Galatasaray'a Çirkin Saldırı

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
KONYA'da Galatasaray Store Mağazası'na gelerek güvenlik kamerasını sprey boya ile boyadıktan sonra girişte zemine, kepenğe ve camına “Biz FB'liyiz. O..... ç..... 1907 GS p.. Cincon p..” yazdı.

Olay saat 23.30 sıralarında Şeyhsadrettin Mahallesi Ferit Paşa Caddesi'nde bulunan Galatasaray Store Mağazası'nda meydana geldi. Henüz kimliği belirlenemeyen 2 saldırgan, Galatasaray Store Mağazası'na geldi. Yazdıkları yazılarda Fenerbahçeli olduklarını vurgulayan saldırganlar, ilk olarak güvenlik kamerasının objektifini boyadı. Objektif camından boyanın aktığını ve kendilerinin görüntelendiğini fark edemeyen saldırganlar, bere ile yüzlerini kapatmaya çalışarak vitrin camına, mağaza kepenklerine ve işyerinin girişindeki yere mavi sprey boyayla “Biz FB'liyiz. O..... ç..... 1907 GS p..l Cincon p..” yazdıktan sonra kaçtı.

Olayı, işyeri çalışanlarının sabah mağazayı açmak için geldiğinde ortaya çıktı. Güvenlik kayıtlarını inceleyip, saldırıyı 2 kişinin yaptığnı tesbit eden işletme sahibi Sıtkı Korkmaz, saldırıyı kınadığını söyledi. Korkmaz, şunları söyledi:

“İşyerideki arkadaşlarım mağazamıza sprey boyaya ile saldırı yapıldığı söyleyince mağaza geldim. Camda, yerdeki seramiklerde ve kepenkte adresi belli olan yazılar vardı. Güvenlik kamera kayıtlarına baktığımızda 2 kişinin saldırıyı gerçekleştirdiğini gördük. Daha önce de bunun gibi olaylar yaşadık. Kazanılan haklı bir şampiyonluğun üstünü bu şekilde kapatacaklarını sanıyorlarsa yanılıyorlar. Yapan arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Bu tür şeyler bize prim yaptırıyor. Prime ihtiyacımız yok. Ama sağolsunlar ekstradan üstüne ekliyorlar. Yapılan saldırıyı kınıyorum. Sonuçta bir işyeri. Güvenlik kamerası kayıtlarından saldırının nasıl ve kimin yaptığını inceledik. Gerekli yasal işlemleri başlatacağız."

Kaynak

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bu kadarıda pes yani çekemiyorsan gel tut GS'yi (ama yok gelme istemiyoruz biz yeteriz) böyle sıkıntı yaşama nedir yani oraya küfür yazsan ne olur yazmasan ne olur sadece basitlik işaretidir ötesi olmaz..

Yeldar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kendini bilmez birkaç şahsın hatasını bütün olarak Futbol Takımlarına mâletmek yanlıştır... Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük takımlarının her zaman bu tarz spekülasyon yaratan taraftar grupları veya kişileri olmuştur.Bu ve buna benzer olayların Fenerbahçe ve Galatasaray ya da başka Futbol takımlarının hataları olarak görmek yanlış...

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ne denir ki? Sözkonusu mağazayı biliyorum, mütevazi bi yer. Ayıp etmişler, çok ilkel bi davranış.

nurayyyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
souris46 dedi ki:
"Kazanılan haklı bir şampiyonluğun üstünü bu şekilde kapatacaklarını sanıyorlarsa yanılıyorlar. Yapan arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Bu tür şeyler bize prim yaptırıyor. Prime ihtiyacımız yok. Ama sağolsunlar ekstradan üstüne ekliyorlar."
Kaynak
Kesinlikle...

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Ortamı gerecek yorumlardan kaçınalım ha ne dersiniz. ;)

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Oradaki BJK, FB, GS mağazaları yan yana değil mi yahu? :D