Galatasaray Fan Page Hacklendi!

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
grup şuan aktif girilebiliyor üye kaybıda yok :thumbup1:

blackrider89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bizimkilerin böyle bişi yapmasını kınıyorum ama şöyle de bi olay bizim başımızdan geçti onu da ben anlatayım

2milyona kullanıcıya yakın fenerbahçe fan sayfası vardı facebook ta hiç bir açıklama yapılmadan kapattılar grubu grupta ne aşırı derecede video vardı ne de paylaşım sadece fenerbahçeyle ilgili haberler yayınlanıyodu 1 günde kapatıldı grup

kısacası her şey karşılıklı :) (eklemeyi unuttum o zamanlar birinciydi bütün futbol takımları fanları arasında gsnin adı bile yoktu bizim fan kapatıldıktan 2 hafta sonra patlama yaptı gs fan sayfası)

sen yanlış biliyosun dostum galatasaray ve fenerbahçe sayfaları başa baş gidiyodu fenerbahce 50000- 100000 öndeydi ilk önce gs sayfası kapatıldı ve fenerbahçe sayfası en büyük sayfa oldu 1000000 u geçti. Bunun üzerine gs adminleri sayfayı yeniden açtı ve galatasaray sayfası fbyi geçti 2 ay önce falanda fener sayfası kapatıldı sonra yeniden açıldı.

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Çok komik ,ama şaşırmadım ezikliğin en büyük dışavurumlarından birisi fenevbahçelilerden başka ne beklenir.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Buda Facebook Fan Page sayfasındaki Açıklama;

SAYFAMIZIN HACKLENMESİ HAKKINDA AÇIKLAMA
Bugün, 13:15
Sevgili Galatasaray'lılar ve "GALATASARAY FACEBOOK SAYFASI FENERBAHÇELİLER TARAFINDAN ELE GEÇİRİLDİ" diye haber yapan değerli medya mensupları;

Dün öğlen saatlerinde "Herhangi bir takım taraftarı" olmayan sadece şahsi çıkarları için , "Kimlikleri belirlenen" kişilerce Galatasaray Fan Page Sayfamız Yöneticilerinden birinin mail hesabı hacklenmişti.

Hacklenen Yönetici Hesabı ile Facebook sayfamız Silinmişti. Sayfamızın Hacklenmesinden 2-2.5 saat sonrasında hacklenen admin arkadşımızın hesabını ele geçirip, bu hack işlemini yapan kişiyi dedilleri ile birlikte bulup savcılığa şikayet ettik. Bu kişi hakkında şu anda "Bilişim Suçları" cezasıyla soruşturma başlatılmıştır. Konu şu anda yargıya intikal etmiştir.

Akabinde dün gece, Facebook yönetimi ile iletişime geçerek, sayfamızı yeniden almamız için yardım istedik ve Facebook yönetimide bu konuyu inceleyerek bizlere sayfamızı yeniden geri verdi.

Hesabı hacklenen (ele geçirilen) adminimiz ise dün bu talihsiz olaydan sonra görevinden istifa etmiştir.

Şu anda Sayfamızın yönetimi tekrardan bizlerin elindedir.

Ayrıca Facebook Yönetimine de, bir kez daha bize bu zorlu süreç içerisinde gösterdikleri ilgi ve alaka için sonsuz teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

huhe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GsFanpage e bende katıldım hatta çok önceden katılmıştım.Kim yaptıysa çok ayıp etmiş.Bunun karşılığı resmen kıskançlıktır hazmedememektir.... Ama malesef hevesi kursağında kaldı dün düzeldi zaten sayfa...

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
neyse yapanı bulmuşlar çeksin şimdi bakalım cezasını ağlayıp ağlayıp durur artık..

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Afferin size :D
resimland-com-resimler-Hareketli_Fenerbahce_Kanarya.gif

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Bazı arkadaşların neden ceza aldığı bariz belli!

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Eminim.Fenerbahçelilkden veya linuxculukdan ceza almadım o kesin :D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Böle Yaparak ellerine Ne Geçiyor Yanı Sayfayı Hacklediler Tamam Galatasaray yönetimi bitti lol coluk cocuk işleri cahillik işleri başka bişey değil !

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Sayfa hackemek iyi bir iş değildir hele taraftarlık için hiç değil.Ancak ne diyelim?