Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hırsızlar GS store'u yağmalayarak Fenere komplo kurmuşlar.??? Sonra da gidip bunları sosyal medyada paylaşmışlar
Bazı saf vatandaşlarımız da buna inanmış.
Bu saf vatandaşlarımıza bazı ahiret soruları soracağım belki aralarında bilge falan olanları çıkabilir.
1, Hırsız niye Fenere komplo kursun?
2. Hırsız neden yağmaladığı mağazanın görüntülerini sosyal medyada yayınlasın? Mal'mı bunlar. Yakalayın ulen biz fenere komplo kurup kendimizi ifşa ediyoruz mu demek istiyorlar?
3. Fener tarartarı sütten çıkmış ak kaşıkmı? Daha önce hiç vukuatı yokmu? Böyle şeylere hiç tevessül etmezmi?
4. Şampiyonluk sevinçlerini yaşarken devamlı küfür ettikleri rakip takım aşağılardakilerden hangisidir.
a- Kayserispor (Malum sebepten)
b- AC Roma
c- İspanya milli takımı
d- Malatyaspor
e- RC Lens
f- Çemişgezekspor
Takımımızın, dün oynadığı Çaykur Rizespor maçı sonrası Bağdat Caddesinde bulunan GS Store Mağazasında yaşanan olaylar ve gelişmeler, dün gece itibariyle tarafımızdan dikkatle takip edilmektedir.
Öncelikle mezkur olaylardan dolayı Galatasaray camiasına ve ilgililere, geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.
Bununla birlikte; yaşanan olayların, spor fanatizmine bağlı olarak Fenerbahçe taraftarları tarafından gerçekleştirildiği yönündeki aceleci, kamuoyunu yanlış yönlendiren yorum ve değerlendirilmelerden kaçınılması gerekliliğinin, kurumsal ciddiyetin bir sonucu olduğu kanaatindeyiz.
Bu konuda, Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarını yakından takip eden Kulüp yetkililerimize iletildiği üzere; olaylar, hırsızlık vakası ile başlamış olup, 20 kişi gözaltına alınmış, gözaltına alınan kişilerden 5inin hırsızlık ve çeşitli suçlardan sabıkası olduğu saptanarak, bu kişiler Kartal Adliyesine sevk edilmişlerdir.
Emniyet Yetkililerince Kulübümüze ulaşan bilgi doğrultusunda; GS Storeu soyan şahısların Kartalda bulunan evlerine yapılan baskında, 400 adet lisanslı GS Store ürünü ele geçirilmiştir.
Nitekim, hırsızlık amacına yönelik olarak başlatılan ve tipik bir adli vaka şeklinde gerçekleşen bu olayın; Galatasaray Kulübü tarafından tüm Fenerbahçe taraftarı ve camiasına mal edilemeyeceğini ve bu durumu, iki kulüp ilişkilerine zarar verir nitelikle bulduğumuzu, kamuoyuna saygıyla duyururuz.
Ya arkadaş şu haberlere güvenerek hurra takımıma laf atıp kendi takımını yüceltenler yokmu....
Derdimiz siz olmuşmuş. Ahahaha.
İlk olarak ben dün o saatlerde evimde oturmuş çayımı içiyordum. Siz gelip holigan bu Fenerbahçeliler, dertleri belli diyemezsiniz! Benim suçum ne ul*n! Ben orda mıydım? forumdaki arkdaşlar orada mıydı? Ben yapılanları savunmuyorum, kınıyorum. Holiganlık bu. Ama siz bu holiganların yaptığıyla benim taraftarımı suçlayamazsınız.
Holigan her yerde holigandır. Takımı falan yoktur.
Yazdığınız şeyler de komik ayrıca. Akşam akşam güldürdüğünüz için teşekkürler
Hırsızların gazına gelip yaptıkları eyleme bak.
Bu ve bunlar gibilerle aynı havayı soluyoruz.
Yarın fenerbahçe başkanı size altın madalya takacak. Zira çok büyük iş yaptınız.
Alt tarafı futbol takımı; izle, eğlen, sevin geç git evine. Sen insanlıktan çıkıyorsun da ne oluyor. Yok illa insanlıktan çıkacağız diyorlar.
Birilerinin canını(hukiki manada ceza) yakmadan bu işler düzelmeyecek. Madem insanlıktan anlamıyorsunuz, anladığınız dildden konuşsun devlet.
Arkadaşlar buradaki insanlar zaten son dönemlerde çok sık rastladığımız olaylarda insanların mal ve can sağlığına varıncaya kadar her eylemde etraflarında amaçsızcana çırpınan ve kendi onur ve değerlerini unutarak yerler altına alan bir kaç zavallıdan başkası değil. Hiç kimse bir kimseye engel verici bir şey yapamaz. Bizi ne kadar gruplaştırdıklarına bu arada bakın. Bizim Neslimizde böyle bir şey yoktu. Ama şimdi ne halde kimin kuklalarıyız Allah Bilir.
Başka bir sıkıntımız yokmuş gibi bir de malum olaylardan dolayı insanlar ayrıştırılıyor.Ortamın gerilmesine gerek yok.Gerekli cezayı alması gereken birkaç kendini bilmezin yaptığı bütün Fenerbahçe'ye ve taraftarına mal edilemez.İki takımın yönetimleri medeni ve duyarlı açıklamalar yapıp ortamı yatıştırmalıdır.Hiç bir şey insan hayatından daha değerli değildir.Birde şu açıdan bakın.Bu mağaza 2012 sonlarına doğru açılmış.Yani bir şey olsaydı geçen sene olurdu.Bu olayın 1 Mayısı engellemek için yapıldığını düşünüyorum hatta eminim.