek istediklerini anlattı.

- "Yabancı kuralı, Türk futbolunu geri götürdü"

Duygun Yarsuvat, Spor Toto Süper Lig'de uygulanan 5+3 yabancı kuralının, Türk futbolunu geriye götürdüğünü savundu.

Avrupa Birliği vatandaşı sporcuların serbest dolaşımı için uluslararası alanda başvurularda bulunacaklarını dile getiren Yarsuvat, "Bize göre 5+3 olarak uygulanan yabancı kuralı son derece yanlıştır. Türk sporunu geriye götürmüştür. Avrupalı rakiplerimizin sınırsız yabancı hakkı vardır. Bizden Avrupa'da başarılı olmamızı istiyor ama Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) burada yanılıyor. Kolumuzu, bacağımızı kesmek suretiyle bu yarıştan bizi adeta men ediyorlar. Bu şartlar altında Galatasaray dahil Türkiye'de hiçbir kulüp Avrupa'da boy gösteremez" şeklinde görüş belirtti.

KAYNAK


Başkan adayı:

Alp Yalman

ya6_6MVTB.jpg


1 Ocak 1940 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Alp Yalman, 1959 yılında Robert Koleji'nde bitirdiği orta öğreniminin ardından yüksek öğrenimini İsviçre Lozan Üniversitesi Siyasal ve Sosyal İlimler Bölümü'nde tamamladı.

Bugün babası ve amcasının kurmuş olduğu oldukça köklü bir şirket olan Tatko'nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Yalman, İngilizce, Fransızca ve Almanca biliyor.

İlk olarak 1973 yılında Galatasaray Kulübü yönetim kurullarında görev almaya başlayan Yalman, 1990-1996 yılları arasında da kulüp başkanlığı yapmış ve Galatasaray onun döneminde 2 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası, 1 de Cumhurbaşkanlığı Kupası kazanmıştı.

1961 yılında Varlık Sadıkoğlu ile dünyaevine giren Yalman'ın bu evlilikten Mehmet ve Kerem adında iki de çocuğu var.KAYNAK

Yönetim Kurulu Üye Aday Listesi:
M. Taner Aşkın 5924
A. Nasuhi Sezgin 6939
Işın Çelebi 8023
Levent Nazifoğlu 8164
Mehmet Dedeoğlu 8993
Alper Narman 10500
Aydın Yardım 12528
Abdullah Kavukçu 12767
Dikran Gülmezgil 13642
Erdal Aslan 14294

Yönetim Kurulu Yedek Üye Aday Listesi:
Mehmet Altıoklar 9766
Levent Karadeniz 10430
Can Natan 10753
Erdem Keçeci 14683
Erol Türk 14842

Başkan adayı:

Duygun Yarsuvat

131822_cover.jpeg


18 Ağustos 1937 yılında İstanbul'da doğan Yarsuvat, Orta öğrenimini İstanbul, Galatasaray Lisesi’nde (1948-1957) tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1961 yılında mezun oldu.

Yarsuvat, çalışmalarını 1967 yılında Amerika’da Columbia Üniversitesi’nde Karşılaştırmalı Hukuk Mastırı; 1978 yılında da İsviçre’de Cenevre Uluslararası Çalışma Örgütü kapsamında sürdürdü.

İstanbul Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesinde öğretim üyeliği yapan Yarsuvat, aynı zamanda Türk Ceza Hukuku Derneği'nin de başkanı.

Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi dekanlığı görevinde de bulunan Duygun Yarsuvat, Aralık 2003'te GSÜ rektörlüğüne aday olmuş ve 2004 yılındaki seçimlerin ardından rektörlüğe seçilmiş ve bu görevini 2008 yılına kadar sürdürmüştü.

Profesör Dr. Duygun Yarsuvat'ın birden fazla bilimsel kitabı, onlarca Türkçe, Fransızca, İngilizce makaleleri bulunuyor. KAYNAK

Yönetim Kurulu Üye Aday Listesi:
Hamdi Yasaman 4308
Dursun Aydın Özbek 6602
Mehmet İpekdokuyan 7594
Abdürrahim Albayrak 9047
Mehmet Can Topsakal 9461
Cem Kınay 11416
İsmail Sarıkaya 11671
Mete İkiz 11804
Ahmet Tunç Akan 12626
Ebru Köksal 12661

Yönetim Kurulu Yedek Üye Aday Listesi:
Ceyda Gürcan 11973
H. Murat Atay 11982
H.Ural Aküzüm 12281
Ali Yüce 13415
S.Arda Üçer 14845

Milliyet
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Florya Dürüst'e emanet!

Galatasaray başkan adayı Duygun Yarsuvat, Galatasaraylı Eski Sporcular Derneği ile bir araya geldi. Yarsuvat, listesinde olmayan Ali Dürüst'ün Florya'da görev alacağını açıkladı.

Yarsuvat, Dürüst'ün Albayrak ile birlikte Futbol Şubesi'ndan sorumlu olacağını söylerken, "Florya'yı ayakta tutan ve bu konuda engin tecrübeye sahip olan Ali Dürüst kardeşimiz, Abdürrahim Albayrak ile birlikte Florya'da olacak" dedi.

"ONUN ADAMI BUNUN ADAMI..."
"Galatasaray'da tek adaylı seçim olmaz" diyen Yarsuvat, "Bütün Galatasaraylıların seçime katılımıyla seçimdir. Diğeri bir emrin yerine getirilmesidir. Biz Galatasaray'da kardeşliği canlandırmak için geliyoruz. Onun adamı bunun adamı gibi etiketlere gerek yoktur. Herkes Galatasaray sevgisi ile çalışır. Futbolda olduğu gibi diğer spor branşlarında da komiteler kurmak üzere spor aleminde faydalanmak istiyoruz. Acil olarak yapılması gereken mali ve idari konular var. Reform değil" diye konuştu.

"SLOGANIMIZ G.SARAY İÇİN BİRLİKTE OLMALIYIZ"

Bazen geriye dönük işlerin de yapılması gerektiğini söyleyen Duygun Yarsuvat, "Başarıyı yakalayabilmek, gelirleri yükseltmek mümkündür. Kulübümüzün kaynağı spordaki başarısıdır. Sporcularımızın geçmişte olduğu gibi gelecek ve şimdi de başarılı olmaları halinde gerekli kaynakları bulabiliriz. Alt yapıdan sporcu yetiştirmek zorundayız. Bu devam için ön görülmüştür. İşte Galatasaraylı sporcularımız sizlerden bu konuda yardım isteyeceğiz. Görüşlerinizi duymak isteyeceğiz. Bizi yalnız bırakmayacağınızı çok sevdiğiniz kulübünüze yardım edeceğinizi biliyorum. Bir kişi, bir yönetim olarak yönetilmeye layık değildir. Herkesin biraraya gelerek çalışır. 100. yıl kuruluş yıldönümü 2015'te başlıyor. Kulüp olarak başarılı olmak zorunda olduğumuz bir yıldır. Amacımız 4. yıldızı takmaktır. Sloganımız Galatasaray için birlikte olmalıyız. Hepinizi birlik beraberlik duygularıyla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

EBRU KÖKSAL AYAKYA ALKIŞLANDI

Galatasaray'ın iki bayan yönetici adayından Ebru Köksal kendisini tanıtırken, "Ben de sizler gibi Galatasaray forması giyip başarılar kazanan biriyim. Eşim ve çocuklarım dalga geçiyor ama masterlarda birinciliğim var. Eşim bana (Yarışacak kimse kalmayınca birinci olursun) dedi" şeklinde konuşunca bütün salon alkışladı.

ALBAYRAK: KELLESİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU

Yarsuvat'ın lisyesinde yer alan bir diğer isim olan Abdurrahim Albayrak ise, "Herşeyden önce hocama başkanıma teşekkür ediyorum. Böyle bir zamanda elini değil kellesini taşın altına koydu. Ali Dürüst'e de bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum. Başarı böyle geliyor bakın birlik olun beraber olun. Biz kamplarda beraber olduk iki kez şampiyon olduk" diyerek kendisin tanıttı.

60_SINKZ.jpg


KAYNAK
 

Absolut Milk

Müdavim
Katılım
11 Ocak 2012
Mesajlar
1,171
Reaksiyon puanı
46
Puanları
48
Hayırlısı olsun artık.
Süreklilik şart ya :/ (her alanda)
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Duygun Yarsuvat başkanlığa yakın görünüyor gibi. Hayırlısı olsun Galatasaray ve Türk sporu adına.
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Galatasaray'da başkan adayı Duygun Yarsuvat'ın listesinde yer alan Abdurrahim Albayrak, seçimle ilgili açıklamalarda bulundu. Albayrak, A2 takımına gönderilen Sabri ve Eboue'ye ise sahip çıktı.

Albayrak_UAKCN.jpg


Galatasaray Kulübü'nün 25 Ekim Cumartesi günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda başkan adaylarından Duygun Yarsuvat'ın yönetim kurulu listesinde yer alan eski yöneticilerden Abdurrahim Albayrak, seçimden kim galip çıkarsa çıksın kazananın sarı-kırmızılı kulüp olacağını söyledi.

Albayrak, Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan ofisinde düzenlediği geleneksel Karadeniz yemekleri gününde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yemeğin ardından açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisinde bulduğu moralle bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda yapacağı Borussia Dortmund maçını 2-0 kazanacağını tahmin ettiğini söyledi.

Başkan Ünal Aysal ile yönetim kurulunun istifasının ardından yapılacak seçimin çok ani olduğunu belirten Albayrak, şöyle konuştu:

"Çok ani bir seçim oldu. Fazla çalışma ortamı bulamadık. Galatasaray'da olmaması gereken bir seçim süreci oldu. İki çok değerli başkan adayımız, iki duayenimiz, ellerini değil kellelerini taşın altına koyarak, çok kısa sürede yönetim kurulu listelerini oluşturdular. Buralarda görev yapacak ve aday olan bütün arkadaşlarımıza bir Galatasaraylı olarak teşekkür ediyorum. Kimse görevden kaçmadı. Onlardan bir tanesi de benim. Duygun Bey ile seçime girdik."

Albayrak, Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat'ın yarışacağı seçimde sarı ve kırmızı olmak üzere iki oy pusulasının bulunduğunu hatırlatarak, "İki renk var, birisi sarı diğeri kırmızı ama kazanacak olan Galatasaray'dır. Kavgasız, gürültüsüz ve Galatasaray camiasına yakışan bir seçim sürecinin geçtiğini düşünüyorum. Herkesin birbirine saygısı ve sevgisi var. İnşallah cumartesi günü de öyle olur. Kim kazanırsa seçim akşamı onun yanında olacağız ve onu alkışlayacağız. Galatasaray için önemli olan bu sezon 4. yıldızı takmak. Diğer listedeki arkadaşlarımın da canı gönülden bir kırgınlık olmadan kazananın yanında olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"YALMAN'IN LİSTESİNDE ÖZLENEN EKİP OLUŞMADI"

Abdurrahim Albayrak, yönetim kurulu listesinde yer almak için başkan adaylarından Alp Yalman'dan teklif geldiğini ancak özlenen ve beklenen bir ekip oluşmadığı için teklifi kabul etmediğini söyledi.
Yalman'ı çok sevdiğini belirten Albayrak, şu ifadeleri kullandı:

"Beni Galatasaray'a kongre üyesi yapan kişi Alp Yalman'dı. Kendisine saygım sonsuzdur. Alp başkanım ile ilk kez görüştüğümde 'biz bir ekibiz ve bir ekip olarak bir yere girmek istiyoruz' dedim. Galatasaray'a çok faydalı olacak ve 2 yıl üst üste şampiyonlukta gecesini gündüzüne katan bir ekip vardı. Burada da Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Refik Arkan, Mete Başol, Ali Gürsoy gibi isimler vardı. Bu arkadaşlarımın Galatasaray'a her zaman faydalı olacağına inandığım için ısrarcı oldum. Israr etmemin yegane sebebi, Galatasaray'da iyi işlerin olması, camianın mutlu olması, güçlü bir adayın çıkması ve Türkiye'de ses getirecek bir yönetim kurulunun olmasını çok arzu etmemdi. Alp Yalman'a bunu söylediğimde kendisi bir çok arkadaşla görüştü ama özlenen ve beklenen ekip oluşmadı. Alp Bey'in listesine girmeyeceğimi kendisini bizzat ilettim."

Alp Yalman'ın ardından Duygun Yarsuvat'tan teklif aldığını aktaran Albayrak, "Duygun Hoca, beni telefonla aradı ve 'Abdurrahim ben aday oluyorum, bana hayır diyemezsin. Gün, Galatasaray'a hizmet etme zamanıdır. Galatasaray'ın sana ihtiyacı var' dedi. Bunun üzerine Duygun hocaya 'hayır' diyemezdim. Söyledikleri karşısında olumsuz yanıt verseydim camiaya 'çok iyi Galatasaraylıyım' diyemezdim. Çünkü iyi bir Galatasaraylının böyle bir zamanda görevden kaçma lüksü yoktur" diye konuştu.

"PARA MAKİNESİ OLSA BUNLARA PARA YETİŞTİREMEZSİNİZ"
Albayrak, Galatasaray Futbol Takımı'nda 41 futbolcunun bulunduğunu hatırlatarak, "Para makinesi olsa bunlara para yetiştiremezsiniz" dedi.

Duygun Yarsuvat'ın hem Türk hem de Avrupa futbolunu çok iyi bildiğini anlatan Abdurrahim Albayrak, "Şu anda kadromuzda 41 futbolcu var. Milyonlarca euro para verdiğiniz oyuncuları altyapıya gönderiyorsunuz ve onlardan faydalanamıyorsunuz. İki yıl üst üste yaşanan şampiyonlukta ve Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarda bize puanlar kazandıran, hırsı ve azmiyle çok büyük bir futbolcu olduğun gösteren Eboue'nin Türkiye'de olup olmadığını bilen yok. Böyle bir futbolcuyu unuttuk" ifadelerini kullandı.

"AYSAL, SABRİ'NİN GÖNDERİLMESİ İÇİN BASKI YAPTI"
Camianın sevdiği isimlerin başında gelen Albayrak, 21 Yaş Altı Takımı ile çalışan eski kaptan Sabri Sarıoğlu'nun gönderilmesi için Ünal Aysal tarafından kendisine baskı yapıldığını ancak Sabri ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Sabri, yıllarca bize kaptanlık yaptı ve Galatasaray ile yatıp, Galatasaray ile kalktı. Geçen sene Ünal Aysal, Sabri'yi göndermem için bana baskı yapmasına rağmen ben, Sabri'nin Galatasaray'da kaptan olduğunu, onu gönderdiğim zaman gelecek kaptanlara da iyi bir örnek olmayacağını, genç futbolcuların şevkinin kırılacağını ve takım içinde bir huzursuzluk olacağını söyledim. Burada Fatih Terim hocam da bu düşüncelere katıldı ve Sabri ile 2 yıl mukavele imzaladık. Bu sürede iyi futbol oynadı. Her ne sebepse Sabri altyapıda. Milyon avrolar verilen 41 oyuncu var."

Seçilmeleri durumunda kadroda bazı değişiklikler yapacaklarını aktaran Albayrak, "Seçilmemiz durumunda yönetim kurulumuz ve Sportif AŞ'ye katılacak arkadaşlarımızla neler yapabiliriz, bu futbolcular nasıl satabiliriz, kalması gerekenleri nasıl daha iyi kullanabiliriz diye hesaplar yapacağız. Galatasaray'ın bir kuruşunu kendi paramız gibi hesap edersek, Galatasaray'ın sırtı yere gelmez" diyerek sözlerini tamamladı. KAYNAK
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
"Prandelli hakkında kararımı verdim"

Galatasaray’da cumartesi günü yapılacak kongredeki başkan adayı Alp Yalman, Cesare Prandelli ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Radyospor’a konuşan Yalman, 4-0’lık Borussia Dortmund yenilgisinin ardından Prandelli’nin yaptığı “Benim buraya gelme nedenim 4. yıldız. Hedefimiz lig" açıklamasını “talihsiz” olarak nitelendirdi.

Yalman "Prandelli’nin bu açıklaması talihsizlik. Galatasaray yarıştığı her yerde zirveyi hedefler" dedi.

"KADRO ŞİŞMİŞ"
Alp Yalman "Başkan olduğunuz takdirde Cesare Prandelli ile devam edecek misiniz?" sorusuna “Ben, Prandelli ile ilgili kararımı verdim. Bunu kendisiyle görüştükten sonra ileteceğim” şeklinde yanıt verdi. Galatasaray’ın şişmiş bir oyuncu kadrosu olduğunu öne süren Alp Yalman, “Yapılan transferleri de hocaya soracağız” dedi. Yalman, Sneijder ile sözleşmeyi uzatıp uzatmayacakları konusunda ise “Bu konuda verilmiş karar yok" ifadesini kullandı. KAYNAK

yalman600_59AQL.jpg
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Yarsuvat'tan kadro eleştirisi!

Galatasaray başkan adayı Duygun Yarsuvat, erken seçim kararı alan başkan Ünal Aysal'ı eleştirdi, baskın seçimlerin kulübe yararlı olmadığını söyledi. Galatasaraylılar Cemiyeti’nde projelerini anlatan Yarsuvat, seçilmeleri halinde Mayıs'ta kongreye gideceklerini yinelerken, kulübün hem idari hem de futbolcu kadrosunun şişkin olduğu eleştirisini getirdi.

Galatasaray Kulübü'nde 25 Ekim Cumartesi günü yapılacak olağanüstü genel kurulda başkanlığa adaylığını koyan Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Adaylardan Alp Yalman, 1905 Galatasaraylı Yöneticiler ve İşadamları Derneği'nde (1905 GSYİAD) üyelerle bir araya gelirken, diğer aday Duygun Yarsuvat ise Galatasaraylılar Derneği'nde üyelerle buluştu.

Başkanlığı mayıs ayına kadar yapmayı planlayan Duygun Yarsuvat, bir kaos döneminden geçildiğini belirterek, "Müstafi bir başkanın iki kere denediği yöntem sonucu Galatasaray tüzüğünün ilkelerini ortadan kaldırırcasına başkanlığı bırakıp gittiğine şahit oldum. Gelenekleri bir kere kırarsanız, bu böyle devam eder" dedi.

Takımda futbolcu sayısının fazla olduğunu vurgulayan Yarsuvat, "Sosyal medyada yayınlanan bir klip gördüm. İki Galatasaraylı futbolcu, otomobilin içinde dolarları saçıyorlar. Bunları sayıyorlar ve gülüyorlar. İkisi de iyi sporculardı ama bu şekilde alay edilmesini, 'siz ne yaparsanız yapın biz paraları yiyoruz' demelerini yakıştıramadım. Galatasaray'ın tavrı bu değildir" diye konuştu.

Yönetime gelmeleri halinde ilk işlerinin mali açıdan denetleme olacağını kaydeden Duygun Yarsuvat, "Bugünkü başkanın 2013 Haziran ayında yapmış olduğu baskın seçim yoluyla ekarte ettiği arkadaşlarımızla beraber olacağız" ifadelerini kullandı.

Diğer aday Alp Yalman ise GSYİAD üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu. Yalman'ın katılımın az olması nedeniyle gecede konuşma yapmadığı öğrenildi. NTV Spor

yars6_CWKW3.jpg
 
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Hala sabri diyorlar arkadas. Bunlardan adam olacagi yok.
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Galatasaray'da başkan adaylarından Alp Yalman ve ekibi, Duygun Yarsuvat'ı tebrik ederek Galatasaray Lisesi'nden ayrıldı. NTV Spor

Son durum:

DUYGUN YARSUVAT: 1169
ALP YALMAN: 989
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst