Galatasaray 1-1 CFR Cluj | Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. Maç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
biz gecen sezon sınırlı kadromuzla şampiyonlar liginden 7 puan toplamıştık.ama g.saray bu sezon yaptığı trılyonluk transferlerle 3 maçta ancak 1 puan toplayabildi..bence fatih terimle gs ancak türkıye lıgınde başarılı olabilir.bakmayın gs nın tek kale oynadığına rakıp daha maçın başlarında 10 kişi kaldığından mecburen sahasına çekılmek zorunda kaldı.yağmuru falan da bahane etmeyın sonuçta karşınızdakı rakıp te sızden 1 kışı eksıkle yıne o zor şartlarda mücade ettı
ikinci yarı ben hiç umut bulut usahada göremedim.aynı bizim halil altıntop gibiydi:)

Siz Avrupa takımlarına 90 dakika boyunca 11 defans yaptırdınız mı yoksa yapan sizmiydiniz orasıda tartışılır.

Ayrıca iyi oynuyoruz dün akşam yağmur yapmasaydı 5 tane bile atardık.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Yapardık, ederdik ile iş olmaz.Yapsaydık! atsaydık!

Berabere bitti.Hayırlısı olsun.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
neyse grupta 0 çekmediniz.onunla avunursunuz bu sene.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
neyse grupta 0 çekmediniz.onunla avunursunuz bu sene.

216388.gif

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Türk futbolunun geldiği nokta.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
çok karamsar arkadaşlar var forumda ve Galatasaray'ın beraberliğine sevinen kendini fanatik zannedenler var Galatasaray'ı sadece rakip olarak değil de Türk takımı olarak sahiplenmeniz gerek bence ben şahsen Galatasaray'lı olarak Fenerbahçe'nin avrupa maçlarını takip eden ve her golünde her tur atlamasında sevinen biriyim bu arkadaşları anlayamıyorum !!!

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
o değil de oyuncular 5 maç oynamış kadar yoruldu, önümüzdeki hafta ligde yenilmesek iyidir. zaten stadın zemini de artık iflah olmaz.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
zeminin böyle olmasında yönetim suçlu deniyor.
madonna konseri ve Türkçe olimpiyatları nedeniyle hasar görmüş çim ve drenaj.
ancak sadece çimi değiştirmişler, altındaki kum ve drenaj sistemi değişmemiş.
ne kadar doğru bilemem ama mantıklı geliyor kulağa.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
[h=1]Yoğun yağış istifa ettirdi[/h]
Polonya Spor Bakanı Joanna Mucha, İngiltere ile oynanan milli maçın yağış yüzünden 1 gün ertelenmesi üzerine istifasını sundu. Bakan, 550 milyon dolarlık Ulusal Stadın çatısının zamanında kapatılamamasından kendisinin sorumlu olduğunu söyledi.

NTVSpor

Bizde böyle sorumluluk sahibi kişiler var mı?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Yoğun yağış istifa ettirdi

Polonya Spor Bakanı Joanna Mucha, İngiltere ile oynanan milli maçın yağış yüzünden 1 gün ertelenmesi üzerine istifasını sundu. Bakan, 550 milyon dolarlık Ulusal Stadın çatısının zamanında kapatılamamasından kendisinin sorumlu olduğunu söyledi.

NTVSpor

Bizde böyle sorumluluk sahibi kişiler var mı?

adamlar onur var, gurur var, şeref var. Bakıyorsun amerikada bir ilin belediye başkanı, 5 dk elektrik kesildi diye istifa ediyor. japonya'da büyük bir otomobil firmasının sahibi, hakkında yolsuzluktan dava açılınca intihar ediyor. bizimkileri de kovsan gitmezler, suçunu kanıtlasan utanmazlar.

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Sen sadece bir maçamı bakıyosun hocam yani bumudur futbol anlayışın ?

diğer maçları ızlemedım bılmıyorum ama futbolda tek kale oynayana değil yedığınden 1 fazla gol atana yada yedığın ıle attığın eşit olana puanlar verılıyor

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
diğer maçları ızlemedım bılmıyorum ama futbolda tek kale oynayana değil yedığınden 1 fazla gol atana yada yedığın ıle attığın eşit olana puanlar verılıyor

Burda puanlardan bahsetmiyorum oynanan oyunu tüm Türkiye beğeniyor sen beğenmesende olur.