Galatasaray 2 - 2 Beşiktaş | Süper Final Şampiyonluk Grubu

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
tabi tabi suçlu hep bizi zaten. ben de daha fazla laf anlatmaya çalışmicam. :yes:

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Skor 2-2'ye geldiğinde kalp krizi geçiren galatasaraylı taraftar hayatını kaybettii.

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN..

Hay böyle işe arkadaş...!

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

Modlukla ne alakası var? Yani şimdi burada mod olmasan arkadaşlar birbirimizi kırmayalım demeyip tartışmaya mı girecektin, mod olunca kişiliğin mi değişti. Ben onu diyorum bize kırmayın birbirinizi diyorsun ama orada yazdığına ben çok sinirlenmiştim.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Sonuçta kırmış mıydın?

Neyse uzatmaya gerek yok hocam, o gün Beşiktaşlı kardeşlerimin kalbini kırmışsam özür dilerim.

Bir anlık bir sevinçti.

--- Mesaj Güncellendi ---

Modlukla ne alakası var? Yani şimdi burada mod olmasan arkadaşlar birbirimizi kırmayalım demeyip tartışmaya mı girecektin, mod olunca kişiliğin mi değişti. Ben onu diyorum bize kırmayın birbirinizi diyorsun ama orada yazdığına ben çok sinirlenmiştim.

Dediğim gibi, bir anlık sevinç ile olan bir şey.

Bende kabul etmiyorum.

Özür dilerim tekrar.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Neyse uzatmaya gerek yok hocam, o gün Beşiktaşlı kardeşlerimin kalbini kırmışsam özür dilerim.

Bir anlık bir sevinçti.

--- Mesaj Güncellendi ---

Dediğim gibi, bir anlık sevinç ile olan bir şey.

Bende kabul etmiyorum.

Özür dilerim tekrar.

Evet sahalarda görmek istediğimiz haraketler bunlar. Özür dilemek büyük bir erdem Tebrikler. :)

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Tamam Galatasaray normal sezonu 9 puan önde bitirdi.

Ancak bu Süper Final maçlarını oynamadan kazanacakları anlamına gelmez.

Galatasaray şampiyonluğu gerçekten hakediyorsa Süper Final maçlarını da en az kayıpla atlacaktı o zaman.

Süper Final kararı ben dahil herkese göre yanlış. Ancak madem oynanıyor o zaman çıkıp kazanacaksın. Kazanamıyorsan da başkası gelir kupayı alır.

Neyse tebrikler Beşiktaş.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Futbol dünyası ne garip yada fanatizm. Daha geçen Beşiktaş'a sinirleniyorsun bugün ise seviniyorsun. Tebrikler BJK! Güzel oynadın.