EnverYigit
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11
grup şuan aktif girilebiliyor üye kaybıda yok :thumbup1:
bizimkilerin böyle bişi yapmasını kınıyorum ama şöyle de bi olay bizim başımızdan geçti onu da ben anlatayım
2milyona kullanıcıya yakın fenerbahçe fan sayfası vardı facebook ta hiç bir açıklama yapılmadan kapattılar grubu grupta ne aşırı derecede video vardı ne de paylaşım sadece fenerbahçeyle ilgili haberler yayınlanıyodu 1 günde kapatıldı grup
kısacası her şey karşılıklı (eklemeyi unuttum o zamanlar birinciydi bütün futbol takımları fanları arasında gsnin adı bile yoktu bizim fan kapatıldıktan 2 hafta sonra patlama yaptı gs fan sayfası)
SAYFAMIZIN HACKLENMESİ HAKKINDA AÇIKLAMA
Bugün, 13:15
Sevgili Galatasaray'lılar ve "GALATASARAY FACEBOOK SAYFASI FENERBAHÇELİLER TARAFINDAN ELE GEÇİRİLDİ" diye haber yapan değerli medya mensupları;
Dün öğlen saatlerinde "Herhangi bir takım taraftarı" olmayan sadece şahsi çıkarları için , "Kimlikleri belirlenen" kişilerce Galatasaray Fan Page Sayfamız Yöneticilerinden birinin mail hesabı hacklenmişti.
Hacklenen Yönetici Hesabı ile Facebook sayfamız Silinmişti. Sayfamızın Hacklenmesinden 2-2.5 saat sonrasında hacklenen admin arkadşımızın hesabını ele geçirip, bu hack işlemini yapan kişiyi dedilleri ile birlikte bulup savcılığa şikayet ettik. Bu kişi hakkında şu anda "Bilişim Suçları" cezasıyla soruşturma başlatılmıştır. Konu şu anda yargıya intikal etmiştir.
Akabinde dün gece, Facebook yönetimi ile iletişime geçerek, sayfamızı yeniden almamız için yardım istedik ve Facebook yönetimide bu konuyu inceleyerek bizlere sayfamızı yeniden geri verdi.
Hesabı hacklenen (ele geçirilen) adminimiz ise dün bu talihsiz olaydan sonra görevinden istifa etmiştir.
Şu anda Sayfamızın yönetimi tekrardan bizlerin elindedir.
Ayrıca Facebook Yönetimine de, bir kez daha bize bu zorlu süreç içerisinde gösterdikleri ilgi ve alaka için sonsuz teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,