Galatasaray - Ajax / ASYSK Türk Telekom Arena Açılış Maçı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Ne ses çıkıyo ya, süper oldu burası, açılışa bilet bulamadık:( ilk maça gidecem aksilik olmazsaç

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Fuat Uğur güzel bir tespitte bulunmuş:

Ak Parti örgütlerini harekete geçirip Aslantepe'yi doldursaydı, o örgütlenmiş "yuh"cular ne yapardı acaba? Muhalefet sorumlu olmalı

Örgütlenmiş kitleler karşı karşıya gelirse bu hiç kimse için iyi olmaz.

tehdit etmeye basladik yani artik.. her zamanki anlayıs, cogunluk sizde olunca istedigimizi yapariz diyosun yani.. cevap falan yazma usta siyaset konusmak istemiyorum zaten yeride degil. ben özür dilerim sayın basbakana tesekkür ederim.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Ajax %100 lük golleri kaçırıyor :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ne ses çıkıyo ya, süper oldu burası, açılışa bilet bulamadık:( ilk maça gidecem aksilik olmazsaç

elimde 2 tane kombine vardı, evden stad 20 dk olmasına karşın sırf tembellikten kalkıp gitmedim. herhalde benim için futbol ön planda.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
tribünler size gereken cevabı verdi. adnan polat da nasibini aldı. onun için de tenrikler. tanıtım filmi hazırlanmış, bir tek adnan polat var. ne özhan canaydın, ne de diğer emeği geçen galatasaraylıların ismi ve resmi geçiyor filmde. aklı sıra stadı kendi propagandasına çevirecek adnan polat. bunun için zaten "sürünerek de olsa stadı açarım" demişti. dediğini de yaptı. şimdi de sürünerek çeksin gitsin bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...