Galatasaray 2 - 2 Beşiktaş | Süper Final Şampiyonluk Grubu

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
İkinci yarıda sahada ilk yarıya göre daha iyi bir Beşiktaş vardı (hakeme rağmen). Son dakikada sisin içinde bir gol atmak vardı ama... Neyse.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Trabzon kazanamadığına göre sıkıntı yok.
Futbolcuların kafası 2-0dan sonra Fenerbahçe maçına kaydı bence.

Haftaya Cumartesi şeytanın bacağını kırmak lazım. :)

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Her şey lig tv nin yazdığı senaryoya uygun gelişiyor Play off bu senaryonun ortalarıydı.. Çekilen kuradan sonra senaryonun devamı yazıldı... Şampiyonluk son maça bırakıldı (İZLEYİCİ SAYISI ARTSIN DİYE) 3.LÜK4.LÜK BİLE SON MAÇA BIRAKILDI ... senaryonun sonu nasıl biter bence GALATASARAY alır..

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
madem GS normal ligte o kadar haketti madem GS bu kadar güçlü bir takım, playoffta da yensin kazansın arkadaşım. bahaneler aramayın.
gelin Kadıköy'e, yenin Fenerbahçe'yi paşa paşa kutlayın şampiyonluğunuzu

Evet o kadar hakettik, tam 9 puan farkla önde bitirdik! Bu ne demek oluyor, bitime 2 hafta kala şampiyonluğu garantilemek demek! Ama takım psikolojisi diye bir şey var. Dile kolay tam 39 maç. Gerekirse gelip ordan alırız şampiyonluğu, daha çok akılda kalır, daha iyi hatırlarız sizi.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Yenildiklerinde laf olsun torba dolsun diye "8 taş" diyen acizlere sesleniyorum. Yenildikten sonra tebrik etmesini bilmeyip, laf sokmaya çalışan kişilerin eğitim düzeyleri ne düzeyde olursa olsun kişilik düzeyleri alt seviyelerdedir. Bunu söyler bunu bilirim.

Ayrıca "biz şike yapmayız, bizde suç yok" diye diye galiba Beşiktaşın size maç satacağını düşündünüz. Son iki maçtır Beşiktaşımın aldığı skorlar sizin gibilere ufak tefek değil büyük kapak oluyor !

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Birbirinize söylediklerinize DİKKAT EDİN!

BİR MAÇ İÇİN BİRBİRİNİZİ ÜZMEYİN.

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
gs arenada fenerbahçemi yenip senaryoyu bozsaydı bırak onu haftaya yen kadıköyde boz...bırakın bu işleri :D

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Evet o kadar hakettik, tam 9 puan farkla önde bitirdik! Bu ne demek oluyor, bitime 2 hafta kala şampiyonluğu garantilemek demek! Ama takım psikolojisi diye bir şey var. Dile kolay tam 39 maç. Gerekirse gelip ordan alırız şampiyonluğu, daha çok akılda kalır, daha iyi hatırlarız sizi.

İşte budur bence susun !

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
takım psikolojisinden bahsetme hiç. 3 temmuzdan beri FBli futbolcularının psikolojisi yanında sizinki hiçbişey ve FB li futbolcular bu psikolojiyle şu an burada olabiliyorsa, siz bunu bahane edemezsiniz. 39 maç diyorsun. FB 2 maç oynadı siz 39 maç mı oynadınız? herkes eşit.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
takım psikolojisinden bahsetme hiç. 3 temmuzdan beri FBli futbolcularının psikolojisi yanında sizinki hiçbişey ve FB li futbolcular bu psikolojiyle şu an burada olabiliyorsa, siz bunu bahane edemezsiniz. 39 maç diyorsun. FB 2 maç oynadı siz 39 maç mı oynadınız? herkes eşit.

Siz maçmı oynadınız yav harbimi :D

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
gs arenada fenerbahçemi yenip senaryoyu bozsaydı bırak onu haftaya yen kadıköyde boz...bırakın bu işleri :D
Bu senaryoya galatasayda uyuyor... malesef bir gerçek varsa o da budur ... LİG TV ORTAMI YARATIYOR AZCIK ÇIKAN HABERLERE BAKIN ? LİG TV TEK BAŞINA BECEREMEDİ TFF YİDE KULLANDI BU SENE AMA LİG TV BENCE SON MAÇIN BERABERE BİTECEĞİNİ YAZDI SENARYONUN SONUNA BAKIN GÖRRÜN..

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tamam o zaman sorun yok hemen senaryo kurmaya başlamayın topunuzu oynayın...

Bencede sorun yok senoryo kuran yok takımların arasındaki maçları bu sene herkes izledi zaten kimin şampiyonluğu hak ettiği belii hadi iyi akşamlar

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
peki play off'un ilk arenadaki gsnin hemen hemen tek kale oynadıgı maçta gs yenseydi bu iş buraya gelirmiydi ?

1 maç güzel kardeşim 1 maç. 1 maçın faturasını koca bir sezona kesiyorsunuz, anlamadığınız nokta bu. Kadıköyde 2-0 geriden 2-2 yaptık, ligde son dakika da Beşiktaş'ı yendik. Deplasmanda 3-5 atıp geçtik bir çok takıma. 34 haftayı çok çabuk unutuyorsunuz, gelip 1 maça dayanıp yorum yapıyorsunuz! O zaman Fenerbahçe'ye Kadıköy'de yenilseydik, Beşiktaş'a son dakikada atamasaydık, şunu kaçırsaydık bunu yenmeseydik gelip burada isyan etmezdim, merak etme!

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bencede sorun yok senoryo kuran yok takımların arasındaki maçları bu sene herkes izledi zaten kimin şampiyonluğu hak ettiği belii hadi iyi akşamlar

hakeden değil golü atan alır oyunun kuralı bu hadi iyi akşamlar...

--- Mesaj Güncellendi ---

1 maç güzel kardeşim 1 maç. 1 maçın faturasını koca bir sezona kesiyorsunuz, anlamadığınız nokta bu. Kadıköyde 2-0 geriden 2-2 yaptık, ligde son dakika da Beşiktaş'ı yendik. Deplasmanda 3-5 atıp geçtik bir çok takıma. 34 haftayı çok çabuk unutuyorsunuz, gelip 1 maça dayanıp yorum yapıyorsunuz! O zaman Fenerbahçe'ye Kadıköy'de yenilseydik, Beşiktaş'a son dakikada atamasaydık, şunu kaçırsaydık bunu yenmeseydik gelip burada isyan etmezdim, merak etme!

mesajı alamıyorsun işte kendi takımın 2dk 2 gol yiyor sen faturayı digitürke kesiyorsun...

Cochineal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galatasaray yanlış değişiklikler yüzünden galibiyeti kaçırdı.Değişikliklerin hepsi yanlıştı.80. dakikada 5 kanat oyuncumuz oldu.Buda galatasaraya gereksiz 2 puana mal oldu :) Trabzonspor maçındada selçuğu çıkardıktan sonra trabzon top hakimiyetini alıp 2 gol atmıştı.Fatih Terim'in bu sonuçlardan ders çıkarması gerekiyor.

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu şekilde Avrupaya falan gitmeyelim arkadaş , avrupaya gidip beşiktaş , fenerbahçe gibi rezil olmaktansa gitmeyelim , gideceksekte adam gibi transfer yapalım ben kalitesiz tek bir oyuncu bile görmek istemiyorum , yeter ya , bu taraftarın suçu ne ? 4 dk da 2 gol yiyip beraberlik alıyorlar , olmaz böyle arkadaş .

Beşiktaş mı avrupada rezıl ettı Turkıyeyı sacmalamaktan ote gıtmemıssın...
bu kafayla gıtsenız ne olur gıtmesenız ne olur

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
evet bu fatih hocanın son dk.değişiklikleri çok can sıkmaya başladı bir an önce aklını başına alması lazım özeliklede fatih hocanın bugün beşiktaş maçında tribünde olmasıda g.saray içinde bir eksikti bence

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Şu lig bitse de en azından üç aylığına da olsa insan olduğumuzu hatırlasak...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bir maç için tartışıyorsunuz!

Farkında mısınız?

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
AsO7kjrCMAAg2zD.jpg

Arena da kalp krizi geçiren Galatasaray taraftarı.Allah belanızı versin

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Son haftalarda Galatasaray taraftarı haddinden fazla gergin. Beşiktaş geçen hafta Fenerbahçe'yi yenmeyip yenilseydi, bu akşamki sonuçlarla şimdi Fenerbahçe lider olacaktı. Bu durumda da son hafta beraberlik dahi yetecekti Fenerbahçe'ye. Buna rağmen Fenerbahçe taraftarı mağlubiyet sonrası centilmence tebrik etmesini bildi Beşiktaş'ı. Kendilerine bir Beşiktaşlı olarak teşekkür ediyorum. Olması gerekeni, yakışanı yaptılar.

Maça gelince; belki de hayatımda ilk kez bir Beşiktaş maçında Beşiktaş 'kazanmasın' istedim. Özel bir durumdan ötürü. Sonuç beraberlik oldu, sağlık olsun. Takımımı onurlu mücadelesinden ötürü kutlarım.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Burada yazılanlar tartışmadan çok kendi doğru bildiklerini karşı tarafa kabul etmeye zorlamaya benziyor. Daha çok birbirimize hakaret ediyoruz.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Ben şahsen kimseye kırılmadım, kırılmam da söyledikleri için. Biz nasıl Galatasaray'a gönül verdiysek arkadaşlar da Fenerbahçe'ye gönül vermiş. Sonuna kadar kendi takımlarının arkasındalar, zor günlerden geçtiler, bugünlere kadar geldiler. Ben kalkıpta Fenerbahçe'ye laf söylemedim, söylemem de. Benim sözlerim milleti futboldan soğutan yayıncı kuruluşlara, saçma sapan kararlar alan, başında 3 büyük takımdan birinin başkanı olan federasyona ve bunların getirdiği hiç bir mantığı olmayan yeni futbol sistemine!

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaş ne fark atmışız biz ya.. Puanlar 2'ye bölündü, Fenerbahçe'ye yenildik, Trabzonspor ve Beşiktaş'la berabere kaldık ama hâlâ lideriz.!

Nokta.