Galatasaray'dan UEFA'ya itiraz!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IThelp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Galatasay'ın Burak Yılmaz'ın sarı kartının iptali için UEFA Disiplin Komitesi'ne başvurduğu belirtiliyor.

galatasaray-dan-uefa-ya-itiraz--3168263.Jpeg

Galatasaray'ın Burak Yılmaz'ın kartı için UEFA'ya itirazda bulunduğu belirtildi. İddiaya göre Sarı Kırmızılı kulüp, Real Madrid maçında golcü oyuncularının gördüğü sarı kartının iptali için UEFA Disiplin Komitesi'ne gitti.

Golcü futbolcu Burak Yılmaz gördüğü sarı kart ile Türk Telekom Arena'da rövanş maçında cezalı duruma düşmüştü.

Burak, hakemi aldatmaya yönelik bir hareket yaptığı gerekçesiyle sarı kart görmüş ancak pozisyonun tekrarı izlendiğinde golcü futbolcunun kendisini yere atmadığı, rakibinden darbe aldığı için yere düştüğü görülmüştü. Sarı kırmızılı yönetim bu nedenle Burak Yılmaz'ın sarı kartının ve dolayısıyla Real Madrid rövanşındaki cezasının iptali için UEFA Disiplin Komitesi'ne başvurduğu belirtiliyor.

Kaynak
http://skorer.milliyet.com.tr/galatasaray-dan-uefa-ya-itiraz-/galatasaray/detay/1689741/default.htm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hakem bukadar taraf tutmasaydı galatasarayın şansının hala olacağını düşünüyorum

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hakemin karar iptal edilse gitti penaltı.Edilmez ise haksız yere oynayamayacak Burak.Hayırlısı artık inş iptal edilir.

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bari 2 penaltımızla Drogbanın Yapmadıgı foul den sonra yediğimiz gol ü geri veremiyorlar Bari Burak In Sarı Kartı nı Geri Çeksinler.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ne zaman iptal edildiki böyle şeyler bunda da fazla ümitlenmeyin uefa takmaz bile

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
böyle iptal işlemi yapılıyor mu ben ilk defa duydum.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
GS Haklı ama

Sarı kart İptal Edilmez Sanmıyorum Pekde benzerini Hatırlamıyorum

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
bunu iptal ederlerse maçın seyri değişeceği için bence maçın iptaline kadar gidebilir bu konu, bu sebeple de iptal etmezler.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
2 maç cezanın 1 maça düşürülmesini diyorsan o çok sık oluyor ama maçta gördügü sarı kartı iptal yada 1maç cezanın kaldırılması olmaz gibi.

Bu uefa dır herşey olabilir TFF değil :) örnek kasımpaşa bursa macında taraftarlar sayaha giriyor önce 3 tane kücük cocuk önlem yok sonra bir taraftar giriyor bursalı kaleciyi yumrukluyor bursa kalecisi kendini korumak icin mecburen karşılık veriyor ne yapsaydı adam dayakmı yeseydi taraftar diye ondan sonra ne oldu Bizim Meşhur TFF kasımpaşaya sadece ve sadece 1 mac seyircisiz bursaspor kaleciyede 4 mac ceza komik dimi :) uefa dır doğruyu görür ona göre karar verir ama benim görüşüm bence haksız bir sarı kart iptal edilmesi lazım uefa böyle cok kararı var iptal sarı kartlar kırmızı kartları ama ne yaziki kimse takip etmiyor bizden ondan sonra bizimkiler cıkıyor böyle iptal ediliyormu ilkez duydum diyorlar

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bunu iptal ederlerse maçın seyri değişeceği için bence maçın iptaline kadar gidebilir bu konu, bu sebeple de iptal etmezler.

katılıyorum sana hocam sarı iptal macı tekrar götürür bu durumda uefa sıkıntıya sokar o yüzden iptal etmezler de galatasaray sadece yapması gerekeni yapıyor bence amac sadece hakeme yönelik uefa tarafından not'u düşürülsün diye

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Örneği yoksa etmezler. Sonu gelmez.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Merak ettim bir tane pozisyon iptali örnegi verebilirmisin?

uefa nın öyle bir kuralı var şöyle diyor eğer hakemin şahsi hatasından dolayı oyunca kart göstermişse kart iptal edilir ama deminden beri o maddeyi ve metni arıyorum bulamadım google amcadan

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yani böyle itiraz hakkı var ama değerlendirmesi uefa kalmış böyle bir madde olmasa zaten klübler itiraz başvurusunu yapmazlar ne dayanarak yapacaklar birde fenerbahçe meireles icinde itiraz etmişti o yüzden belki indirime gider diye plzen macına meireles de götürüldü uefa sana böyle bir başvuru hakkı tanıyorsa başvuracaksın

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
uefa bunu yapacak olsa maça o hakemi atamazdı zaten.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
uefa nın öyle bir kuralı var şöyle diyor eğer hakemin şahsi hatasından dolayı oyunca kart göstermişse kart iptal edilir ama deminden beri o maddeyi ve metni arıyorum bulamadım google amcadan

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yani böyle itiraz hakkı var ama değerlendirmesi uefa kalmış böyle bir madde olmasa zaten klübler itiraz başvurusunu yapmazlar ne dayanarak yapacaklar birde fenerbahçe meireles icinde itiraz etmişti o yüzden belki indirime gider diye plzen macına meireles de götürüldü uefa sana böyle bir başvuru hakkı tanıyorsa başvuracaksın

hala soruma cevap alamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ister etsinler ister etmesinler. iş işten geçti artık. rovanşta burak oynasın veya başka forvet. ne değişir?

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Soru banamıydı

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Benim Hatırladığım kadarıyla Benzer bir olay yok . Daha doğrusu iptal Edilmedi

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Şuan sarı kart iptali icin örnek varmı tam bilmiyorum ama kırmızı kart icin var onu arıyorum bir türlü bulamadım

@Uranus 2 maç cezanın 1 maça düşürülmesini diyorsan o çok sık oluyor ama maçta gördügü sarı kartı iptal yada 1maç cezanın kaldırılması olmaz gibi.

yani kırmızı kart olur diyorsun sarı da olmazmı diyorsun sarı daha mı ağır oluyor galatasarayın istediği de ya kartı iptal edilmesi bu kendi hakemlerin bariz hatası sen hem kural cıkar böyle böyle olursa kırmızı gösterecen hemde sen uefa olarak senin hakemin hata yapcak sende uefa olarak bunun cezasını cekmeyeceksin diğerlerin başı yanacak ceza kalkarsa birşey değişirmi evet değişir cünkü burak oynar rövanş macda gol atarsa gol kralığında en azında cv icin iyi yada burak atarsa biz kazanırsak 1.0 ve ya 1.1 her iki skorda klübe para girecek

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Fazla ümitlenmemek gerek. Gs bi örnek bulmasa zaten başvurmazdı.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadaşlar iyi çok konuşuyosunuz ama atladığınız birşey var, bundan önceki realin maçlarına bakın hep real yanlı kararlar. Hepinizin bildiği gibi kuralarda bir anormallik oldugu kesin, bence ki bu aşikar hakem atamasıda onların bir işi. Yani başvurmuşuz yok şöyle olmuş değil. UEFA kupayı madride vermekte kararlı ! Cezayı kaldırsalar ne değişcek adamlar maçı 3-0 almış, ayrıca sadece o pozisyon değil ki maç içinde 10 larca pozisyonda yanlış düdük var . Ve uefanın gerek sitesi gerek facebook sayfasına bakın Türkler değil yabancılar bile uefadrid - uefa madrid diye yüzlerce yorum var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
birde türkçeye çevirseydin süper olucaktı...teşekkür ettim yinede