GS Store Yağmalandı

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Olaya katılanların tüm spor müsabakalarına katılmaları engellenmesidir.
Geçmiş olsun Galatasaray.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
kimlerin yaptığı çıktı ortaya , yaygaraya gerek yok.

Berk9405

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adamlara bak sike olayinda olduğu gibi bunu da başkalarının ustune yıkıp isin içinden siyrildilar. Yüzsüzlukte sınır yok.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Resmen biz vatan hainiyiz bizi idam edin diye uğraşıyolar

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Hırsızlar GS store'u yağmalayarak Fenere komplo kurmuşlar.??? Sonra da gidip bunları sosyal medyada paylaşmışlar :P

Bazı saf vatandaşlarımız da buna inanmış.
Bu saf vatandaşlarımıza bazı ahiret soruları soracağım belki aralarında bilge falan olanları çıkabilir.

1, Hırsız niye Fenere komplo kursun?
2. Hırsız neden yağmaladığı mağazanın görüntülerini sosyal medyada yayınlasın? Mal'mı bunlar. Yakalayın ulen biz fenere komplo kurup kendimizi ifşa ediyoruz mu demek istiyorlar?
3. Fener tarartarı sütten çıkmış ak kaşıkmı? Daha önce hiç vukuatı yokmu? Böyle şeylere hiç tevessül etmezmi?
4. Şampiyonluk sevinçlerini yaşarken devamlı küfür ettikleri rakip takım aşağılardakilerden hangisidir.

a- Kayserispor (Malum sebepten)
b- AC Roma
c- İspanya milli takımı
d- Malatyaspor
e- RC Lens
f- Çemişgezekspor

sarı_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yüzzüzlüğün bu kadarı kendi taraftarı kendi mağazalarını yağmalıyor :lol:

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Takımımızın, dün oynadığı Çaykur Rizespor maçı sonrası Bağdat Caddesi’nde bulunan GS Store Mağazası’nda yaşanan olaylar ve gelişmeler, dün gece itibariyle tarafımızdan dikkatle takip edilmektedir.

Öncelikle mezkur olaylardan dolayı Galatasaray camiasına ve ilgililere, geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.
Bununla birlikte; yaşanan olayların, spor fanatizmine bağlı olarak Fenerbahçe taraftarları tarafından gerçekleştirildiği yönündeki aceleci, kamuoyunu yanlış yönlendiren yorum ve değerlendirilmelerden kaçınılması gerekliliğinin, kurumsal ciddiyetin bir sonucu olduğu kanaatindeyiz.

Bu konuda, Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmalarını yakından takip eden Kulüp yetkililerimize iletildiği üzere; olaylar, hırsızlık vakası ile başlamış olup, 20 kişi gözaltına alınmış, gözaltına alınan kişilerden 5’inin hırsızlık ve çeşitli suçlardan sabıkası olduğu saptanarak, bu kişiler Kartal Adliyesi’ne sevk edilmişlerdir.

Emniyet Yetkililerince Kulübümüze ulaşan bilgi doğrultusunda; GS Store’u soyan şahısların Kartal’da bulunan evlerine yapılan baskında, 400 adet lisanslı GS Store ürünü ele geçirilmiştir.

Nitekim, hırsızlık amacına yönelik olarak başlatılan ve tipik bir adli vaka şeklinde gerçekleşen bu olayın; Galatasaray Kulübü tarafından tüm Fenerbahçe taraftarı ve camiasına mal edilemeyeceğini ve bu durumu, iki kulüp ilişkilerine zarar verir nitelikle bulduğumuzu, kamuoyuna saygıyla duyururuz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
şaşırılcak bi durum değil aslında her zamanki gibi fener holiganları işbaşında bunu ancak onlar yapabilirdi

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Haberlerde gösterdi. Talan edenlerin evlerinde oradan caldiklari ürünler bulunmuş.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Yapanlar en ağır şekilde cezalandırılsın ama takımınızın başarısızlığını böyle genellemeler yaparak kapatmaya çalışmayın.

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
En ağır cezanında ağırını versinler.Buna ''saflığı kullanmak'' ya da ''İyi niyetten kötü yararlanmak'' denir.Rezalet...

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ya arkadaş şu haberlere güvenerek hurra takımıma laf atıp kendi takımını yüceltenler yokmu....
Derdimiz siz olmuşmuş. Ahahaha.
İlk olarak ben dün o saatlerde evimde oturmuş çayımı içiyordum. Siz gelip holigan bu Fenerbahçeliler, dertleri belli diyemezsiniz! Benim suçum ne ul*n! Ben orda mıydım? forumdaki arkdaşlar orada mıydı? Ben yapılanları savunmuyorum, kınıyorum. Holiganlık bu. Ama siz bu holiganların yaptığıyla benim taraftarımı suçlayamazsınız.
Holigan her yerde holigandır. Takımı falan yoktur.
Yazdığınız şeyler de komik ayrıca. Akşam akşam güldürdüğünüz için teşekkürler :)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bir grup Fenerbahçe taraftarı ordaki hırsızlık grubunun galeyanına gelerek store'u yağmalamıştır videoda da açık bi şekilde yakılan mallar görülüyor.

10294250_791836214161937_2571991652730950964_n.jpg

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
yaa hala şunun bile siz de şunu şunu yaptınız diye bahane arayanları var ya...

Reaksiyon puanı
16,128
en iyisi bu olaylardan dolayı şampiyonluğu iptal edilip beşiktaş'a verilmeli adalet bunu gerektirir.

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Hırsızların gazına gelip yaptıkları eyleme bak.
Bu ve bunlar gibilerle aynı havayı soluyoruz.
Yarın fenerbahçe başkanı size altın madalya takacak. Zira çok büyük iş yaptınız.
Alt tarafı futbol takımı; izle, eğlen, sevin geç git evine. Sen insanlıktan çıkıyorsun da ne oluyor. Yok illa insanlıktan çıkacağız diyorlar.
Birilerinin canını(hukiki manada ceza) yakmadan bu işler düzelmeyecek. Madem insanlıktan anlamıyorsunuz, anladığınız dildden konuşsun devlet.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar buradaki insanlar zaten son dönemlerde çok sık rastladığımız olaylarda insanların mal ve can sağlığına varıncaya kadar her eylemde etraflarında amaçsızcana çırpınan ve kendi onur ve değerlerini unutarak yerler altına alan bir kaç zavallıdan başkası değil. Hiç kimse bir kimseye engel verici bir şey yapamaz. Bizi ne kadar gruplaştırdıklarına bu arada bakın. Bizim Neslimizde böyle bir şey yoktu. Ama şimdi ne halde kimin kuklalarıyız Allah Bilir.

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Başka bir sıkıntımız yokmuş gibi bir de malum olaylardan dolayı insanlar ayrıştırılıyor.Ortamın gerilmesine gerek yok.Gerekli cezayı alması gereken birkaç kendini bilmezin yaptığı bütün Fenerbahçe'ye ve taraftarına mal edilemez.İki takımın yönetimleri medeni ve duyarlı açıklamalar yapıp ortamı yatıştırmalıdır.Hiç bir şey insan hayatından daha değerli değildir.Birde şu açıdan bakın.Bu mağaza 2012 sonlarına doğru açılmış.Yani bir şey olsaydı geçen sene olurdu.Bu olayın 1 Mayısı engellemek için yapıldığını düşünüyorum hatta eminim.